Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Uncategorized / „У нормалној држави Вук Јеремић одговарао би за непријављивање кривичног дела, а Чедомир за стотине извршених кривичних дела“

„У нормалној држави Вук Јеремић одговарао би за непријављивање кривичног дела, а Чедомир за стотине извршених кривичних дела“

ПУКОВНИК НИКИЋ ИЗНЕО ШОКАНТНЕ ДЕТАЉЕ: Чеда је продао заробљене Србе, којима су Шиптари вадили органе! Аркана је убио…

Гост емисије „Интервју“ био је пуковник Славко Никић, бивши обавештајац српске полиције. Господин Никић је последњи живи члан јединице МУП-а Србије која се борила против кријумчарења наркотика на Космету од 1990. до 1999. године. Био је пуковник и активни учесник рата на Космету.

Пуковник Никић је открио шокантне детаље непознате српској јавности.

Он тврди да је злочиначко удружење ДОС убило Жељка Ражнатовића Аркана, генерала Радована Стојичића Баџу и министра одбране Павла Булатовића.

Борис Тадић је након убиства Ражнатовића изашао у медије и јавно рекао како су на трагу осумњиченом за убиство Добросаву Гаврићу и да је лоциран у Јужноафричкој републици, сутрадан сам се запутио у Лозницу, где сам био гост породице Гаврић, оца и мајке осумњиченог који се у Лозници несметано бавио продајом грађевинског материјала, каже пуковник Никић и за то има доказе.

Косовски интелектуалац Рамбуја је још 1998. године окупио команданте УЧК и рекао им да киднапују што више Срба, Црногораца, али и Шиптара који нису послушни и да их не убијају, већ сачувају за размену, за Шиптаре који се налазе по централним српским затворима, тврди он.

У то време по затворима у Србији је било око 2000 заробљеника, а УЧК је киднаповао око 2500 Срба. Пролази рат, Срби су живи у логорима, али онда се појављују злогласне НВО организације под командом Биљане Ковачевић Учо, Наташе Кандић, Соње Бисерко уз лобистичку подршку чувеног шиптарског лобисте Чедомира Јовановића и они из све снаге лобирају да се заробљени Шиптари пусте, али да се заузврат не узму заробљени Срби, тврди пуковник Никић.

Он наводи да Чедомир Јовановић успева да уз помоћ енглеске обавештајне службе МИ6 излобира пуштање шиптарских заробљеника, а да се уместо српских глава узму паре.

Јовановић и све невладине организације су узели паре, које су Шиптари касније зарадили продавајући органе отетих Срба , продајући крв и кичмене мождине, каже господин Никић.

То су људи који би данас да се кандидују за председника Србије, а имају хиљаде почињених кривичних дела и за то не одговарају.

Зашто их толерише ова власт, ја бих рекао нимало додворички, или су део истог тима или Вучић и Николић сувише ризикују, јер када неко чува змију у њедрима, она је мирна само док не дође до грла а онда вади јабучицу, и Ђинђић их је чувао а лажна је информација да се Чедомир Јовановић налазио у Италији на скијању у време атентата на Ђинђића, зато је тада Србија масовно гласала за њега а моји извори кажу да се Јовановић 12. марта у 11 часова и 25 минута налазио у авиону на пола пута до Србије, односно Београда, кад кажем на пола пута, то значи да је он у наредних пола сата слетео и није отишао у Владу Србије, што је било логично да уради као потпредседник Владе, већ се нашао са обавештајцем Марком, кога је држао шеф МИ6 за Балкан господин Монтон и одатле се дириговало вођење ванредног стања, каже пуковник Никић.

Извор: Балкан инфо

Информације о Jasna Radojicic

Погледајте такође

ПЛАЧ СРБСКЕ МАЈКЕ

Ако се не боримо, онда немамо права никога да оптужујемо за несрећу и пропаст у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *