Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Вести / МИЛИЈА БАБОВИЋ Заслужно на Српском зиду срама ИСТИНА ЗА ПОТОМСТВА

МИЛИЈА БАБОВИЋ Заслужно на Српском зиду срама ИСТИНА ЗА ПОТОМСТВА

Милија Бабовић је од бутика “Атила” у гаражи породичне куће у Беранама дошао до сувласништва у “Верано групи” (заступник “Пежо”, “Риплеј”, “Левис”, “Бата”, “Сони”, “Горење”, “Армал”, “Гудјир” гума, ВИП рентакар, бензинске пумпе “Циклон”, и 67% акција “Бањалучке банке”). У историји српског криминала највећи откуп за отмицу плаћен је за Милију Бабовића. Земунском клану је преко Милорада Луковића Легије исплаћено десет милиона евра. Те паре предали су Легији лично Жарко Зечевић, генерални секретар ФК Партизан, и извесни Данко Млађеновић, утврдили су УБПОК и Специјално тужилаштво. Милорад Улемек типовао је отмицу Милије Бабовића и Вука Бајрушевића, и од оба откупа узео је половину новца, потврдио је сведок сарадник Дејан Миленковић Багзи на суђењу припадницима земунског клана.

“04. август 2007. Лет из Београда у Глазгов, пред меч… Један до другог сједимо Дарко Панчев и ја. Испред нас главни спонзор “Звезде”… Милија Бабовић…”

“Председника Јелића и славодибитника Марића дочекали су водећи људи ОФК Београда: Мома Минић, Милија Бабовић, Драгољуб Лекић…”

“Нови председник Партизана биће Милија Бабовић… НЈегов једини услов је да Ненад Бјековић напусти канцеларију спортског директора у којој и даље седи, иако је још у јуну поднео оставку… Бабовић је одустао у корист Караџића.”

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

ДРАГАН МАРКОВИЋ ПАЛМА
Заслужно на Српском зиду срама
ИСТИНА ЗА ПОТОМСТВА

Драган Марковић Палма рођен је 1960. године у Кончареву. Завршио је средњу школу ученика у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *