Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Uncategorized / ОТКРИВАЊЕ ЗАСТРАШУЈУЋИХ ЛАЖИ: АЛБАНАЦА ИМА САМО 400.000 А НЕ ДВА МИЛИОНА (ВИДЕО)
Никола Селаковић, политичар, члан СНС-а и издајник, износи нетачне тврдње да на Космету, уместо 400 хиљада Албанаца, има скоро 2 милиона. /фото: Курир

ОТКРИВАЊЕ ЗАСТРАШУЈУЋИХ ЛАЖИ: АЛБАНАЦА ИМА САМО 400.000 А НЕ ДВА МИЛИОНА (ВИДЕО)

 

ОТКРИВАЊЕ ЗАСТРАШУЈУЋИХ ЛАЖИ: АЛБАНАЦА ИМА САМО 400.000 А НЕ ДВА МИЛИОНА (ВИДЕО)

 

Јакшић: Чему журба за решавање статуса, када Албанаца нема више од 400 хиљада? Чији је лобиста Селаковић када тврди да их има скоро 2 милиона?

– Живимо у сенци издаје, понашамо се као гладијатори, у складу са њиховом изреком “Цезаре поздрављају те они који ће умрети”, пошто се наша власт, Београд, председник Србије…. спрема да преда Косово и да заокружи велику Албанију. Живимо у страху, зебњи и неизвесности… Знам како је завршио Цезар, страдао је од сина Брута који му је задао убод ножем…одатле и она изрека “Зар и ти сине Бруте…” каже Марко Јакшић, члан Председништва Народног покрета Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ у интервјуу датом Јутјуб каналу “Без цензуре”.

Он додаје и да би волео да Косово остане део Србије као што је било сто година, а да наш Цезар у лику Вучића не страда.

– Према последњим пописима на Косову има 470 хиљада грађана, од чега је 50 хиљада Срба, а већина, бар 400 хиљада је Албанска. Сада је и Албанаца све мање, одлазе млади, остају старци, а они не праве децу. Немају посла и сви одлазе пут Запада, њихов број се рапидно смањује зато постављам питање, чему толика журба за решавањем статуса? Полиција нема с ким да се јури по шумама, селима и засеоцима, јер су они сасвим празни. Ако добију Шенген визе у марту и настави се овим темпом, за пар година их неће бити. Неће представљати ни 10 одсто становништва у односу на Србију, што је велика погодност за нашу државу. Наследили смо уврежено мишљење да треба да се плашимо Албанаца, ако је једнак број, увек смо добијали битку, они делују у чопору, и то је разлог што се десила толика фама. То да ће стићи до Врања, је ловачка прича, немају довољно становништа да покрију простор Косова а камоли јужне Србије, објашњава Јакшић и додаје.

– Осим што се смањио наталитет, на њихову породицу сад има утицаја и лака доступност дроге по којој се Албанска мафија прославила. Све је више наркомана међу Албанцима. Зато кад чујем Селаковића који каже да има милион и 900 хиљада Албанаца одмах постављам питање, чији је он лобиста и за кога ради, каже Јакшић који се плаши да ће црква мирно посматрати предају КиМ. А шта је још рекао погледајте у видеу.

 

Извор: српскилист.рс

Информације о Јасмина Палић

Погледајте такође

Не ја нисам увео санкције…

Не не могу да поднесем срамоту и то да ме неко поистовећује са онима који …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *