Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Вести / Вама који сте 98% српског бирачког тела на Косову?

Вама који сте 98% српског бирачког тела на Косову?

Коментарише: Ненад Радосављевић

Председник Србије Александар Вучић рекао је синоћ да у овом тренутку не види статусно решење косовског питања које би Србија прихватила и подвукао да га нико није понудио.

Право питање је: “И шта си се млатио све ове године? Ко ти бре рек’о да Бриселске преговоре подижеш на статусни ниво кад’ си неспособан? Кога си бре питао? Ко те бре терао”? Боље да си чекао неког да те поведе а не да те тера. Као што се терају они који сами не знају куда треба да иду. Мислим марва.

Не очекује се да ће Милан Радоичиц́, један од главних осумњичених за убиство бившег лидера СДП-а Оливера Ивановића, бити део оптужнице за убиство почињено пре скоро две године, преноси КТВ. Иако је за Радоичићем већ  расписан међународни налог за хапшењем, тужилаштво је потврдило за КТВ да тренутно неће бити оптужен у том случају.

Па тужилаштво га тражи само да да изјаву, јел тако? И не знам зашто лепо не дође да је да (Лепо седне на онај офарбани воз и дође – ово је шала а и није). Пошто није тамо где је био (и добро је) а они не могу да га траже тамо где јесте да га приведу, они га траже наоколо да га случајно неко други (све полиције света) не сретне. Мада тешко… Он је тамо где сви знају али га штити онај, сви знају који, ког нико не дира јер им свима треба а сви знамо због чега.

Лидер Покрета Самоопредјељење Аљбин Курти, за којег се очекује да ц́е бити нови премијер Косова, рекао је да се залаже за постизање споразума са Србијом, али је нагласио да се о свему “не може разговарати за столом дијалога”. На питање шта значи „све“, Курти је споменуо тајне разговоре Хашима Тачија и Александра Вучиц́а и договор које су два председника постигла. „Мислим да су се Тачи и Вучиц́ састајали неколико пута и водили тајне преговоре у неколико различитих европских градова, а онда су се договорили да постигну споразум. Мој утисак, међутим, је да у том споразуму нема детаља“, додао је он.

И шта сада није јасно? Вама који сте 98% српског бирачког тела на Косову? Ето вам га. Здраво да га носите. Сада га узмите и сликајте се са њим. То вам је то. Ваш потпис за њега је, сетићете се једног дана а живећете са тим, превелика жртва због сопствене глупости, за све године постиђеног живота, пред женом, пред мужем, пред родитељима, пред децом… Које су пред вама до судњег дана. Уживајте.

izvor /kossev

 

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

„А ЗА ПРИЗРЕН КАД МЕ ПИТАШ – РАСТУЖИ СЕ СРЦЕ МОЈЕ..“

„Немој никад да ме пустиш да заборавим; Косово моје, Бистрицу, Шару, зар да изгубим? „ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *