Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Вести / СВЕВИДЕЋЕ ОКО

СВЕВИДЕЋЕ ОКО

 • Пинеална жлезда или епифиза се налази у самом средишту мозга, тамо где нема светлости, а ипак се сматра да је она наше треће око, свевидеће око. Медицина тврди да због ње ноћу спавамо ради одмора, да због ње улазимо у пубертет, да због ње продужавамо врсту, да због ње имамо инстикт који нас непогрешиво води напред.Стрес који све нас прати негативно утиче на наше треће око, отуда имамо и поремећаје будности и спавања, али и полног нагона и понашањаСимбол који представља наше свевидеће око је настао у хришћанству и представљен је троуглом (Свето Тројство) из кога зрачи светлост Бога. Нешто слично је постојало код старих Египћана, а среће се и у јудаизму и исламу.
 • Пинеална жлезда, која је многим културама познатија и као треће око или седиште душе, смештена је у нашем мозгу и многи верују да је то капија за живот после смрти.Диметил-триптамин (ДМТ) се ту производи природним путем и ослобађа се у малим количинама када сањамо и када умиремо.Функција пинеалне жлезде као и код сваке жлезде лучење хормона, овога пута мелатонина, веома значајног хормона који утиче на спавање и будност, а тиме и на функционисање целог организма. У суштини, сам мелатонин се лучи ноћу (зато се деци каже да док спавају расту), што значи да организам, односно епифиза „препознаје“ када је дан а када ноћ, могуће баш због фоторецептора које су открили амерички научници. Она то ради како би успавала организам ноћу ради одмора, увела тело у пубертет и период наглог раста али и покренула полни нагон и размножавање, како би јединка продужила врсту. Све то зависи од процене дужине дана и ноћи и времена које тело може провести у овим условима.
 • ДОКТОР НЕСТОРОВИЋ подесећа да је због свих ових питања група француских истраживача 2013. године испитивала епифизу и открила да она синтетише диметил-триптамин, материју која настаје од мелатонина. Иначе, диметил-триптамин је најјачи познати халуциноген, односно најјача халуциногена дрога. Када би се ова материја фабрички производила, законом би била забрањена зато што изазива халуцинације.
 • Многи мистици и културе широм света верују да је та жлезда наша директна веза са нашим другим ја и нашом свешћу. Нажалост, показало се да разне хемијске супстанце у нашем окружењу блокирају приступ овој жлезди, што заузврат може да отежа повезивање са нашом духовном природом, а самим тим и нашим другим ја.
 • „ Зимска депресија такође је у вези са ниским новоом серотонина и мелатонина, иако тај механизам још увек није сасвим објашњен. Са свим тим здравственим ефектима могућност просветљења у вези са производњом мелатонина делује помало далека.
 • Постоје радови који описују како ултразвучна вибрација утиче на свесност. Полази се од тога да епифиза реагује на светло, радио фреквенције и ЕЛФ зрачења- све екстреми на електромагнетском спектру . Звучни таласи су такође део спектра. Даља истраживања се односе на сонарну стимулацију, а постоје и патенти где се звучни таласи примењују да се створе мисли.
 • Ометања из окружења су свуда присутна. Два највећа противника жлезде епифизе су електромагнетско зрачење и флуорид. Испитивања на хрчцима су показала да време излагања пољу 50 или 60Хз (а то је врста струје која тече нашом мрежом) сигнификантно редукује функцију епифизе да током ноћног циклуса продукује мелатонин. Поново је установљено да акутна експозиција магнетном пољу трајно потискује ноћни пораст мелатонина.
 • „Испитивања на људским пробантима који су били излагани магнетном пољу до 60Хз доказала су ту аномалију. Болно је схватити да смо сви ми дословно изложени електричном пољу до 60Хз, у кућама, на радном месту и ван њега где стубови за струју стоје на сваком углу. Не постоји начин да се то зрачење избегне сем да се побегне у удаљене ненасељене области.
 • И тамо епифиза може бити нападнута. Сећате ли се ХААРП-а? Патент Р. Еастлунда за истраживање јоносфере који је преузело министарство одбране и развија га делом у војне сврхе.
 • Део првобитног патента описује како Еxстрем Лоw Фреqуенцy (ЕЛФ) – зрачење узрокује акутну поспаност и омета регулацију топлоте, што је функција епифизе. Нема сумње да ова сигуроносна опаска може бити искориштена и да је у деценијама од кад ова технологија егзистира „профињена“ за не баш најбољи повод. У међувремену постоји неколико таквих справа које су глобално позициониране да контролишу становништво и да спутавају наш спиритуални напредак.
 • Оснивач је и председник Института за неуробиологију у Немачкој и Швајцарској каже да је пинеална жлезда најосетљивији део нашег централног нервног система и да је веома осетљива на четири ствари: алуминијум, глифосат, флуорид и Ви-Фи”.
 • Некако прва асоцијација на помен симбола трећег ока је новчаница од једног америчког долара. Око које лебди изнад пирамиде и исијава светлост уједно је и асоцијација на масоне, који су овај симбол прихватили 1797. године, касније у односу на штампање првих папирнатих долара. Међутим, симбол трећег ока може да се види и на фрескама у манастирима.
 • Незнано како, али људи су одувек били свесни колика је моћ свевидећег ока, односно пинеалне жлезде. Божија мудрост у сваком човеку није по вољи владајућој класи, па је онда разумљиво што се владари труде да обичан човек изгуби тај невероватан природни дар.
 • Реч „пинелана“ потиче од латинске речи „пинеа“ што значи „шишарка“. Откуд се у давно прошлим временима знало да у средишту човечијег мозга постоји „шишарка“ која има невероватну моћ? Питагора, Платон, Декарт и други писали су о тој жлезди називајући је средиштем душе и местом одакле добијамо телепатску моћ и разне визуелне приказе.
 • Да ли заиста постоји светска завера против обичних људи да у њима свевидеће око изгуби функцију, да се уништи душа у њима, да без трећег ока буду слепи? Зашто се све мање и мање рађа деце? Зашто је омладина заменила ноћ за дан? Зашто има све више и више депресивних људи? Зашто на улици виђамо зомбије?
 • Коме су то потребни „бездушни“ људи?
 • Превод и обрада: Бранка Мраз

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

НИКАНОР ЈЕДИНИ ДОСТОЈАН ПАСТИР

Владика Никанор се црвеним словима уписао у историју Србије. Његово Преосвештенство Епископ банатски Г.Никанор је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *