Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / АЛЕКСАНДАР БЕЛИ ШАПИЋ – ВУЧИЋЕВ (ТОПЛИ) БРАТ И УЗДАНИЦА
Слика: Новости

АЛЕКСАНДАР БЕЛИ ШАПИЋ – ВУЧИЋЕВ (ТОПЛИ) БРАТ И УЗДАНИЦА

АЛЕКСАНДАР БЕЛИ ШАПИЋ – ВУЧИЋЕВ (ТОПЛИ) БРАТ И УЗДАНИЦА

Србији нема спаса! Ово је и дефинитивно потврдио Александар Бели Шапић када је по налогу људи из БИА формирао своју приватну партију СПАС (Српски патриотски савез). Да би све ствари биле потпуно под контролом и у служби режима у новоформираној странци све функције обавља сам Александар Шапић, уз фластере које му је поставио Марко Парезановић (начелник БИА у Београду) у виду људи које контролише и премешта их из странке у странку. Све његове геј афере, сексуална узнемиравања колега из ватерполо репрезентације, криминал, хацијенде и пљачке, имовина вредна 10 милиона евра, све то покрива напредни човек Александар Вучић. Његови љубавници му намештају рејтинг странке, а у затвору су му ујак, ујна и брат од ујака, али је он још у фотељи председника градске општине Нови Београд, заштићен као бели медвед.

Вођен руком режима Александар Шапић се већ више пута јавно заклео како неће нити једном речи критиковати власт, како ће минирати евентуални бојкот избора, а и оно што је најважније за власт да ће на сваки начин опструисати одбрану Косова и Метохије тиме што ће за себе везивати један број патриотских гласова и тиме директно штетити пре свих Вуку Јеремићу и Савезу за Србију. Заузврат од власти Шапић добија осигурану власт на Новом Београду, новац, медије и аболирање за сва кривична дела која је до сада починио.

За прљав посао додатног уништења патриотског дела опозиције Александар Бели Шапић изабран је као уцењен човек због случајева који му стоје у фијоци и који у сваком моменту могу да га пошаљу на вишегодишњу робију.

Почевши од 2010. када је постао десна рука Драгану Ђиласу, за кога је тада радио прљаве послове по Београду, овај бивши ватерполиста је кривичним делима за себе стекао имовину која се процењује на више од десет милиона евра. Малверзацијама је присвојио пословни простор у центру Београда у Узун Мирковој улици, потом је нелегално на Савском насипу направио хациједну вредну милион евра. Велику количину компромитујућег материјала БИА је о Шапићу сакупила и у периоду док је овај био у браку са удовицом једног од шефова мафије, Средојем Шљукићем Шљуком са којом је више пута снимљен како конзумира кокаин због чега је напрасно и морао да у тридесетој години прекине ватерполо каријеру.

Бројна су и његова кривична дела новијег датума, тако су његови најближи сарадници из општине Нови Београд ухапшени пре седам месеци због уцењивања инвеститора и узимања мита, а један од ухапшених је на свега десет минута пре хапшења телефоном разговарао са самим Шапићем (иначе председником општине Нови Београд) који му је давао инструкције што је и евидентирано у службеној полицијској белешци. Такође, почетком лета ове године ухапшени су Шапићеви ујак, ујна и брат од ујака са оптужбом да су извршили дело прања новца и то од општине Нови Београд и хуманитарне фондације „Буди хуман – Александар Шапић“.

Колико је Александар Бели Шапић у служби власти говори и податак да ове малверзације са новцем из Шапићеве приватне хуманитарне организације нико и не спомиње, иако се већ недељама води права медијска хајка против Сергеја Трифуновића, што значи да ако радиш посао за власт слободно можеш да паре које народ даје за лечење болесне деце крадеш и користиш за прављење политичке странке и зидање нелегалних хацијенди по савском насипу у Београду и ником ништа.

Наравно, ни БИА није свемоћна што зна и сам Шапић који је заштиту и подршку потражио и у геј лобију. Још се прича о случају када је прослављени модни креатор, Звонко Марковић дошао у Клинички центар са бизарном молбом да се његовом партнеру ушије анус, а на запрепашћење неколико присутних сестрица анус је ушиван тада још увек активном ватероплисти, светском шампиону и чежњи многих жена, Александру Шапићу.

Познато је и да је Денис Шефик, голман ватерполо репрезентације био принуђен да Шапићу нанесе теже телесне повреде када га је овај у припитом стању спопао на прослави једне од златних медаља. Хомосексуалне склоности су овом новопоченом „патриоти“ донеле врло брзо напредовање у Демократској странци, а то што је Мајкл Девенпорт (бивши амбасадор ЕУ и Велике Британије у Србији) био заљубљен у њега му је обезбедило и бројне међународне везе које и данас користи.

Једна од веза које је Шапић стекао на геј оргијама које је организовао Мајкл Девенпорт је и веза са Марком Благојевићем оснивачем и сивом еминенцијом ЦЕСИД-а. Тако да не треба да чуди то што управо ЦЕСИД у јавности пумпа рејтинг СПАС-а и то по већ договореном сценарију по коме ће ова агенција за истраживање јавног мњења закључно са априлом месецом 2019. закуцати рејтинг Шапићеве странке на око девет процената чиме ће се створити привид најјаче појединачне опозиционе партије у Србији. Слично је ЦЕСИД радио и за претходне изборе у Београду када су му све време пумпали рејтинг и тврдили да је на око двадесет процената, а он на крају завршио са девет.

Сам Александар Вучић није одушевљен што геј лоби, али и британски кругови у Београду толико гурају Александра Шапића, али за сада то допушта, помаже, али и контролише преко Марка Парезановића. Њему је у интересу да Шапић ради прљав посао рушења Савеза за Србију, али му никако не одговара то што преко ЦЕСИД-а и дела медија СПАС нагриза и његово бирачко тело. Бојазан коју има Александар Вучић је та да ће геј лоби у једном моменту обезбедити Шапићу заштиту од свега компромитујућег што о њему сада стоји у фијокама, те да ће га у неком тренутку инсталирати као „новог Коштуницу“ способног да лидерски повеже опозицију. На крају ће нас још и убедити да је СПАС за Србију криминалац и хомосексуалац, Александар Бели Шапић.

А 1. Отац

Изборна листа Александра Шапића личи на списак његове родбине. Четврти на листи кандидата за одборнике у о општини Нови Београд био је његов отац Милош, шеста мајка Славојка, а осми брат Небојша.

У складу с патријахалним обичајима, све политичке и пословне комбинације бившег ватерполисте води његов тата Милош Шапић. Он се помиње и у афери која је прошле године привукла пажњу јавности. Кад је откривено да Раде Дедовић, ујак Александра Шапића, бесправно диже зграду на Новом Београду, приликом интервенције градске инспекције, као инвеститор представила се извесна Борица Маљевић. Иако је госпођа Маљевић преузела одговорност, да се не би сазнало за ујка Радета, медији су открили да је она 2015. године продала дуплекс стан Милошу Шапићу. Почетком ове године, под сумњом да су вршили финансијске малверзације, ухапшени су Раде Дедовић, његова супруга Ранка и син Марко. Алфа мужјак Милош Шапић још је на слободи, иако је јавно претио новинарима.

 

Милица Грабеж

Извор: Таблоид

Информације о Јасмина Палић

Погледајте такође

Не ја нисам увео санкције…

Не не могу да поднесем срамоту и то да ме неко поистовећује са онима који …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *