Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Вести / ПОЛИТИКА / OD SEKRETARICE DO DIREKTORKE POŠTE: Mira Petrović na čelu PTT-a!

OD SEKRETARICE DO DIREKTORKE POŠTE: Mira Petrović na čelu PTT-a!

Petrović na čelu PTT-a!

POLITIKA
Petrovićeva nema završen fakultet, niti visoku stručnu spremu, što je preduslov da bi neko uopšte mogao da postane direktor Pošte

BEOGRAD – Vlada Srbije će tokom sledeće nedelje izabrati Miru Petrović za direktora PTT-a, saznaje Kurir. Petrovićeva već obavlja funkciju prvog čoveka PTT-a od septembra 2016. godine, kada je zamenila partijskog šefa Milana Krkobabića.

Bez obzira na to što vlast neprestano ponavlja da neće biti stranačkog zapošljavanja i da su konkursi obavezni, u slučaju Mire Petrović to ne važi. Ona je karijeru započela kao sekretarica Milana Krkobabića, međutim u vrlo kratkom roku stigla je do pozicije direktora PTT-a.

Petrovićeva nema završen fakultet, niti visoku stručnu spremu, što je preduslov da bi neko uopšte mogao da postane direktor Pošte. U zvaničnoj biografiji gospođe Petrović navodi se da je u poznim godinama završila studije i to po Bolonji (specijalista – strukovni ekonomista ), što stvara sumnju i otvara brojna pitanja o legitimitetu njenog izbora i kompetencije za obavljanje veoma odgovorne funkcije.

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

БРНАБИЋ У 1.000 КВАДРАТА – СРБИ У РЕДОВИМА ЗА НАРОДНУ КУХИЊУ

  Реконструкција државне виле у којој је до смрти живела Јованка Броз, а у коју …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *