Почетна / Вести / СРЕЋАН РОЂЕНДАН ГЕНЕРАЛЕ И ПРАШТАЈ…

СРЕЋАН РОЂЕНДАН ГЕНЕРАЛЕ И ПРАШТАЈ…

ХВАЛА ТИ И ИЗВИНИ ГЕНЕРАЛЕ….

Да знаш Генерале, сетим те се и цитирам јако често, ал` само за рођендане некако скупим храбрости да ти се јавим, тражим повод, јер срамота ме је због немоћи да те ослободимо, а и зато што смо дозволили да те издајници ухапсе.

Хвала ти што си часно, професионално и патриотски, са пуно љубави обављао своју дужност у одбрани Србије и српског народа. Захвални смо ти до вечно, ти си наша легенда и симбол љубави према Отаџбини. Хвала ти што си свој живот и своје професионалне способности ставио на ползо Србском народу где год он био. Огромне су и часне твоје жртве, где сте и ти и твоја породица пропатили због твојих исправно постављених животних приоритета и принципа.

Ми, окупљени при Удружењу грађана ПРАВДА И ПРАВО веома те поштујемо и захвални смо ти за све што си учинио за Србство. На велику жалост, издаја која је почињена твојим хапшењем многе је уплашила и ућутала, па нам је Отаџбина без таквог јунака сада веома угрожена.

Зато ми ти теби, а и свима нама, желимо твоју слободу, што пре  да се вратиш својој породици и Србији, да нас поведеш и кажеш како да повратимо наше згажено достојанство и спасемо Србију и Србство од суноврата.

Надамо се и молимо се за тебе да нам дођеш што пре да спашавамо  идентитет и изборимо се за будућност потомствима.

 

С поштовањем

Председник Удуржења грађана

ПРАВДА И ПРАВО

Дејан Вукићевић

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

БРУТАЛНО ПРЕТУЧЕН CAR GO ВОЗАЧ – ТАКСИСТИ ПРЕБИЈАЊЕМ БРАНЕ ПРОСТОР ЗА МОНОПОЛ, БАХАТОСТ И ПЉАЧКУ

Организована сачекуша таксиста са фантомкама у сарадњи са комуналном полицијом Више од 50 окупљених таксиста …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *