Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Вести / TRANZICIJSKA IMPLUZIJA I BORBA ZA BUDUĆNOST NAŠE DJECE
Rajko Svrdlin

TRANZICIJSKA IMPLUZIJA I BORBA ZA BUDUĆNOST NAŠE DJECE

Rajko Svrdlin je bio međunarodni istražitelj međunarodnih pljački i zločina nad decom i odraslima. Istaknute uloge u tim pljačkama i zločinima imaju  države nastale raspadom Jugoslavije, tačnije, njihovi političari i predstavnici njihovih državnih službi.

Sledi tekst Rajka Svrdlina.

TRANZICIJSKA IMPLUZIJA I BORBA ZA BUDUĆNOST NAŠE DJECE

Moj naklon i veliko poštivanje za sve. Deo prvobitnog uvoda „Specijalno moram izraziti poštovanje za mega hrabrog osnivača ovog portala kojem rekoh da su moje teme previše opasne, kao i moja borba za djecu na prvom mjestu.“ bio je namenjen jednom Hrvatskom portalu koji je hteo da objavi ovaj tekst a to nije uradio.

Vodim trenutno jedan rat na visokom nivou protiv zločinacko kriminalnih sila svijeta, tako i naših na tužnom jugu, kao i u Hrvatskoj. Gospodo, čitate slova jednog istinskog Jeames Bonda 007. Taj film koji je samo običan film, nastade po čovijeku iz Dubrovnika. Gospodin Popov, običan advokat iz Dubrovnika, postade moćan tajni agent za vrijeme drugog svijetskog rata. A ja … uh … iz Splita. Mada me nose iz okoline Imotskog, ista pošta sa Tinom Ujevićem. Da li se ja mogu nositi sa Bondom, sta mislite!? Mozda je preuveličavanje. Ne. Bond/Popov je vršio ubojstva a ja sam spasavao ljudske živote a deca su mi uvijek bila broj jedan! Znao sam uhititi tisuće zločinaca da bih spasio dijecu. Naprimjer, ja sam iz Hrvatske … iz lipog meni mog Splita. Ja nisam iz Afrike. U Veljači 2008. godine u Čadu krene bježat 750 000 žena i djece. Pocelo 02. Veljače a sretno završilo bez kapi krvi 07. Veljače. Plan svijetskih terorista je bio da krene iz Čada i da se prelije u sve države, zapadu i Kamerunu i istoku do Sudana. Sve je bilo spremno da se ubijaju žene i djeca i sto više, da izazovu i neke neprilike u svijetu . Medjutim, nije se desilo. Milijuni žena i djece su preživjeli! Ja sam organizator, planer i ideje … jedan čovijek iz Splita … iz Hrvatske . Naprimjer, ja sam ključnu situaciju napravio da se uhiti Ivo Sanader, heroinska narko mafija Stijepana Mesića i danas leže u zatvoru u Njemačkoj, skidanje Borisa Tadića u Srbiji, pretres presjedništva Bosne i Hercegovine i uhićenje oficira vojnih službi u Sarajevu, par ministara BiH i tako dalje.

E sad nešto sa druge strane . Ja sam istraživao ubojice Hrvatske i ubojstva djece u zadnjih 70 godina. Pronašao njihove kosti, odnosno groblja. Pronašao i dokazao ubojice naše dijece iz Hrvatske a i ostalih na Balkanu. Šta mislite ko su ubojice i organizatori ubojstava, genocida … pedofili, mučitelji djece, zlostavljači …? Da li znate? Ne! Ne mozete znati kad se to prikriva. Prikrivaju ubojice! Može im se … jer su država! Vaši vladari od kojih ste svi vi iz naroda imali bilo kakav problem u jednom trenutku! Dvije trećine onih u Saboru! Tajne službe, USKOK …! Sledećih dana i mjeseci gledate detalje, imena i zločinačke radnje vaših političara, službi, policije … pa do kriminalaca. Sudski procesi, kaznene prijave, tužbe … sve je već u pripremi. A ja, najveci neprijatelj Hrvatske, ma top 1. Par stotina likvidacija je pokušano izmedju 2012. i 2016. godine. Ko je organizator i ko je ubojica? Republika Hrvatska. Sve je sudski dokazano i jedini imam specijanu zaštitu u Evropi kao istražitelj .

U Utorak , 17. 08.2020, godine zakleo sam se ako na doživotne ne odu DINKO CVITAN i NIKOLA PETRUŠIĆ & Company, ako ne odu u podrume Vrapče, zločinci nad Hrvatskom mladeži i Hrvatske dijece, ako ne vide i ne osjete suze majki Hrvatske koje i ne znaju gdje su im sinovi i ćeri završili, eto me onda u Zagreb … na tanjir zlu, vojsci lucifera … da zalegnem za svu djecu Hrvatske i svijeta na Biokovi, Mosoru, Velebitu … i od Popovače do Slavonskog Broda! Dvije godine kako sam započeo a godina mog intezivnog rada prodje, ako ne bude … ja nemam sa kime živjeti na ovom svijetu!? S kime? Nesvijesnim i nerazumnim!? Nacrtaš i to ne vidi , ne prima, ne manta. Nema im niko upalit svijeću! Braćo i sestre Hrvati – hoćemo li mi ovo riješiti? Hoćemo li spašavati dijecu od ubojica Hrvata silnih koji nisu Hrvati. Pravi Hrvat je vojnik Boga u borbi protiv demonskih civilizacija! Hrvati su motorika Boga za gazenje demona! Hrvati su Sunčeve simbolike broja    jedan, ratnici Boga protiv demona. Hrvati su Božiji bili 21 000 godina! Nije samo otić u Crkvu, moraš dokazati … moraš pomagati stvaranju stvaralaštva ako želiš biti sretan i ako želiš biti Hrvat. Ovo je bio mali uvod za sledeće detaljne nastavke. Dajem bilione godina za sekundu svijesti, za budućnost naše djece.

Rajko Svrdlin

 

Fejsbuk profili na kojima možete pratiti Rajka Svrdlina su:

Edmondd Modi Hoasells

Rajko Svrdlin

Rajko Svrdlin II

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

НИКАНОР ЈЕДИНИ ДОСТОЈАН ПАСТИР

Владика Никанор се црвеним словима уписао у историју Србије. Његово Преосвештенство Епископ банатски Г.Никанор је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *