Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Вести / ТУЖБА ПРОТИВ МИЛОЈКА ПАНТИЋА

ТУЖБА ПРОТИВ МИЛОЈКА ПАНТИЋА

Окупљени у Удуржењу грађана ПРАВДА И ПРАВО одлучили су да против Милојка Пантића поднесу тужбу за увреду због изјава датих на хрватској телевизији када је делио Србе на ГРАЂАНСКЕ и ДРУГЕ а  том приликом  је православне Србе назвао КЛЕРОНАЦИСТИМА, И ШОВИНИСТИМА.

Придрућите се тужби и потпишите петицију како би Милојка спречили да нас јавно вређа

https://www.peticije24.com/zabrana_javniih_nastupa_milojku_panticu#form

 

НАВИКЛИ смо да Милојко Пантић подилази Хрватима по разним питањима, али је у емисији на ХРТ „Отворено“ прешао сваку меру. Изјавио је да је за Русију против Хрватске „навијала клерофашистичка и шовинистичка Србија“?!

– Ја сам се и пре почетка изјаснио да су из малих земаља фаворити Белгија и Хрватска. Србија је подељена и по овом питању. Грађанска Србија ће навијати за Хрватску, у то будите убеђени. С друге стране, будимо објективни. Постоји у Србији и јака друга страна – клерофашистичка и шовинистичка Србија, која по мери свог ума сања да ће фудбалска Русија прегазити ногометну Хрватску, што се наравно неће догодити јер Хрватска има бољи тим – поручио је Пантић и на тај начин увредио много људи у Србији.

 

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

За резолуцију о агресији на Украјину гласала је и Србија.

ЊУЈОРК – Генерална скупштина УН усвојила је резолуцију којом се изражава најдуље жаљење због агресије …

2 коментара

  1. Odakle izviru ove budale u poznim godinama. Zar nema dovoljno ludaka u politici, sada i ova sportska budala pokusava da deli i vredja narod. Milojko, POSRAO si se na samog sebe, ne mozes ti nikoga da uvredis jer ti to radis za novac. Kupljen si Milojko ili mozda prodat?

  2. Slažem se da se Milojku Pantiću zabrani svaki javni nastup. Kako njemu tako i svakom gradjaninu Srbije koji govori protiv Srbije, SRBA, Vere. Neka idu gde im je lepše.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *