Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / СВЕЧАНИ СКУП КРИМИНАЛАЦА У СЕДИШТУ БИА

СВЕЧАНИ СКУП КРИМИНАЛАЦА У СЕДИШТУ БИА

СВЕЧАНИ СКУП КРИМИНАЛАЦА У СЕДИШТУ БИА

 

У седишту Безбедносно информативне агенције организована је 17. 10. 2018 године  прослава поводом 16 година од оснивања. То није била свечана прослава годишњице БИА, већ свечани скуп криминалаца из напредњачког миљеа.

Скупу су присуствовали најпознатији напредњаци који иза себе имају доказане и осведочене криминалне радње. Прво, директор БИА Братислав Гашић био је, многи заборављају, министар одбране када је пао хеликоптер у ком су погинули часни војници само зато што је неко желео да се слика пред телевизијским камерама.

Затим је једној новинарки јавно у микрофон рекао да воли када новинарке клекну. Смењен је, па награђен директорском позицијом у БИА само зато што је, према речима нашег великодушног председника, годину дана стрпљиво чекао без икакве функције.

Да ли је БИА истражила и ухапсила Гашића? Наравно да није.

На прослави је био и министар здравља Златибор Лончар, познатији као доктор Земунског клана. На терет му се стављају убиства, а добио је и стан од убица из Земунског клана.

Да ли је БИА истражила и ухапсила Лончара? Наравно да није.

Био је и министар одбране Александар Вулин, човек који је лично признао да је преко границе кријумчарио новац за куповину стана у покушају да га сакрије од државних пореских органа. Међутим, сасвим је вероватно да је та прича, ма колико била криминална, вероватно измишљења, будући да се Вулину на терет стављају оптужбе да је стан купио новцем који је опљачкао са Косова. Криминал са тетком из Канаде је мање криминалан од куповине стана опљачканим новцем са Косова.

Да ли је БИА истражила и ухапсила Вулина? Наравно да није.

На прослави је био и кум Никола Петровић ком изнад главе висе оптужбе за рекетирање Америчких инвеститора, прање новца преко малих хидро електрана и многе друге криминалне активности.

Да ли је БИА истражила и ухапсила Петровића? Наравно да није.

Поред осведочених криминалаца, поставља се и питаје ко ће и када одговарати за претварање БИА у страначку безбедносну агенцију, будући да је у БИА од доношења новог закона запослен рекордан број послушника из СНС?

БИА није безбедносна агенција ове државе, већ безбедносна агенција врха Српске напредне странке. БИА има за циљ да штити безбедност криминалаца из СНС-а да би могли без бриге да наставе да се баве криминалом.

БИА није информативна агенција ове државе, већ приватна информативна служба Александра Вучића чији је један од главних задатака да прати његове политичке непријатеље.

БИА није ни агенција, већ уточиште за страначке послушнике.

Могу Гашић и остали морални мутанти да причају о очувању безбедности у држави, на Косову, спречавању тероризма и разоткривању „страног фактора“ колико год желе, али народ је и више него свестан да су данас у седишту БИА свечано дочекани сви највећи државни криминалци.

У Србији је само једно правило вечно и апсолутно: „Што си већи криминалац, то си погоднији за неку важну државну функцију“.

 

 

Извор: коментатор.рс

Информације о Јасмина Палић

Погледајте такође

„А ЗА ПРИЗРЕН КАД МЕ ПИТАШ – РАСТУЖИ СЕ СРЦЕ МОЈЕ..“

„Немој никад да ме пустиш да заборавим; Косово моје, Бистрицу, Шару, зар да изгубим? „ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *