Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / ИЗНЕДРИЋЕ СРБИЈА МНОГЕ СТОЈАНКЕ!
Младен Шарчевић, министар просвете / Слика: Бета

ИЗНЕДРИЋЕ СРБИЈА МНОГЕ СТОЈАНКЕ!

 

Да је засвенадлежни имао више памети, окружио би се способнијим и мање алавим особама које би му осигурале миран одлазак са власти и до краја живота трошкарење покраденог богатства. Овако, са онима који су као он – битанге, љигавци, незналице, лудаци, садисти, хомосексуалци, наркомани, криминалци, сатанисти … напустиће арену онако како су заслужили, под рефлекторима и камерама. Цео Свет ће пратити последњу тачку одлазећег циркуса.

Опет, да је засвенадлежни имао памети, забранио би својим сапатницима да се појављују пред камерама ако постоје микрофони. И он би се тога придржавао. Када неко, а од њих нико, није способан да ишта разложно саопшти, најпаметније је да ћути. Јер народ све прати. И слуша.

Њима се због лажи, претњи и будалаштина, народ подсмева. Док се, као сада, не пређе граница.

 

Министар просвете Младен Шарчевић изјавио је да је потврда о вакцинисању детета обавезна приликом уписа ђака у први разред.

Држава неће бити благонаклона према родитељима који се оглуше о ову обавезу и они ће сносити санкције, међу којима је крајње изузеће из породице.

Министарство просвете инсистира на вакцинисању деце и даје рок до 1. септембра свим родитељима који то нису до сада учинили, рекао је Шарчевић гостујући на Првом програму Радио Београда. (Извор: Рицоцхет)

 

Kazne za nevakcinisanje prvaka

Казне за невакцинисање првака

Gepostet von Pravo na izbor am Sonntag, 7. April 2019

 

Младен Шарчевић најављује увођење државног данка у крви. Знају родитељи да иза тога следи трговина отетом децом. 

Очигледан је огроман утицај фармацеутске мафије на државне органе и њена очајна беспомоћност због трајно изгубљеног поверења код народа. Док тужиоци и полиција ћуте, она спроводи присилу кршењима Србског Устава, многих закона, међународних уговора којих је Србија потписница. Једна од последица њене бахатости и злоупотреба су да у Србији нема никога ко у свом окружењу нема: бар једно дете које пати од последица присилних вакцинација: аутизма, тумора, дијабетеса …  много особа које су раније редовно вакцинисане, сада полно зреле и стерилне; много оних који болују од мултипле склерозе …  

Пређена је граница трпљења. Поигравања страховима и уценама више не делују. Многи на друштвеним мрежама су љути и пркосни. Изјављују да ће бранити своју децу, ако треба, и убијањима оних који би да им их отму.

Ако министар са претње пређе на дела, изнедриће Србија многе Стојанке.

Видео снимак од 1:45 до 2:59 доводи до екстазе сатанисте Младена Шарчевића, засвенадлежног, плаћенике фармацеутске мафије, њихове сараднике сендвичаре удбаше. Да није тако, неби били способни да подржавају обогаљивање и убијање деце.

 

 

Повезан текст: МИНИСТАР ПРОСВЕТЕ ШАРЧЕВИЋ ЛЕЖИ НА ОПЉАЧКАНИМ МИЛИОНИМА, А БАНКЕ ЂАЦИМА НУДЕ УЏБЕНИКЕ НА КРЕДИТ! 

 

 

Информације о Јасмина Палић

Погледајте такође

„А ЗА ПРИЗРЕН КАД МЕ ПИТАШ – РАСТУЖИ СЕ СРЦЕ МОЈЕ..“

„Немој никад да ме пустиш да заборавим; Косово моје, Бистрицу, Шару, зар да изгубим? „ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *