ГЛАСАЧКА МАШИНА ОД 500 000 ГРАЂАНА И ЈОШ ЧЕТИРИ “КАНДИДАТА” НА СТРАНИ ВУЧИЋА А ОСТАЛИ У САМОЖИВОЈ НАДИ ДА ДОБАЦЕ ПРОЦЕНАТ И ДОБИЈУ НЕКЕ ПАРЕ ИЗ БУЏЕТА.

Председнички избори у Србији су једна врло неозбиљна и провидна прича режирана очигледно од стране лошег режисера са још лошијим глумцима

ГЛАСАЧКА МАШИНА ОД 500 000 ГРАЂАНА И ЈОШ ЧЕТИРИ КАНДИДАТА НА СТРАНИ ВУЧИЋА А ОСТАЛИ У САМОЖИВОЈ НАДИ ДА ДОБАЦЕ ПРОЦЕНАТ И ДОБИЈУ НЕКЕ ПАРЕ ИЗ БУЏЕТА.

Изборна трка је кренула и Вучић има већ у старту велико вођство где ће око пола милиона грађана који чине гласачку машину гласати за њега. Гласачку машину чине чланови странака из коалиције. Они морају гласати да се задрже на добијеним позицијама или ако мисле добити посао од стране странке којој припадају. Запослени у јавним и државним предузећима који грчевито скупљају сигурне гласове и боре се да задрже своја радна места за која су плаћени а заштићени од стране партије за нерад. Гласаће још многи други уцењени или купљени услугама, обећањима , парама или можда неким робним пакетом . Биће ту и гласова од преминулих и неважећих листића који ће наравно услед потпуне контроле РИКА припасти Вучићу. Обзиром да је Вучић показао јавно и на бини где се налазе џакови са гласачким листићима питање је колико ће их овог пута искористити.

Срамотно питање Вучића одакле паре некоме за пола странице у новинама док се он са места премијера од државном трошку шета по Србији са митинга на митинг је потпуни безобразлук. Само спотови и превоз присталица да не спомињемо сатницу на свим телевизиским каналима баснословно су коштали до сада.

Иначе режирање избора  и манипшулација народом  је увек невероватно скупа работа којом се резултати избора договарају и знају пуно пре одржавања и резултата избора па је неопходно мењање изборног система који као овакав управо то дозвољава манипулаторима.

Неко је направио видео који је нажалост одлична слика садашњег стања и односа у Србији

Фејсбук коментари
Подели објаву наShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Погледајте такође

ШЕШЕЉ НАУЧИО СИНОВЕ, НАЈБОЉИ БИЗНИС СУ ПАТРИОТИЗАМ И ПОЛИТИКА

Шешељ “јуниор”  ПОСТАО посланик. Александар Шешељ је студент, а рођен је 1993. године. Он је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *