Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ:КАД ГОД ВИДИМ НАШЕ ЉУДЕ КОЈИ ЖИВЕ У ИНОСТРАНСТВУ,ИМАМ УТИСАК ДА ИМ НЕШТО НЕДОСТАЈЕ!
Vlatko Stefanovski in Vasko Atanasovski 3.7.2014 Ljubljana Slovenija

ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ:КАД ГОД ВИДИМ НАШЕ ЉУДЕ КОЈИ ЖИВЕ У ИНОСТРАНСТВУ,ИМАМ УТИСАК ДА ИМ НЕШТО НЕДОСТАЈЕ!

Верујем да су неки људи из наших крајева можда средили своје животе ван, живе пристојан живот, немам ништа против тих људи који су нашли своју срећу негде далеко, али кад год их видим, имам осећај да им нешто недостаје..

Музичар Влатко Стефановски, причао је зашто, иако је направио светску каријеру, никада није отишао из Македоније на запад. Како је рекао у интервјуу за Вечерњи лист „као млад човек схватио је да је западни шоубизнис најбоље чувана тврђава на свету па није имао намеру, нити је има, да главом разбија тај тврди зид“.
„Не желим се по сваку цену пробијати, нудити, рвати с тим бизнисом који је прилично игнорантан и затворен. То сам схватио као 19-годишњак кад сам први пут отишао у Енглеску да купим своју прву добру гитару Гибсон и кад су ме на граници скоро свукли до голе коже јер сам био млади хипик. Када су ме једно сат времена претресали на граници, схватио сам да тамо нисам добродошао и закључио да се не желим на силу гурати нигде, ни да у Њујорку покушавам градити каријеру док у тајландском ресторану перем посуђе – нема шансе“, објаснио је гитариста.

„Поштујем свој талент и рад и нећу никоме на силу наметати своју скромну уметност. Ако неко жели да је види, потражиће је на Јутјубу или купити мој албум. Немам намеру да по сваку цену постанем Бијонсе или Мадона. Знам да за то нема шансе па се нисам ни гурао. Верујем да су неки људи из наших крајева можда средили своје животе ван, живе пристојан живот, немам ништа против тих људи који су нашли своју срећу негде далеко, али кад год их видим, имам осећај да им нешто недостаје, вероватно родна група“, рекао је Стефановски, некадашњи фронтмен групе „Леб и сол“.

извор Недељник

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

„А ЗА ПРИЗРЕН КАД МЕ ПИТАШ – РАСТУЖИ СЕ СРЦЕ МОЈЕ..“

„Немој никад да ме пустиш да заборавим; Косово моје, Бистрицу, Шару, зар да изгубим? „ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *