Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / АКЦИЈЕ / СВЕРОДИТЕЉСКИ ПРОТЕСТ 19. МАЈ 2018. ТРГ РЕПУБИЛИКЕ – ДЕЦУ ВАМ НЕ ДАМО, ЈЕ Л’ ЈАСНО?!! (ВИДЕО)

СВЕРОДИТЕЉСКИ ПРОТЕСТ 19. МАЈ 2018. ТРГ РЕПУБИЛИКЕ – ДЕЦУ ВАМ НЕ ДАМО, ЈЕ Л’ ЈАСНО?!! (ВИДЕО)

Сверодитељски протест 19. мај, у 17 часова, на Тргу Републике у Београду – ОДБРАНА ДЕЦЕ И ПОРОДИЦЕ!

– ЗА право избора и информисану одлуку при вакцинацији!
– ЗА права родитеља тешко оболеле деце!
– ЗА права мајки и очева, жртава ЦЗСР!
– ЗА заштиту интегритета ПРИРОДНЕ породице!

НЕ!
– Присили у медицини!
– Медијским лажима!
– Малтретирању и ОТИМАЊУ деце од родитеља!
– Наметању антипородичних модела и ЛГБТ идеологија кроз васпитно – образовне програме у вртићима и школама!

ДЕЦУ ВАМ НЕ ДАМО, ЈЕ Л’ ЈАСНО?!!

Драги слободољубиви народе

Као посвећени родитељи, неколико година се боримо за ваша и наша родитељска права. Основали смо и законски регистровали удружење, организовали трибине широм земље како би вас упознали са чињеницама и сазнањима до којих смо дошли о вакцинама. Свакодневно делили информације путем нашег сајта и друштвених мрежа, свесрдно вам пружали подршку правним саветима наших пријатеља адвоката.

Више пута смо слали Захтев УС за оцену уставности закона који прописује присилну вакцинацију и дискриминацију деце.

Подносили Предлог за измену закона Скупштини Србије.

Писали смо Суду у Стразбуру где још чекамо одговор.

На том путу смо доживљавали и трпели бројне непријатности, увреде, претње, псовке, пријаве полицији, кривичне пријаве и позиве на линч.

Све то само због изношења чињеница које смо пронашли у званичним документима институција, стручним радовима, декларацијама произвођача и бројним сведочанствима родитеља вакцинама оштећене и преминуле деце. И све то у јединој намери – да заштитимо децу свих нас кроз одбрану права на информисање и права на доношење родитељских одлука о примени медицинских средстава над властитом децом.

Сада нам је потребно ваше присуство на Тргу Републике, а не лајк на друштвеним мрежама. Ми смо се већ уморили од тапшања по рамену и похвала на Фејсбуку

Уколико се БАШ ВИ који гледате овај видео не појавите на Сверодитељском протесту схватићемо то као да немамо вашу подршку. У том случају сматрамо да је наш добровољни ангажман сувишан и да нема потребе да постоји Удружење.

Избор је ваш!

У одбрани деце и породице – највеће светиње,

Нека је свакоме на част његово дело!

СВЕРОДИТЕЉСКИ ПРОТЕСТ 19.МАЈ.2018 ТРГ РЕПУБИЛИКЕ

ДЕЦУ ВАМ НЕ ДАМО, ЈЕ Л' ЈАСНО?!! ➡️ https://goo.gl/eoiJJu Драги слободољубиви народеКао посвећени родитељи, неколико година се боримо за ваша и наша родитељска права. Основали смо и законски регистровали удружење, организовали трибине широм земље како би вас упознали са чињеницама и сазнањима до којих смо дошли о вакцинама. Свакодневно делили информације путем нашег сајта и друштвених мрежа, свесрдно вам пружали подршку правним саветима наших пријатеља адвоката. Више пута смо слали Захтев УС за оцену уставности закона који прописује присилну вакцинацију и дискриминацију деце. Подносили Предлог за измену закона Скупштини Србије. Писали смо Суду у Стразбуру где још чекамо одговор. На том путу смо доживљавали и трпели бројне непријатности, увреде, претње, псовке, пријаве полицији, кривичне пријаве и позиве на линч.Све то само због изношења чињеница које смо пронашли у званичним документима институција, стручним радовима, декларацијама произвођача и бројним сведочанствима родитеља вакцинама оштећене и преминуле деце. И све то у јединој намери – да заштитимо децу свих нас кроз одбрану права на информисање и права на доношење родитељских одлука о примени медицинских средстава над властитом децом.Сада нам је потребно ваше присуство на Тргу Републике, а не лајк на друштвеним мрежама. Ми смо се већ уморили од тапшања по рамену и похвала на Фејсбуку Уколико се БАШ ВИ који гледате овај видео не појавите на Сверодитељском протесту схватићемо то као да немамо вашу подршку. У том случају сматрамо да је наш добровољни ангажман сувишан и да нема потребе да постоји Удружење. Избор је ваш!У одбрани деце и породице – највеће светиње, Нека је свакоме на част његово дело!

Gepostet von anti-censura.com – српски am Freitag, 20. April 2018

 

Извори: Вакцине ИНФО, анти-цензура.цом – српски

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

НИКАНОР ЈЕДИНИ ДОСТОЈАН ПАСТИР

Владика Никанор се црвеним словима уписао у историју Србије. Његово Преосвештенство Епископ банатски Г.Никанор је …

Један коментар

  1. Поставићу линк који показује како физички изгледа евреин трговац биоматеријалом извесни Марк Курцер који је по Форбсовој листи на томе узео силне милионе. Да ли исти ради по Србији вреди претраживати интернет, овај преузима биоматеријал (фетусе, пупчанике, дечија тела, органе, крв, плаценту и остало) и вози правац у Израел.
    Остали неевреи могу само блејати и ништа им није јасно.

    http://www.forbes.ru/profile/237240-kurcer

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *