Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / ЈЕСУ ЛИ ВУЧИЋ И КОЛИНДА ДЕО ЗЛОЧИНАЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ КОЈА НАМ  ОТИМА ДЕЦУ ПРЕКО ЦЕНТАРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД,  УСАИД-А И ДВЕ ИЗРАЕЛСКЕ КОРПОРАЦИЈЕ ЗА ТЗВ. „МЕЂУНАРОДНО ПОСРЕДОВАЊЕ ЗА УСВАЈАЊЕ ДЕЦЕ“!?
Слика: истиномпротивлази.блогспот.цом

ЈЕСУ ЛИ ВУЧИЋ И КОЛИНДА ДЕО ЗЛОЧИНАЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ КОЈА НАМ  ОТИМА ДЕЦУ ПРЕКО ЦЕНТАРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД,  УСАИД-А И ДВЕ ИЗРАЕЛСКЕ КОРПОРАЦИЈЕ ЗА ТЗВ. „МЕЂУНАРОДНО ПОСРЕДОВАЊЕ ЗА УСВАЈАЊЕ ДЕЦЕ“!?

ЈЕСУ ЛИ ВУЧИЋ И КОЛИНДА ДЕО ЗЛОЧИНАЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ КОЈА НАМ  ОТИМА ДЕЦУ ПРЕКО ЦЕНТАРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД,  УСАИД-А И ДВЕ ИЗРАЕЛСКЕ КОРПОРАЦИЈЕ ЗА ТЗВ. „МЕЂУНАРОДНО ПОСРЕДОВАЊЕ ЗА УСВАЈАЊЕ ДЕЦЕ“!?

Смиља Игић само је један точкић у великој игри отимања деце! Ако је нешто невино у данашњем поквареном свету у којем је новац заменио Бога и све традиционалне вредности које су неговале генерације и генерације наших претходника, онда су то деца… моја, твоја, наша, ваша деца за чију сигурност и срећну будућност се морамо сви борити.

Смиља Игић / фото: Истином против лажи

 

Истражујући путеве где и како завршавају деца, истраживачки новинар и уредник ГЛОБАЛ МЕДИА Душко Велковски, поставио је питање једној таквој међународној организацији регистрованој у Србији:

 

И неед соме хелп, доес АТИД ХАИЕЛАДИМ реаллy ехист ин Исраел ор нот?
(Потребна ми је мала помоћ, да ли АТИД ХАИЕЛАДИМ заиста постоји у Израелу или не?)

 

Добио је следећи одговор:

 

…. yес АТИД ХАИЕЛАДИМ ехистс ин исраел ит ис оне тхе феw организатионс аллоwед то адопт цхилдрен фор исраелис анд тхеy операте ин Сербиа , Руссиа анд тwо отхер цоунтриес анд тхеy хаве репресентатион тхере . Мост цоунтриес до нот аллоw тхеир цхилдрен то бе адоптед бy исраелис. Wхереас тхере wере онце соме 20 агенциес ин Исраел лиценсед то фацилитате интернатионал адоптион, тодаy тхере аре онлy тwо: Таф, wхицх ис аутхоризед то хандле адоптионс фром Руссиа, анд Атид Хаyеладим, wхицх оператес ин Руссиа, Сербиа анд Казакхстан. Ит ис иллегал фор Исраелис то адопт цхилдрен фром анy отхер цоунтриес.

( …Да, АТИД ХАИЕЛАДИМ постоји у Израелу и то је једна од неколико организација којој је дозвољено међународно посредовање за усвајање деце и она ради у Србији, Русији и још две земље где имају своје представнике. Већина земаља не дозвољава усвајање деце од стране Израелаца (због трговине органима од стране Израела). Док је раније било 20 агенција у Израелу које су се бавиле међународним посредовањем за усвајање деце, данас постоје само две: ТАФ (овлаштен за обраду усвојења из Русије) и АТИД ХАYЕЛАДИМ који делује у Русији, Србији и Казахстану. Противзаконито је да Израелци усвајају децу из других земаља. Што се тиче Русије забрањено је да се деца дају истополним паровима Споразумом између Русије и Израела).

 

Но, ускоро следи најзанимљивији део где одлазе отета деца. Новинар Велковски овом објавом само је наговестио да се деца након успешне “обраде“ шаљу у Норвешку, а једна од главних улога у отимању-посредовању-продаји деце, поверена је и психологу Смиљи Игић вођи Центра за Социјални рад Београд – Звездара, коју су “прославили“ истраживачки новинар Душко Велковски и Хрватски портал ИПЛ својим објавама након отимања мале Марије (случај Тркуља и одузимање малолетне девојчице М.Т., женско, година 6, држављанство: Србско, Србија).

Наиме, индикативно је да је у априлуу 2017. године Хрватску и Србију посетио један од највећих светских злочинаца, одговоран за стотине хиљадаа убијених људи и деце, милионе расељених и унштених породица, трговину деце, педофилију… Амерички масонски сенатор Џон МекКејн.

Исти тај Џон МекКејн, председник сенатског Одбора за наоружање САД-а, у друштву је (фотографија из 2013. године направљена на северу Сирије) бораца против режима Башара ал-Асада. Оно што је најинтригантније је човек који се на фотографији налази у друштву МекКејна. То је Абу Бакр ал-Багдади, вођа тзв. Исламске Државе.

Слика: истиномпротивлази.блогспот.цом

 

МекКејн је покушао демантовати да се на фотографији налази вођа ИСИС-а рекавши да се тада састао с одређеним особама у Сирији, али да није знао да су они припадници ИСИС-а.
„Ако не говорите арапски тешко је разликовати побуњенике против Асадовог режима и припаднике ИСИС-а“, изјавио је и остао жив овај злочинац који је стварао и наоружавао ИСИС. Нажалост, наоружавали су их и Хрватска и Србија без да су то народи Хрватске и Србије дозволили или имали спознаје о томе.

Управо у време посета МекКејна, Путин је реаговао на један случај отимања деце и суспендирао уговор о “Међународном посредовању за усвајање деце“, па су се корпоративне газде одлучиле пребацити на Балкан. Зато је и стигао монструм МекКејн.

МекКејна су врло срдачно дочекали и поздравили масонски председници Хрватске и Србије, Колинда Грабар Китаровић и Александар Вучић.

Слика: истиномпротивлази.блогспот.цом

 

Слика: истиномпротивлази.блогспот.цом

 

Тада су, из наших извора сазнајемо, избрусили детаље о Балканском „Међународном посредовању усвајања деце“. Разоткривањем случаја отимања и дрогирања мале Марије, без икакве судске одлуке или решења, клупко се почело одмотавати. Смиља Игић само је један точкић у великој игри отимања деце на овим просторима!

Ако је нешто невино у данашњем поквареном свету у којем је новац заменио Бога и све традиционалне вредности које су неговале генерације и генерације наших претходника, онда су то невина деца… моја, твоја, наша, ваша деца, за чију сигурност и срећну будућност се морамо сви борити. И не дозволити људском шљаму, лишеном свих људских осјећаја, да нам их испред носа отима.

Слика: истиномпротивлази.блогспот.цом
Слика: истиномпротивлази.блогспот.цом
Слика: истиномпротивлази.блогспот.цом
Слика: истиномпротивлази.блогспот.цом

 

Отимање деце догађа се већ дуже време у свим бившим републикама и о томе политички врх све зна и ћути!

Што сатанистима Колинди и Вучићу, који су Бога замијенили Луцифером, значи пар стотина или хиљада отете деце када су терористима, без имало грижње савести, слали тоне и тоне оружја којим су убијани Сиријски војници, цивили и деца. Још ниједан отмичар није ухваћен, а деца нестају у свим бившим републикама. Зар то није, у најмању руку, чудно?

 

Општа декларација о људским правима: Члан 19. ‘Свако има право на слободу мишљења и изражавања, што обухвата и право да не буде узнемираван због свог мишљења, као и право да тражи, прима и шири обавештења и идеје било којим средствима и без обзира на границе’

До смрти се бори за истину и Бог ће се борити за тебе (Књига Сирахова 4,28)

 

Извор: истиномпротивлази.цом

 

 

Информације о Јасмина Палић

Погледајте такође

„А ЗА ПРИЗРЕН КАД МЕ ПИТАШ – РАСТУЖИ СЕ СРЦЕ МОЈЕ..“

„Немој никад да ме пустиш да заборавим; Косово моје, Бистрицу, Шару, зар да изгубим? „ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *