Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Вести / „СТРУЧЊАК“ БИ ДА УКИНЕ Tviter, Fejsbuk i Jutjub….

„СТРУЧЊАК“ БИ ДА УКИНЕ Tviter, Fejsbuk i Jutjub….

Маркетиншки стручњак Небојша Крстић предложио је данас да се друштвене мреже Твитер, Фејсбук и Јутјуб искључе у Србији за време ванредног стања како би се, како је навео, сузбила епидемија ширења панике и спречили њени потенцијално смротносни ефекти.

Крстић је у редовној колумни за Блиц, која је објављена у данашњем издању овог листа, написао да после проглашења ванредног стања треба размишљати о опасностима које су потенцијално веће од самог вируса, а то је пре свега паника.

“На интернету постоји, значи, добро организована група тзв. опинион макера који сипају отров, лажне вести и дезинформације 24/7“, написао је Крстић додајући да „ако се мора вршити дезинфекција простора у којима је инфекција, неопходно је извршити дератизацију јавног јавног простора од свих који свесно, намерно и организовано обмањују грађане и дестабилизују систем њихове здравствене заштите”.

“У акцији ‘Сабља’ било је ухапшено 11.000 људи. Било би довољно привести десетоструко мање, сада, у акцији ‘Дезинфекција и дератизација’

Иако сам љубитељ друђштвених мрежа, предлажем да се Твитер, Фејсбук и YТ искључе у Србији моментално – све док траје ванредно стање, а свестан да је то једини делотворан начин да се сузбије пандемија ширења панике и спрече њени потенцијално смротносни ефекти“, написао је Небојша Крстић у колумни за данашњи Блиц.

Izvor  NEDELJNIK

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

„А ЗА ПРИЗРЕН КАД МЕ ПИТАШ – РАСТУЖИ СЕ СРЦЕ МОЈЕ..“

„Немој никад да ме пустиш да заборавим; Косово моје, Бистрицу, Шару, зар да изгубим? „ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *