Почетна / Uncategorized / Руска војна база у Србији?!

Руска војна база у Србији?!

„За мене је Србија мала Русија, а Косово срце наше државе. Као што ће Крим увек бити руски, тако ће и Косово увек бити део Србије.“
Овако за медијску кућу „Центар“ и портал „Србин инфо“ говори Андреј Родионов, председник и оснивач покрета Руско-словенског уједињења и препорода.

 

Истакнути руски активиста открива да његов покрет има придружнице и чланове од Владивостока до Португалије, односно од Скандинавије до Македоније и поручује да је циљ ове организације пре свега словенско уједињење, али и стварање независне и традиционалне Европе.

– Наша жеља је да пре свега Словени створе политичку и економску унију, али у њу би били добродошли и сви други европски народи који деле наше вредности. А те вредности нису оно што пропагирају западне елите – лаж, материјалне вредности и безбожништво, већ традиција, социјална правда, Европа без миграната и вера у Бога. Сигуран сам да Русија може да буде политички центар који ће допринети стварању такве Европе – објашњава наш саговорник.

Андреј открива да његов покрет има сарадњу са многим сличним политичким организацијама у Европи, као што је партија Марин ле Пен у Француској, Алтернатива за Немачку, странка Виктора Орбана у Мађарској…

– Треба напоменути да Руси ипак могу да буду браћа само са Словенима, а са осталим народима – пријатељи. Једноставно, Срби и Руси, као и други Словени су један народ, једна крв. Разјединио нас је запад, либерали, масони, глобалисти и то одавно, још од периода Првог и Другог светског рата. Увели су нам језичке реформе да бисмо се теже разумели и да би нас раздвојили – подсећа Родионов.

Он напомиње да покрет Руско-словенског уједињења и препорода сарађује и са пољским патриотама, који схватају да су под окупацијом НАТО.

– Некада смо ми Словени сами себи највећи напријатељи. Тек када схватимо да су Словени заправо центар европске културе и да је неопходно да се ујединомо, ствари ће по нас кренути на боље – сматра Родионов.

Наш саговорник сматра да би гарант безбедности Србије била руска војна база на територији Србије.

– Наравно, ово пре свега мора да жели и српска влада. Све приче како ми желимо да ширимо војне базе јер хоћемо да освојимо нове територије су чиста глупост. Погледајте колика је Русија. Ми немамо довољно људи да населимо крајеве и ове које имамо. Шта ће нам нове територије? Једноставно, Србији желимо да помогнемо, али мора и српским и руским политичарима да буде јасно колико је значајна идеја за коју се залаже наш покрет – закључује Андреj Рoдионов.

Шта је све истакнути руски активиста рекао за наш портал и „ју тјуб“ канал, погледајте у комплетном ВИДЕО интервјуу који ће наредних дана објавити медијска кућа „Центар“.

Извор: Србин.инфо

Информације о Jasna Radojicic

Погледајте такође

ДАНАС ЈЕ ДАН СВЕТОГ ЗАШТИТНИКА СРБСКОГ НАРОДА

Српска православна црква и верници данас се сећају Светог Стефана Штиљановића и његове жене Јелене, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *