Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / Вучић је своје министре довео с коца и конопца
Слика: вести.рс

Вучић је своје министре довео с коца и конопца

Од горе мајке и зла оца

 

Шизофрени диктатор Александар Вучић је као своје сеизе за председника Владе, министре и државне секретаре довео људе најнижих моралних својстава. Опозиција би морала да објави ко су ови људи, да позове на устанак, на грађанско хапшење, да свим медијима у свету и свим институцијама и међународним центрима пошаље њихове биографије и затражи да они повуку овај олош у своје или наше затворе, или позову грађане да их отерамо. Та маните их. Прогласе треба лепити на сваком месту, читати на свим митинзима, радио и те-ве наступима, на јутјуб емисијама, на страним радио те-ве станицама – Глас Америке, Дојче веле, Радио Слободна Европа… Свом жестином, прогласом описати фукаре који руководе Србијом.

***

Александар Вучић, шизофреник, хронични болесник (сарком пелвис – сарком мале карлице), три године болује од ове тешке и неизлечиве болести, лечи се у најскупљим клиникама на свету, на шта троши десетине милиона евра. Признаје да наводно није редовно пио лекове, па му је и срце оболело. Има зечје срце, али нас терорише као лав.

За председника Владе поставио је Ану Брнабић, држављанку Републике Хрватске. Декларисану лезбејку.

Ана је члан Трилатерале. Био/ла је директор у фирми Марка Крендала, па га издала. Њен брат Игор Брнабић је власник фирми којима је Ана утерала стотине милиона евра. У јавности је то све описано.

Зорана Михајловић је јавно оптужила компанију Цар Го, иза које стоји Анин брат Игор, да се нелегално бави такси превозом, због чега су такси удружења блокирала улице Београда.

Ана је била девојка Предрага Малог. Он је тешко претукао Ану, која није могла више да остане трудна, па се одала женама. Тако је њеној изабраници Милици њен брат Игор донирао сперму, па је она вештачки оплођена и родила сина у Сједињеним Државама. Ана му је дала име свога брата.

Ана је Предраговог брата Синишу Малог поставила за министра финансија. Упркос оптужбама да је плагирао докторат, да је као функционер у Агенцији за приватизацију продао тридесет предузећа. Те приватизације су потом поништене, а Синиша је постао власник двадестак станова у летовалишту у Бугарској, власник 1.000 ари стамбене површине у Београду… Одговоран је, као градоначелник, за рушење Савамале, за насиље над присутним грађанима и убиство ноћног чувара, као и за огромну људску и материјалну штету у време поплава у Обреновцу,

Као министар који је наследио Душана Вујовића, интензивно ради на покривању свог криминала, пљачкању буџета и јавних предузећа, кредитних линија, које је извршио Вучић. Душан Вујовић је документе о тим пљачкама однео из земље и предао страним истражним органима.

Само због плагирања доктората Мали би морао одмах бити изведен поред суд, требало би му забранити даљи рад у државним предузећима и започети процес утврђивања кривице за недела која је починио.

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић је оптужен, што је и доказано, да је примио новац од Звонка Веселиновића за куповину куће на Бежанијској коси и виле у Петровцу на мору. Скупоцене некретнине и аутомобиле добио је као награду за заташкавање убистава, монтирање лажних процеса, покривање злочина његових кумова и шверца оружја његовог оца Бранка… Толико криминала не учине ни најјаче мафије у Њујорку и другим светским метрополама.

Потпредседница Владе Зорана Михајловић је купила сину, тек пунолетном, стан у Лондону, у сваки посао изградње путева и магистрала уграђује се са по 50 милиона евра.

Ништа бољи није ни министар одбране Александар Вулин. Педер и наркоман, коме је кокаин попио мозак, Вучићев је трбухозовац, опљачкао је десетине милиона евра, а куповину станова је правдао “парама тетке из Канаде“.

Министар пољопривреде Бранислав Недимовић, педер и наркоман, опустошио је српску пољопривреду, компромитовао извоз стоке у Русију, одобрио увоз заражене стоке и поквареног меса у Србију. Тежак је десетину милиона евра које је добио од увозничког лобија. У неслужбеном је браку са својим шефом кабинета.

Министар здравља Златибор Лончар, познат као Доктор смрти, оптуживан је за убиства болесника, за сарадњу са Земунским кланом, за сатирање српског здравства. Опљачако је стотину милиона евра на изградњи и реновирању болница, домова здравља, клиничких центара, на увозу опреме, лекова и сарадњи са фармацеутском мафијом, која у Србији, по Лончаревом наређењу, има српске грађане као заморчиче, који бесплано служе за експерименте са новим неиспитаним лековима.

Бранко Ружић, министар за локалну самоуправу укњижио је стан од 25о квадрата, више некретнина и десетине милиона евра. Вучић га је подстицао да краде, да би му био веран.

Психоделична министарка за европске интеграције Јадранка Јоксимовић је увреда за државу Србију. Душевна је болесница, пацијент је Златибора Лончара, који је шприца када дође у кризу.

Вучић је подводи Јоханесу Хану и малобројним “пријатељима из Европе“ који нису хомосексуалци.

Шта још треба, па да Срби кажу – не може више овако. Зар ћемо мирно гледати како ови бедници пљачкају, док сви нормални беже из Србије?

Малоумна министарка правде Нела Кубуровић је присутни грађанин у Влади Србије. У другом је стању, а отац ће се накнадно утврдити, ако она означи све оне којима је подвођена. Ако их се сети.

Српска опозиција може да плати огласе у најутицајнијим светским листовима, који ионако пишу о Вучићевој мафији. Посебно је цитиран бивши кум Никола Петровић, који је за свог новог адвоката одредио Игора Исаиловића, који је члан/адвокат породице Брнабић и Мали. Он им је оснивао лажна предузећа, уписивао их у регистре и преводио имовину на друга лица.

Овакви прогласи згадили би светским центрима моћи мафију која је у Влади Србије, у кабинетима државних предузећа.

Лакше ћемо се ослободити ако опишемо њихова недела. Било би нам опроштено ако их потаманимо. Јер овакве сподобе мајке више не рађају.

 

Извор: Магазин Таблоид

Информације о Јасмина Палић

Погледајте такође

„А ЗА ПРИЗРЕН КАД МЕ ПИТАШ – РАСТУЖИ СЕ СРЦЕ МОЈЕ..“

„Немој никад да ме пустиш да заборавим; Косово моје, Бистрицу, Шару, зар да изгубим? „ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *