Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / ПОДНОШЕЊЕ ИЗВЕШТАЈА СОРОШУ И КОНСУЛТАЦИЈЕ ПРЕД ОДЛАЗАК НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ

ПОДНОШЕЊЕ ИЗВЕШТАЈА СОРОШУ И КОНСУЛТАЦИЈЕ ПРЕД ОДЛАЗАК НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ

Док јавност, народне посланике и Народну скупштину Републике Србије држи у потпуном незнању о садржају разговора између Београда и Приштине, председник Вучић је сматрао прикладним да о њима поднесе извештај сину Џорџа Сороша и да о томе обавести јавност Србије.

Чињеница да председник Србије извештај о садржају разговора у Бриселу подноси Сорошу, а не Народној скупштини, народним посланицима и грађанима Србије, дубоко је забрињавајућа. На овај начин не само да је понизио све оне чији би интерес требало да заступа и брани, већ се на врло отворен начин сам понизио. Потпуно је нејасно зашто је председник Србије сматрао да је важно обавестити грађане Србије да је поднео извештај Сорошу. Ко је то од њега тражио и због чега је председник Србије морао да удовољи том захтеву?
Сорош и његове невладине организације су се значајно ангажовале да подрже Бриселске преговоре чији је главни спонзор Немачка. Немачка, па самим тим и све Сорошеве невладине организације, озбиљно се противе свим иницијативама које одступају од немачког плана да Србија потпише обавезујући споразум са Приштином и прихвати столицу Косова у УН.
Коме председник Србије полаже рачуне? Зашто обавештава грађане Србије о томе да лично подноси извештаје сину Џорџа Сороша? Шта крије од Народне скупштине Републике Србије и грађана Србије?

извор Герила

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

Умиру само они којима Вучић дозволи

Umiru samo oni koje Vučić dozvoliPreminuli od korone donosi 20 hiljada evraNestatusni konsiljere Aleksandra Vučića, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *