СНС КАРАВАНСКИ МИТИНГ ТУРИЗАМ
ИЗДАЈА И ПРОДАЈА БУДУЋНОСТИ ВЛАСТИТОМ ПОТОМСТВУ ЗАРАД СЕНДВИЧА И ВОЖЊЕ АУТОБУСИМА ПО СРБИЈИ

УПРЕГАО ПРЕВОЗНИКЕ И СЕНДВИЧАРЕ У КАМПАЊИ

ПОЈЕДИНИ “СРБИ” ЖИВЕ И УМИРУ НА ТОЧКОВИМА ЗА СЕНДВИЧ И ПОСЕТУ НЕКОМ ОД ГРАДОВА

Жена умрла у каравану и походу на Пожаревац али ни организатор ни родбина нису нашли за сходно да то објаве.

Преко сто туристичких аутобуса свакодневно је упослено од стране СНС-а на превозу “присталица” од града до града како би правили гужву и стварали лажну слику о јачини СНС партије.

Многи путници отворемо причају о томе да их је брига за СНС да се лепо бесплатно проводе и хране у данима предизборне камапање.

У обиласку затичемо и групу возача, који су кажу дошли из Тополе. На наше питање шта им кажу путници, зашто путују, одговарају да су или добили посао у јавном сектору или тек очекују.

Кажу дружење смех, певање у аутобусима на караванском митинг пропутаовању подсећа их на дане безбрижних дечијих ескурзија и брига их што управо подршком уништавају будућност властитог потомства.

-Ишли смо и у Јагодину, за нашу фирму је то готов новац. Плаћају одмах тако да нам је ово одличан извор прихода. Надамо се да ће их бити још. А људи ко људи, неко је добио посао, неко тек чека. Углавном су код мене старији људи или средње генерације која се бори да им деца добију неки посао. Шта да вам кажем, да је добро није, мало уплашено нас гледа и коментарише један од возача, који је чуо да су „Чачани мало незгодни“.

-Какав смо ми циркус од државе. Ево видите шта сам купио у продавници – хлеб. Колико ово кошта? Ако је по аутобусу 30.000 динара минимум израчунајте колико кошта њих 80, резигниран је мештанин.

 

Фејсбук коментари
Подели објаву наShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Погледајте такође

ШЕШЕЉ НАУЧИО СИНОВЕ, НАЈБОЉИ БИЗНИС СУ ПАТРИОТИЗАМ И ПОЛИТИКА

Шешељ “јуниор”  ПОСТАО посланик. Александар Шешељ је студент, а рођен је 1993. године. Он је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *