Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Вести / ПРЕТЊАМА ИЛИ СУ ГА КУПИЛИ, УЋУТКАЛИ СУ МИНИСТРА ВУКОСАВЉЕВИЋА

ПРЕТЊАМА ИЛИ СУ ГА КУПИЛИ, УЋУТКАЛИ СУ МИНИСТРА ВУКОСАВЉЕВИЋА

Кренуле најаве и говоранције да за Вукосављевићеву фотељу конкуришу,  Маја Гојковић и Светислав Буле Гонцић.

Подсећамо, Вукосављевић је изјавио да “ријалити програмима није место на телевизијама са националном фреквенцијом”, као и да на ове програме “треба увести претплату”, а убрзо је стигла и реакција Жељка Митровића, који је осмислио „Задругу, коју преносимо у целости:

ЖЕЉКО МИТРОВИЋ ЖЕСТОКО О МИНИСТРУ КУЛТУРЕ: Он је глуп и површан, није никакав министар већ инквизитор савременог доба!
– Министар, као и свака површна незналица, овим предлогом хоће да додатно обогати произвођаче ријалити садржаја. Сад би још да натера грађане да плаћају свој омиљени програм. Да није толико површан и глуп, знао би да снага оваквог садржаја не зависи од места приказивања, јер је Пинк у Црној Гори успео да за само 10 дана, а после продаје националне фреквенције, с потпуно новим каналом Пинк медија М, на коме се емитује углавном „Задруга 2“, постане најгледанија телевизија – изјавио је Митровић.

На тврдње министра Вукосављевића да нема оправдања да народ жели ријалити програме, јер ово није народ лудака, Жељко Митровић каже:

– Ако министар себи дозволи да за народ каже да је то „народ лудака“, онда он није никакав министар, већ инквизитор савременог доба, а ја бих рекао и један несолидан човек.

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

Богородица Исцелитељка…

Образ Богородице Исцелитељке пројавио се још у (4.) веку у доба Свете, Равноапостолне Нине, просветитељке …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *