Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / ЛОВ НА НОВИНАРЕ – СЛУЧАЈ ДУШКО ВЕЛКОВСКИ (ВИДЕО)
Душко Велковски - независни истраживачки новинар међународне и европске федерације новинара / слика: Револву

ЛОВ НА НОВИНАРЕ – СЛУЧАЈ ДУШКО ВЕЛКОВСКИ (ВИДЕО)

 

Онолико колико се власт боји истине и народа, толико труда улаже да се истина прикрије и кажњава оне који је износе. Сада се у Србији хапси обичан свет да би га преплашили они који су преплашени, а храбрим новинарима се приређују страшни догађаји, где сваки представља казну и можда последње упозорење.

Сви који прате рад новинара Душка Велковског, били су затечени вешћу да ће у уторак 23. јула у 12:00 часова, у његов стан, у улици Драгослава Срејовића 66, стан 17, у Београду, доћи извршитељи са полицијском пратњом због одузимања стана.

 

Подршка Душку Велковском од Удружења грађана „Правда и Право“

 

– Исељење тражи неко ко је суд преварио да је власник. У међувремену смо дошли до комплетне документације која то потврђује и која је предата суду са захтевом за обнову поступка (новинар Милан Маленовић).

– Душко Велковски је објавио податке о токовима новца Центара за социјални рад, доста података о трговини децом… иначе он ради скоро две деценије на случајевима трговине децом…. и зато је на удару. Сада се држава окомила на њега и незаконито га истерује на улицу (Синиша Вукосављевић).

Стижу му претње. Једна од њих је „Ово је твојих последњих пет минута“.

А пре тога?

Његов син је на делу за пешаке „случајно“ ударен возилом и пребачен у болницу. Након осам сати, Душко Велковски сазнаје шта се догодило и где му је дете. Дечак за тих осам сати није био прегледан.

Његов ауто је смрвљен.

Радњица која му је обезбеђивала издржавање је смрвљена. Од тада је у веома тешкој материјалној ситуацији.

 

Јавно обраћање Душка Велковског поводом најављеног одузимања стана:

 

DA DODAM: ISELJENJE TRAŽI NEKO KO UOPŠTE NIJE NI VLASNIK NI KORISNIK STANA.

Pozivamo sve ljude slobodne volje da nam se pridruže na kafi u Dragoslava Srejovića 66, stan 17, u utorak, 23. jula, u 12.00 časova, kako bi obezbedili SRDAČAN doček našoj NAJDRAŽOJ GOSPODI IZVRŠITELJIMA, u pratnji POLICIJSKE BRIGADE, te im OLAKŠALI besciljno višesatno stajanje na vrelom Karaburmskom asfaltu.

Delićemo GOSPODI tople napitke kako se ne bi prehladili od stajanja na ulici.

Udostojićemo ih LEPIM MANIRIMA i SRDAČNIM POZDRAVIMA.

Nakon što GOSPODU ispratimo na njihove naredne PLEMENITE dužnosti, uputićemo se na RUČAK u Luke Vojvodića na Vidikovcu u restoranu kod MAXI diskonta, kod našeg SRDAČNOG DOMAĆINA kako bismo mu se ZAHVALILI na pruženoj mogućnosti za KVALITETNIM DRUŽENJEM.

Nakon GOZBE i malog predaha pozivamo vas da nam se pridružite u POHODU na VEČERU u SKROMAN DOM našeg DRAGOG PRIJATELJA I BRATA, na Bežanijsku Kosu, u Vojvođansku ulicu na Novom Beogradu, na SKROMNU večeru, gde ćemo DOMAĆINU preneti NAJSRDAČNIJE POZDRAVE i NAJLEPŠE ŽELJE.

Sve zainteresovane molimo da se NAORUŽAJU strpljenjem, dobrom voljom i DUHOVITIM dosetkama, kako nam dan ne bi prošao u DOSADI.

U potpisu,
Duško Velkovski – nezavisni istraživački novinar međunarodne i evropske federacije novinara , European Federation of Journalists – EFJ, novinar Žig Info – Nezavisni Medij, dopisnik i kolumnista drugih medijskih kuća, whistblower, ostalo …

Kako doći: vrlo lako i vrlo jednostavno – vredi – pratite link:
https://goo.gl/maps/X16zCkudMU94jBC98

Tags:
#poslovno#privatni#javni#tajni#izvršitelj#izvršitelji#sud#sudovi#republika#Srbija#vlada#predsednik#ministar#ministarstvo#nepravde#nepravda#pravo#pravda #Srbija #Beograd#korupcija#kriminal#bezvlašće#okupacija#okupirana#zemlja#država#mafija#nasilje#tortura #nad #gradjanima #gradjani #narod #vlast #diktatura #STOP #SLOBODA #ZA #SVE #LJUDE #ljudi #GIZ #USAID

 

 

 

Динарске уплате:  160-3700100124443-78, Душко Велковски, Београд, Банца Интеса

Девизне уплате:  paypal.me/DVelkovski (Душко Велковски)

 

 

Јасмина Палић

 

Информације о Јасмина Палић

Погледајте такође

Свети Сава, народни учитељ и просветитељ

Још у раним хришћанским временима, један византијски цар је рекао: “Величина једног народа не гледа …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *