Путујуће позориште Поповић II

Ворон Рејвенски

Дневник, недеља 12.03.17.

Рат у Сирији улази ( НАЈЗАД ) у завршну фазу. Изнервиран ( оправдано ) падом Палмире, обећао сам вам да вам нећу спомињати тај рат док се поменута варош, толико значајна за свеобухватну цивилизацију, поново не ослободи. Сада је наша и ја сам рашчињен…

Рат у Сирији је рат за слободу човечанства са највећим могућим улозима. Рат који је срушио Обаму ( Burek Obema ) и вештицу Клинтон ( dinasty Klingon )…

Много тога се од тада тамо десило. Само су недавно ослобођене територије од стране ослободилачке Сиријске арапске армије ( SAA ) безмало веће од оне која је била слободна пре руске интервенције. Војска је избила на Еуфрат и победоносно напредује према Табки. Сада под окриљем своје владе и под правдом и правом живи већ око 70% Сиријаца. Територијално још није тако, али слободна су 4 највећа града – Дамаск ( изузев Думе и дела Источне Гуте око којих ће се водити и воде крваве борбе ), Алепо ( очекујем вести о ослобођењу последњег кварта Рашидин 4, као и даље напредовање ), Хама и Хомс ( проблеми са приградским насељем Ал Ваер ).

Под окупацијом су остала још 4 већа града: Рака – главни град Даеш-а ( према њему напредују Курди, а очекујем да ће и наши кренути из правца Табке и Палмире ), Даир ел Зор ( где у њеном већем делу опстајава већ годинама храбра бригада SAA држећи енклаву која се никад није и неће предати ), Дараа ( исто тако већим делом слободна ) и проклети Идлиб ( тамо где седи зли ).

Саудијски ДАЕШ је пред комплетним расулом. Али јављају се следећи велики проблеми. Маске су сасвим пале и тамо сада фигурирају три велике војске. Сиријска SAA, Turska SSA ( то су они исти са почетка рата из којих је никла Al Nusra, а сада су им покровитељи наредили обрнут процес ) са директним учешћем великих и најбољих турских јединица и које су најстрашније добиле по тамбури код Al Bab-a ( што смо и предвидели ) обрукавши до смрти немачку војну индустрију и њене нејаке Leoparde L2, и америчко – курдска SDS ( са великим и све већим контигентом америчких маринаца ).

За сада се не туку озбиљно између себе ( очигледан договор ). Турци су иначе вештим маневром SAA сасвим затворени.  Али у будућности… Ја мислим да то због њихове мржње неће потрајати…

Долазимо до другог дела приче. У операцији „Треће око“ у Србији се кандидовао неки „Бели“. Ефемеран и тотално безвредан лик намењен најглупљим потрошачима. Самим помињањем дајемо му незаслужену рекламу.

Какве он везе има са Сиријом? Има! Његов маркетинг и иницијацију огромног убијања и несреће у Сирији ради исти човек! Стид ме је рећи да је он Србин и зове се Срђан Поповић. Највећи и апсолутно ненадмашиви ратни злочинац у историји српског народа. Свуда по свету побио је милионе људи, а унесрећио, протерао и оставио без будућности на десетине милиона њих! Hitler је барем излазио у јавност, а овај је по закону свог посла практично непознат. Вежбу уништавања и разбијања за колачић и тупкање по гузи од стране злога изучио је унесрећујући  своју отаџбину ( ако он зна шта је то ).

ЗАТО :

Поштовани председниче Асад,

Преклињем Вас. Скините највећу срамоту са лика мога народа. Ваша држава, која ће ускоро бити призната у целости под Вашим руководством, има дипломатске односе са Републиком Србијом. ЗАТРАЖИТЕ ЊЕГОВО ИЗРУЧЕЊЕ И СУДИТЕ МУ! За сва убиства, рушења, силовања, протеривања и понизну службу зломе! За сву ту несрећу коју је наменио Вашем народу!

Исту молбу упутио бих и Вама председниче Захарченко ( Доњецка народна република ). ИЗ ИСТОГ РАЗЛОГА!!!

И Вама председниче Мадуро ( Венецуела ).

И Вама председниче Рухани ( Иран ).

И Вама председниче Ердоган ( Турска ).

Осталим жртвама док се не ослободе – по вољи!

Познаћете да је Србија слободна по томе што ће му бити суђено овде. Ако се позову сви „транзициони губитници“ – људи остали без будућности и посла због њега, прогнани са Космета и других српских земаља, одсељени у иностранство, корисници јавних кухиња, родбина умрлих од канцера добијеног од „пријатељског уранијума“, родитељи чија су деца аутистична због његових вакцина, власници покрадене имовине, понижени и преварени… – Маракана ће бити мала! Боље Ушће!

Гледајте пажљиво до краја па закључите и сами!


 

Фејсбук коментари
Подели објаву наShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Погледајте такође

ШЕШЕЉ НАУЧИО СИНОВЕ, НАЈБОЉИ БИЗНИС СУ ПАТРИОТИЗАМ И ПОЛИТИКА

Шешељ “јуниор”  ПОСТАО посланик. Александар Шешељ је студент, а рођен је 1993. године. Он је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *