Cum clamor amoris ( Ускликнимо с љубављу )

Ворон Рејвенски

Дневник ( најважнији ), недеља 29.01.17.

Ово је требао бити светосавски дневник. Међутим, није се дало. Предуго сам га правио и никад озбиљније.

Носим горчину у себи од Божићне литургије из онога што зовемо Храмом Светога Саве. И чекао сам празник највећег србског светитеља да га пустим. Није се могло…

А та велика љутња несмањено траје и сад!

То није била литургија, и то ћу вам сад појаснити. Томе вероватно можемо захвалити и неучествовање Патријарха у овом РИТУАЛУ.

Ја вас сада молим да ме разуверите, али је извесно да у надземном храму ( јер из „неког“ разлога постоји и подземни – не дај Боже да је оно што сам чуо истина  ) не постоји ИКОНОСТАС! Наиме, простор је уређен апсолутно за потребе и у изгледу католичке мисе и католичке катедрале ( видећете у прилогу ). Хоћу да ми то неко објасни, јер ја сам неук!

Некада су иконостаси подизани први после крова. Сматра се то највећем одликом православља. Овде очигледно њега неће ни бити!!!

Учили су нас да у свакој православној цркви мора бити припрата, наос и апсида ( са олтарном апсидом ). Иза иконостаса, у православљу, свештеник припрема у току проскомидије, једну од највећих хришћанских тајни – анафору ( канон Евхаристије ). Од обичног хлеба и вина, то постају вољом Светог духа, честице, Христово тело и крв! Свети освећени Дарови!

Џабе су млатили рукицама и плаштом пред паством и ТВ камерама, то нису били хлеб и вино за причест!

А ода се на кајрону усред преноса појављује име свештеника и испод пише PRIOR! Какав ужас, какво непоштовање традиције, какво богохуљење!

Али нас доводи до решења. Ко су ти подлаци који нас привикавају на мису и кваре нашу Веру? Одговор јасан и недвосмислен – ТЕМПЛАРИ! ДЕМОНИ!

Они су легална организација у Србији. Често наступају на телевизији и медијима. Имају и своје новине, решили су да се више не крију. Свуда су око искварених свештеника, мите их и додворавају се. Ови савремени су настали из масона, а под окриљем су католичке цркве, мада не јавно. Циљ им је једноставан и ничег се не либе да га остваре – покатоличење ( унијаћење за почетак ) православних. Имају своје литургије и православно певање, али га служе на – латинском ( чућете у прилогу ). Они су ударна, и на жалост веома успешна, крвава песница Ватикана у Србији. Многи наши политичари и владике су продали душу и приступили им ( и то ћете видети ). Немојте сумњати у ово. Одавно је прошло задње време да нешто учинимо!

Витезови Темплари су иначе настали у Крсташким ратовима. Основани 1118. од стране племића Хуга де Пејенса да би помогли повратак Јерусалима.

Ратници, банкари, трговци. Једном речју пљачкаши и убице!

Први пад Цариграда 1204. извели су управо они. На превару су ушли, опљакали и побили све на шта су наишли. Константинопољ се од тога никада није опоравио до свог коначног пада 1453.

Поред битака и разбојништава према муслиманима, са још већом жестином уништавали су и православне патријаршије како на свом путу, тако и на Светој земљи!

Напокон су формално забрањени 1307. од стране француског краља Филипа IV. Такође ради пљачке, јер ко се мача лати…

Нису престали да постоје, а своју прљаву работу тренутно најбезобзирније и најочигледније спроводе овде код нас!

Тако су подигли парохијски дом и обновили манастир Соко Град. Тамо су више пута организовали своја окупљања и оргије. Успели су да ту дестинацију уврсте у дечије екскурзије, јер их то и мошти Светог Николаја Велимировића доводе до перверзног уживања.

Недавно су имали „службу“ у бечејској православној цркви уз саслужење локалног пароха ( то ћете видети на снимку ).

Доле брада са поповима из Соко Града и Бечеја, али и са њиховим владикама који су то допустили!

Свети краљ Милутин их је отерао из Србије, а онда је три године ратовао са њима на Светој гори и победио их! Потребан нам је нови краљ Милутин да зло сатре!

Људи, јел ви схватате шта се догађа око вас??? Ово је прича над причама и песма над песмама. Хоће ли се људи пробудити пре краја?..

Када је 1995. ударила муња на Светога Саву, сви смо се правили као да се ништа није десило. А јесте! Дао је знак!

Удари громом Учитељу и Светитељу! Удари наш највећи! Оче нације! Удари и покажи нам!

И опрости ми ако те, недостојан, нисам довољно бранио!

 

Фејсбук коментари
Подели објаву наShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Погледајте такође

ШЕШЕЉ НАУЧИО СИНОВЕ, НАЈБОЉИ БИЗНИС СУ ПАТРИОТИЗАМ И ПОЛИТИКА

Шешељ “јуниор”  ПОСТАО посланик. Александар Шешељ је студент, а рођен је 1993. године. Он је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *