Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / НАПАД ЈЕ НАЈБОЉА ОДБРАНА!
Фото: Вести МК

НАПАД ЈЕ НАЈБОЉА ОДБРАНА!

Још једна замка Немачких специјалних тајних агената БНД, дубоко инфлитрираних у сам врх Србске велеиздајничке политичке сцене …. од Доланца и Тита, преко Милошевића, Дачића, Лабуса, Динкића, Ђинђића, Ђелића, Удовички, Тадића, Ракића, Мићуновића, Николића, Шешеља, Вујовића, Малог, З. Михајловић, Табаковић … и још стотинак … на челу са терминатором Срба, Ангелиним оберштурмфирером А. Вучићем!!!

Преваранти адвокат Драган Нововић (НП) и адвокат Славиша Мрдаковић (КГ), који су на превару преузели и злоупотребили контролу над заједницом жртава другог Светског рата, поново покушавају да, као и почетком септембра 2017. године, Србима кроз скупштинско наметнуто усвајање Немачког „Закона о 9% обештећења Србима“, ставе најзад после читавог века, од 1918. године, ад ацта питање наплате Немачког и НАТО вековног репарационог дуга од преко 10 трилиона Америчких долара (10,000,000,000,000 €)

Пошто им нису сасвим успеле све досадашње преваре, нон-сенс попут коришћења нео-наци институције „ИОМ“, да се по сваку цену наметне Немачки Рестрикциони закон о укидању права наплате већини (97%) жртава агресорских ратова вођених у склопу вековног Ватиканско – Германског, усташког и Шиптарског геноцида над Србима и Србијом, сада су Вучићеве газде (Ротхсцхилдс, Роцкефеллерс, Сорос, Ангела Х., Ватицан, ЦИА, МИ:6, БНД …), решиле да се уз његову свесрдну велеиздају, која је већ отписала Косово, уништила војску и свела на ловачко друштво без оружја и муниције, са малоумним болесником на челу; убијену привреду Србије, скоро угашену индустрију, девастирано банкарство и финансије, душманско здравство и социјалу који доприносе што бржем нестанку и уништењу Срба у Србији, урнисаном школству и култури … Дакле, по обављеном геноцидном плану над Србима у преко 60%, рачунајући и највеће етничко чишћење у Европи после Хитлера, („Олуја“ 1995.), ванзаконитог бомбардовања уранијумом и плутонијумом 1999., успутним затрпавањем нуклеарним отпадом и осталим некажњеним злоделима, чиме су причинили незапамћен геноцид, раван уништењу северно-Америчких племена староседелаца – Индијанаца, што је резултовало са 52 милиона Срба мање током прошлих пар векова. Овим терминалним чином велеиздаје, осигуравају наметање свог крајњег циља: геноцидног и потпуног сатирања и затирања Срба у Србији, и континуираног насељавања, асимилације исламистичких миграната / терориста ИСИС / УÇК, којима су већ уништили егзистенцијална станишта!

Овим законом, ако заиста буде донет, у шта уопште не треба сумњати имајући у виду психо-физичко, морално и духовно стање самоизабраног масонског диктатора, осталих сатанистичких чланова „Триллатерале“ и многобројних купљених издајника који који безпоговорно спроводе сваки геноцидни задатак против опстанка Срба у Србији на својим миленијумским огњиштима. Почеће терминални аутоматски процес насилног искорењивања сваког отпора „лаганом“ принудном дављењу, сатирању, и на крају за пар деценија, ако не и раније  … затирању – потпуној физичкој екстерминацији и уништењу Србског „победничког“ гена са Балкана!!!

Треба имати у виду да су ова „домаћа“ плаћеничка ђубрад добила фонд од око 4 милијарде Америчких долара да током протеклих пола века, а и дан данас, доврше геноцидни план који је потекао још од Бизмарка и Хитлера!

И ако њима наизглед то није успело у два наврата, два Светска рата оружјем … Ангела и њене сатанистичке газде су се побринули да овог пута „Агенда 21“ – депопулација … над Србима мора до 2030. године да се приведе крају!!!

Вековни геноцид над којим цео свет ћути и којим се заувек гаси међународно право!!!

Да ли ће „БРИЦКС“ и бивши „Несврстани“ то ћутке дозволити?!

Да ли је крајње време да се у ОУН, чији су Срби оснивачи, поново врати темељно правило:

„СИЛА ПРАВА – А НЕ ПРАВО СИЛЕ !“ ???!!

Сви, најпре Руска браћа, Амерички и Кинески пријатељи родољуби, али и наши непријатељи, укључујући и Србске Англо-Саксонске, Германске и исламистичке вековне душмане, треба добро да се замислимо над овим питањем, јер опстанак и будућност наше деце зависи од тога!

 

Написао: Алекс Дима

ФБ група: „Nemacke ratne reparacije Srbima i Srbiji / GERMAN WAR REPARATIONS“
https://www.facebook.com/groups/638151113038528/

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

„А ЗА ПРИЗРЕН КАД МЕ ПИТАШ – РАСТУЖИ СЕ СРЦЕ МОЈЕ..“

„Немој никад да ме пустиш да заборавим; Косово моје, Бистрицу, Шару, зар да изгубим? „ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *