Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Вести / НИЈЕ ДИРЕКТОР КРИВ, ОПШТИНА ЈЕ КРИВА

НИЈЕ ДИРЕКТОР КРИВ, ОПШТИНА ЈЕ КРИВА

Страхота, Школска управа Београд оправдава директора који је у свом и дворишту  упокојеног Момира дозволио журку

На захтев да се преиспита и смени директор школе који је дозволио музику само дан након смрти ученика и тиме поврдио породицу упокојеног Момира а и све нас који неизменрно жалимо због смрти детета, добили смо СРАМАН одговор од руководиоца Школске управе Београд који вам преносимо у целости

Поштовани,

Поводом Вашег мејла који сте нам упутили, а односи се на организовање манифестације у школском дворишту поводом доделе пакетића за децу узраста од 1 до 6 година у Основној школи „ Јован Ристић“ у Борчи, дана 18.12.2021.године, обавештавамо Вас да смо ступили у контакт са директором Школе и чланом већа Општине Палилула задуженом за образовање на истој.

Градска општина Палилула обратила се Школи 09.11.2021.године,  са захтевом за коришћење школског дворишта и организовање приредбе  у периоду од 17.12. 2021. од 15 часова до 18.12.2021.г. до 23 часа.  Школа није учествовала у организацији приредбе.

Изражавамо дубоко саучешће за преминулим учеником Момчилом Лалићем.    

Срдачан поздрав,

Драган Филиповић, Руководилац

 

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

Не ја нисам увео санкције…

Не не могу да поднесем срамоту и то да ме неко поистовећује са онима који …

2 коментара

  1. Postovani direktore , smrtovnica je vec bila na vratima skole, ja sam je lično postavio i znali ste za tu istu tuznu vest , i ipak ste sve to dopustili , sramno od vas.

  2. Ма брате Ђуро све су ово фолирања бездушника који сада покушавају да свале кривицу на неког другог. Ал Бог све види….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *