Већина градова ће ипак платити бесплатан дочек на трговима

У свеопштем сиромаштву већина Срба ће и ове године славити наметнути нам празник и на једно вече заборавити да ће можда већ за који дан опет бити гладни.

Упркос бројним иницијативама осиромашен народ ће и ове године платити бесплатан дочек нове године на трговима.
Краљево,Чачак,Крушевац,Лесковац,Београд…и многи други градови нису успели да извојевају чак ни да се новац предвиђен за дочек преусмери у било какву хуманитарну помоћ.

Власт се није ни осврнула на апеле,а на жалост ни естрадне “звезде”.Претражујем већ сатима дали постоји ико од њих који ће те вечери певати без хонорара,али безуспешно.
Зар заиста нико од јавних личности нема бар мало људског достојанства (од власти то више и не очекујемо) бар мало свести,па да се постиди пред толиком немаштином свог народа,пред толиким иницијативама,петицијама,недобродошлицама.

Неко у целом том хаосу греши и платиће цео тај цех.А то смо ми.Јесмо ли стварно против дочека на трговима имаћемо прилике да покажемо већ наредне године у децембру,а до тада у време великог поста,потребе за духовним и физичким миром и у време молитви покажите своју доследност и останите у својим домовима 31 децембра.А нову годину дочекајмо одмах после Божића.

Фејсбук коментари
Подели објаву наShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Погледајте такође

ШЕШЕЉ НАУЧИО СИНОВЕ, НАЈБОЉИ БИЗНИС СУ ПАТРИОТИЗАМ И ПОЛИТИКА

Шешељ “јуниор”  ПОСТАО посланик. Александар Шешељ је студент, а рођен је 1993. године. Он је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *