Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / МУШКАРЦИ ГДЕЕЕ СТЕЕЕ!!? (ВИДЕО)
Фото: Срби на окуп!

МУШКАРЦИ ГДЕЕЕ СТЕЕЕ!!? (ВИДЕО)

Др. Јована Стојковић је упутила апел СРБСКИМ МУШКАРЦИМА да подрже ЖЕНЕ и МАЈКЕ у БОРБИ за нашу ДЕЦУ и наше ПОРОДИЦЕ. ЖЕНЕ и МАЈКЕ су до сада постигле све што су могле говорећи јавно о обавезним вакцинацијама, отимањима деце у Србији, о другим проблемима са којима се НАШЕ ПОРОДИЦЕ суочавају.

Ускоро наилазе нове опасности увођењем родне равноправности која ће за последице имати: наметање сексуалне изопачености ДЕЦИ, устаљену праксу отимања ДЕЦЕ из здравих, нормалних породица која ће, поред садашње продаје странцима, бити легално испоручивана хомосексуалним и лезбејским паровима. 

СРБСКИ МУШКАРЦИ станите уз ЖЕНЕ и МАЈКЕ, и ПОКАЖИТЕ СВОЈЕ ПЕСНИЦЕ! То нам је сада једини начин да се изборимо са представницима Новог Светског поретка у Србији.  

Интервју др. Јоване Стојковић дат телевизији „СРПСКИ КОЛЕКТИВ“ можете чути на снимку који следи.

 

Dr Jovana Stojković: Ja bih ovom prilikom zamolila SRPSKE MUŠKARCE, da podrže nas ŽENE i MAJKE, u BORBI za našu DECU i naše PORODICE! Poslušajte izjavu ➡️ https://goo.gl/CVQVBX Dr Jovane Stojković, povodom skandalozne izjave ministra prosvete Mladena Šarčevića, u kojoj preti otimanjem dece roditeljima u Srbiji.Sagovornik: Dragan FilipovićProdukcija: TV Srpski Kolektiv (april 2018.)TV snimak koji ćete videti činiće vam se kao ratni snimak iz Afganistana.Ali – neće biti! To se desilo u Detroitu.KAKO SE NA ZAPADU OTIMAJU DECA ▶️ https://goo.gl/yjPhsAŠta znači ĐILKOŠ?» đilkoš • muški rod • Obešenjak, vetropir, kicoš, nametljivac, neradnik, kavgadžija, siledžija, grubijan (mađ.)

Gepostet von anti-censura.com – српски am Donnerstag, 12. April 2018

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

ДРАГАН МАРКОВИЋ ПАЛМА
Заслужно на Српском зиду срама
ИСТИНА ЗА ПОТОМСТВА

Драган Марковић Палма рођен је 1960. године у Кончареву. Завршио је средњу школу ученика у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *