НОВИ ВУЧИЋЕВ КАНДИДАТ ЗА ПРЕДСЕДНИКА КАРИЋ
Ослобођен оптужби а опљачкао 120 милиона којима је купио себи слободу

БОГОЉУБ КАРИЋ Ослобођен оптужби, рођени брат и супруга су посланици а он се сада може кандидовати за председника и наплатити уложено у предизборне кампање.

КАРИЋ ЈЕ КРИМИНАЛАЦ ИЛИ НИЈЕ КРИМИНАЛАЦ
Tadašnji zamenik predsednika SRS-a o Bogoljubu Kariću.

Bogoljub Karić je najveći prevarant u istoriji Srbije, opljačkao je državu i narod, pa s tim parama podmićuje političare, koji ga štite od pravosuđa – tvrdio je Tomislav Nikolić dok je bio lider radikala i četnički vojvoda.

Karić je kriminalac!

“Ko kaže da je sitna riba? Bogoljub Karić je kriminalac!”

Press, 18. 1. 2007. godine

KOMENTAR ISTINOMERA
U vreme dok je bio drugi čovek SRS-a Tomislav Nikolić je, odgovarajući na pitanje koji je njegov prvi zadatak ako pobedi na izborima za predsednika Srbije, rekao da će Kariću ponuditi status svedoka saradnika ističući da nema dilemu da se radi o kriminalacu “ali, kada stavite na tas ono što on može da otkrije i ono što bi njegovo kažnjavanje značilo, šta je onda važnije?!” Tvrdio je da bi Karić mogao da bude oslobođen odgovornosti.
Press, 18. 1. 2007. godine
“Ponudićemo status svedoka saradnika Bogoljub Kariću! On mora da otkupi svoju slobodu polaganjem odgovarajuće kaucije. Ali, mora i da otkrije sve što zna o pljački ‘Mobtela’ kako bi se, umesto njega, iza rešetaka našli Boris Tadić, Velimir Ilić i druge mnogo krupnije i mnogo odgovornije ribe! Tadić je kao bivši ministar za telekomunikacije i član UO morao da zna da su braća Karić baš u njegovo vreme najviše opljačkali ‘Mobtel’, a Ilić nije izlazio iz Bogoljubovog kabineta! Znači, vi biste Karića oslobodili odgovornosti? Mislite da su i birači SRS za to? – Zašto da ne kad bi se saznalo ko je sve umešan u najveću pljačku u Srbiji?! Drugo, tako u celom svetu rade. Pojavi se Bagzi i kaže da je Šešelj znao da će biti ubijen Đinđić. I sudija kaže: ovo je svedok kome mi verujemo. Pa, mogu ja da verujem kad ovaj optuži Tadića.”
Pred kraj 2010, SNS je potpisala koalicioni sporazum sa Pokretom snaga Srbije, a Nikolić je prestao da govori da je Karić kriminalac.
Blic, 17. 11. 2010. godine
“Nikolić tvrdi da, u slučaju da ta koalicija dođe na vlast, lider Pokreta “Snaga Srbije“ Bogoljub Karić neće biti oslobođen odgovornosti, nego da će moći da dođe u zemlju gde će da pruži odgovor na optužbe sa kojima je suočen. – Neće biti ni zaštićen, ni pošteđen, a sudije će dati odgovor na pitanje da li je kriv ili nije – rekao je Nikolić.”
Sa funkcije predsednika Srbije Tomislav Nikolić tvrdi da Bogoljub Karić – nije kriminalac.

RTS, 2. 12. 2014. godine
“To što su na listi SNS bili Milanka i Dragomir Karić ne znači da su oni kriminalci, niti znači da je Bogoljub Karić kriminalac.”

Kada je Bogoljub Karić izjavio da se u Moskvi sreo sa Tomislavom Nikolićem, predsednik Srbije je to potvrdio.

Tanjug, 13. 10. 2016. godine
“Sastao sam se sa Bogoljubom Karićem za vreme vojne parade u Moskvi, sastao bih se opet i ne mislim da sam išta kriv. Popio sam kafu s njim, kao što bih popio sa svima vama. (…) I dalje smatram da je optužnica protiv njega (Karića) politički motivisana”, dodao je predsednik Srbije.

Budući da je za Bogoljuba Karića tvrdio da je kriminalac, a da je nakon koalicije sa njegovom strankom počeo da govori suprotno, da bi sa funkcije predsednika Srbije tvrdio da je u pitanju “politička optužnica”, Istinomer konstatuje nedoslednost Tomislava Nikolića.

Фејсбук коментари
Подели објаву наShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Погледајте такође

ШЕШЕЉ НАУЧИО СИНОВЕ, НАЈБОЉИ БИЗНИС СУ ПАТРИОТИЗАМ И ПОЛИТИКА

Шешељ “јуниор”  ПОСТАО посланик. Александар Шешељ је студент, а рођен је 1993. године. Он је …

Један коментар

  1. Rekoh vam ja, uplatise indulgenciju i Dinkic i Karic, verovatno su uhvatili predizborni popust!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *