Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Вести / Ко је хришћанима украо дугу?!

Ко је хришћанима украо дугу?!

„И рече Бог: ево знак завета који постављам између Себе и вас и сваке живе твари, која је с вама до века: ставио сам дугу Своју у облаке, да буде знак завета између Мене и земље, па кад облаке навучем на земљу, видеће се дуга у облацима. И опоменућу се завета Свога који је између Мене и вас и сваке душе живе у сваком телу, и неће више бити воде од потопа да затре свако тело.“ (Књига постања)

ноје

Врхунац својеврсног културолошког рата (продужетка агресије НАТО из ’99)  је наметање обележавања „Дана поноса“ који подразумева дефиле разних хомосексуалних група са заставама „дугиних боја“.Мада се геј-прајд идеологија и застава у дугиним бојама често тумачи као борба за толерантност другачијих, сама ова идеологија не трпи оне који другачије мисле. Од почетних невиних шетњи и стидљивог пипкања на њима „параде поноса“ постају параде богохулства. Свој врхунац идеолози геј-парада виде, не само у разврату на сред улице, већ у исмевању крста и хришћанских симбола ( а као што смо видели пре неколико дана и свега што је српско).

Господ је дугу дао као симбол завета између Бога и човека и доказ тога да потопа до Страшног Суда више неће бити. Геј-идеологија се труди да цели свет прикаже као Содом и Гомор. Отета застава дуге од хришћана је покушај и отимања наде. Перверзија Запада је, засада, први корак у прекидању дијалога између две цивилизације – источне православне и западне која релативизује Истину у корист сваковрсног промискуитета. Извраћеност Запада је готово немогуће обуздати, али потребно је побринути се за свој дом.

„Најзад и пропаст Содома не може се ничим другим објаснити него оним чиме га Библија објашњава, тј. неваљалством људи и казном Божјом. Исти тај морални узрок мора се признати и у објашњењу пропасти Помпеје и Херкулане, Мартиника, легендарне Атлантиде као и још неких градова и насеља на планети земљиној.“   (Св. Николај Жички)

„Доћи ће једном време и људи ће постати болесни. Када виде онога ко није подвргнут општој болести, устаће на њега говорећи: ти син најболеснији, јер ниси као ми.“ (Свети  Антоније Велики)

„Православље живот вечни“

Информације о Jasna Radojicic

Погледајте такође

ЗАШТО СЕ ИЗ ОСТРОГА НЕ СМЕ ИЗНЕТИ НИШТА СЕМ МИРНЕ ДУШЕ И ЧИСТЕ САВЕСТИ..

 Из светиње човек мора да изађе само чист, исповеђен, мирне душе и чисте савести, помирен …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *