Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / БРНАБИЋ У 1.000 КВАДРАТА – СРБИ У РЕДОВИМА ЗА НАРОДНУ КУХИЊУ

БРНАБИЋ У 1.000 КВАДРАТА – СРБИ У РЕДОВИМА ЗА НАРОДНУ КУХИЊУ

 

Реконструкција државне виле у којој је до смрти живела Јованка Броз, а у коју би требало да се усели нова-стара премијерка Србије Ана Брнабић, практично је готова.

У овако реновирану вилу из Италије се довозе најскупоценији делови намештаја, сваки део је из иностратнства, почев од грађевинског материјала, плочица, лустера… комода, огледала

Намештај и грађевински материјал лично је бирала и наручивала госпођа Брнабић. За само грубе радове потрошено је више од 75 милиона динара, не рачунајући да су фактуре умањиване, јер су радове изводила и јавна предузећа.

Председници многих западноевропских влада и министри на посао иду бициклом, мотоциклом, таксијем или својим личним аутомобилом. Службене аутомобиле користе само у службене сврхе. Сами плаћају ручкове, немају фондове за репрезентацију и чашћавање. А реч је о веома богатим државама, као што су Шведска, Норвешка, Холандија, Данска, Луксембург…

Србија је међу најсиромашнијм државама у Европи, а можда и планети.

Похлепа за влашћу, пљачком, отимањем свега што им стигне под руку дошла је са доласком напредњака на власт.

Томислав Николић се није уселио у вилу у Лацковићевој, коју је користио његов претходник Борис Тадић и из које се иселио, већ се из стана од 150 квадрата на Новом Београду, уселио у виле у оквиру комплекса Белог двора на Дедињу.

– Срамно је понашање Николића, који не само да нема правног основа да борави у овој вили од 800 квадрата, него и врло добро зна да је тај објекат отет од стране комуниста најпознатијем лекару пре Другог светског рата, Др Моачанину, који је лечио и самог краља, а чијим потомцима држава неће да врати његову имовину. Људима је доста паразита и оних који на грбачи народа уживају у луксузу и привилегијама, а боравак Николића у вили је школски пример тога, јер за њено одржавање држава издваја 5.000 евра месечно, за плате баштована, спремачица, остале послуге, као и трошкове струје воде и осталих потребштина – изјавио је Војислав Михаиловић, потпредседник ПОКС и унук Драже Михаиловића.

И ту је остао и после одласка са функције председника Србије.

Његов наследник и политички син Вучић, осим виле Мир, користи још неколико луксузно опремљених резиденцијалних објеката, јер се плаши хапшења или убиства.

Претходни председници Србије Војислав Копштуница и Борис Тадић не користе никакве привилегије, живе као обични грађани, у својим становима.

Далеко од очију јавности, а под заштитом посебне јединице Министарства унутрашњих послова Србије, приводи се крају опремање виле на Дедињу, у којој је некада живела званична супруга покојног председника СФРЈ Јосипа Броза Тита.

Опремање виле је одобрено још 2016, три године након смрти удовице Јованке Броз. Одобрено је 50 милиона за реновирање куће стамбене површине од 750 квадрата.

Реновирање је почело пре годину дана, када је одлучено да се у њу усели премијерка Ана Брнабић, која је била сигурна да ће добити нови мадат.

Реконструкција државне виле у којој је до смрти живела Јованка Броз, а у коју би требало да се усели нова-стара премијерка Србије Ана Брнабић, практично је готова.

У овако реновирану вилу из Италије се довозе најскупоценији делови намештаја, сваки део је из иностратнства, почев од грађевинског материјала, плочица, лустера… комода, огледала

Намештај и грађевински материјал лично је бирала и наручивала госпођа Брнабић. За само грубе радове потрошено је више од 75 милиона динара, не рачунајући да су фактуре умањиване, јер су радове изводила и јавна предузећа.

Опремање куће лустерима, плочицама, сензорима, камерама, стилским намештајем прављеним по укусу госпође Брнабић, уградња, транспорт, плаћено је неколико милиона евра.

Новац је исплаћиван из фонда Дирекције за имовину Србије, а добијан је из буџета Владе и разних министарстава.

Госпођа Брнабић, која је своме брату наместила послове у вредности од неколико десетина милиона евра, купује скупоцене сатове, најскупља одела, парфеме, користи авионе владе, јахте да сплавари по Дунаву, које су у власништву БИА, дете које је родила њена супруга Милица, у секусланом односу са њеним братом Игором, води се у америчке болнице на прегледе, Ана путује са својом партнерком и дететом у најскупља летовалишта, ресторане, троши десетине хиљада евра за вечере и проводе, а да нико о томе није обавештен, никоме не подноси рачуне.

Брнабићка има златну картицу, којом може да, без провере, купује и авионе, предузећа…

На баханалијама са Ричардом Гренелом и његовим партнером госпођа је потрошила преко 100 хиљада евра. Тако је платила наклоност овог америчког педера, зараженог сидом и оболелог од нон-Хочкинсовог лимфома, а картицом Владе плаћала је скупоцене поклоне за њега и његовог брачног друга Мета Љуша. Пребацивала је новац на рачуне његовог партнера, преко фирме свога брата, који га је, наводно, ангажовао на фиктивним пословима.

Председница Владе шокирала је и пре три године мегаломанским захтевом.

Премијерка Ана Брнабић затражила је да се пресели у државну вилу на Дедињу, и то ни мање ни више него од чак 1.000 квадрата.

Овде није у питању само пресељење у луксузну вилу у најотменијем кварту у Београду, ту су и енормни трошкови селидбе премијерке и њене партнерке у ту некретнину, који ће ићи преко грбаче народа.

То су резиденцијални објекти, те куће имају све што вам падне на памет. У двориштима су и базени.

Брнабићева по закону има право да користи државну вилу, али, искрено, нико није веровао да ће хтети да оде из свог стана.

Према имовинској карти, Ана Брнабић спада међу најбогатије у Влади. Она има стан од око 328 м2 у Београду, и то на Дедињу, у близини Белог двора, па је њена жеља за пресељењем у државну вилу у истом крају у најмању руку збуњујућа.

Она је тада изјавила да и ако напусти стан у којем живи, неће мењати локацију! Њен стан је обезбеђивало 20 полицајаца Управе за обезбеђење штићених личности! Којим се то криминалним пословима бавила госпођа Брнабић, да је чува 20 полицајаца?

Брнабићка је наказана особа. Лезбејка која често претуче своју партнерку др Милицу Ђурђић, али полиција то не сме да региструје, нити Милица има где да се од ње сакрије. Хрватска је држављанка, а преко Милице има и америчко држављанство. У САД више не сме да иде, због истраге око криминалних активности и преварних радњи у афери Марка Крендала.

За то бреме у Србији грађани нису у могућности себи да обезбеде оброк па су хумани људи одлучили да им бесплатно дају оброк.
Један мушкарац физички је напао жену док су чекали у реду!И све то за време „златног доба“ Србије.

 преузето Таблоид.рс

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

НИКАНОР ЈЕДИНИ ДОСТОЈАН ПАСТИР

Владика Никанор се црвеним словима уписао у историју Србије. Његово Преосвештенство Епископ банатски Г.Никанор је …

Један коментар

 1. ANA BRNABIC JE NAJ VECA SRAMOTA SRBIJE.

  ZA TO JE KRIVA SKUPSTINA SRBIJE, nije ni Vucic, jer bez Skupstine Srbije i njenih poslanika nije mogao niko da joj da tu inauguracuju.

  EJ, SRBIJO GDE SI ? Gde je srbski pravoslavni narod, sto je to dozvolio, da najgadnije lezbejsko stvorenje bude predsednik Vlade Srbije. NAJ VECA SRAMOTA SRBIJE.

  I ne samo to ta lezbejka zbog seba donosi zakon o istopolnim brakovima u Srbiji. ZA TO SNOSI KRIVICU I SRBSKA PRAVOSLAVNA CRKVA. MEKANO SE BORI PROTIV TOGA, SRBSKI PRAVOSLAVNI NAROD MORA SE ENERGICNO BORITI I IZBORITI PROTIV TOGA. TO SU NAGADNIJI NEPRIJATELJSKI POKUSAJI UNISTAVANJE SRBIJE I SRBSKOG NARODA.

  ZAR je Srbski narod pogazio sve ono sto je stvaranu za Srbiju od 1217.godine. Zaboravljena Srbska srednjovekovna drzava Kraljevina Nemanjica koja je dobila medjunardno priznanje tih godina, zar Srbski narod zaboravi sinove Velikog Zupana Nemanje, svetog savu i Stefana Prvovencanog.

  ZAR SRBSKI NAROD DOZVOLI DA SRBIJOM VLADAJU LEZBEJKE, TO JE PROKLETSTVO. Srbski narod se mora izboriti protiv toga,makar i pod0 zalketvom kao kad su se zaklinjali kad su isli na boj na Kosovo: “ Ko ne doso na boj na Kosova od ruke mu nista ne rodil ……….,itd.
  STO se tice njenog zahterva za presenjenj u vilu u kojoj je bila JOVANKA BROZ tu vilu treba ostaviti kao istorijski muzej, jer je JOVANKA BILA PARTIZANKA I BORILA SE PROTI FASIZMA,ZASLUZNI BORAC ZA JJUGOSLAVIJU. U ostalom sta su imali TITO I JOVANKA OD IMOVINE NISTA.

  Nista nije ni ostalo od njihove imovine, nisu je ni imali. Sve sto su koristili,koristili su za sluzbene svrhe i potrebe kao naj veci drzavnik na SVET JOSIP BROZ TITO.

  u Beogradu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *