Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / ВЕТЕРАНА СА КОСОВА ИЗВРШИТЕЉИ ИЗБАЦИЛИ ИЗ СТАНА – „ВУКЛИ СУ МЕ КРОЗ ГРАД,ПРЕКО СТО ПОЛИЦАЈАЦА СУ ДОВЕЛИ ДА МЕ УХАПСЕ“

ВЕТЕРАНА СА КОСОВА ИЗВРШИТЕЉИ ИЗБАЦИЛИ ИЗ СТАНА – „ВУКЛИ СУ МЕ КРОЗ ГРАД,ПРЕКО СТО ПОЛИЦАЈАЦА СУ ДОВЕЛИ ДА МЕ УХАПСЕ“

 „Осећам се понижено. Полиција ме је је вукла кроз град, као последњег криминалца. Доживео сам од својих колега да ме болесног туку и штипају. Теже ми је данас него када сам под ватром напустио Пећ.“ 

Моја јединица је последња напустила линију фронта са Ђаковицом. Данас ми је теже“- рекао нам је Градимир Јашовић, ратни ветеран, чија је породица јуче исељена из стана у Аранђеловцу од стране јавног извршитеља Видоја Стојковића и великог броја припадника полиције.

Градимир је у тешком стању. Једва се бори са сузама.

-Извели су ме на превару, као да причам са извршитељем. И одмах ме ухапсили. Ништа нисам урадио. Кћерка је кукала. Ухапсили су и њу и брата, провела је 14 часова у полицијском притвору. Мене су водили кроз град, вукли ме… Преко сто полицајаца су довели да би ме хапсили, мене и моју породицу-понавља видно потресен ратни ветеран са Космета Градимир.

Штавише, он и његова кћерка Теодора (24) кажњени су са по 30 хиљада динара од стране Прекшајног суда.

После првог дана у „савременом прогонству“ Градимир је са супругом и болесним родитељима који имају 91 и 83 године ноћ провео код родбине, док је Теодора преспавала код другарице. Иначе, он је болестан од дијабетиса и четири пута дневно узима инсулин.

Извор: уцентар.рс

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

НИКАНОР ЈЕДИНИ ДОСТОЈАН ПАСТИР

Владика Никанор се црвеним словима уписао у историју Србије. Његово Преосвештенство Епископ банатски Г.Никанор је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *