Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / НА ВИДОВДАН 28.06.2018. ГОДИНЕ У 18:00 ЧАСОВА ИСПРЕД НАРОДНЕ СКУПШИТНЕ – ДОЂИ И БОРИ СЕ ЗА ТВОЈУ ДЕЦУ И ДЕЦУ ТВОЈЕ ДЕЦЕ!

НА ВИДОВДАН 28.06.2018. ГОДИНЕ У 18:00 ЧАСОВА ИСПРЕД НАРОДНЕ СКУПШИТНЕ – ДОЂИ И БОРИ СЕ ЗА ТВОЈУ ДЕЦУ И ДЕЦУ ТВОЈЕ ДЕЦЕ!

НА ВИДОВДАН 28.06.2018. ГОДИНЕ У 18:00 ЧАСОВА ИСПРЕД НАРОДНЕ СКУПШИТНЕ – ДОЂИ И БОРИ СЕ ЗА ТВОЈУ ДЕЦУ И ДЕЦУ ТВОЈЕ ДЕЦЕ!

ИЗАЂИ И БОРИ СЕ ИЛИ ЋУТИ!

СВЕНАРОДНИ И СВЕРОДИТЕЉСКИ ПРОТЕСТ УЗ ПОРУКУ ДЕЦА СУ НАША!

ПРОТЕСТ ТРАЈЕ ДОК НЕ ПАДНЕ ИЗДАЈНИЧКА ВЛАДА И НЕ БУДЕ УХАПШЕНА!

 

Саопштење Синдиката Запослених Полиције – ЗА ВИДОВДАН 28.06.2018. ГОДИНЕ У 18:00 ЧАСОВА ИЗАЂИ И БОРИ СЕ ИЛИ ЋУТИ!

Синдикат Запослених Полиције након одлуке да учествује на протесту који је заказан за 28.06.2018. године у 18:00 часова обавештава јавност:

Руководство Синдиката Запослених Полиције поводом дешавања у претходном периоду, изјава у јавности као и на друштвеним мрежама јавно позива

-Српски народ, полицију, војску, ратне ветеране, све организације да 28.06.2018. године у 18:00 часова забораве на све сујете, забораве на лидере, забораве тај дан на личне обавезе, гледања ријалити програма јер тај дан сви ми бранимо:

СРБИЈУ, КОСОВО И МЕТОХИЈУ, НАШУ ДЕЦУ И УСТАВ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Поштовани, српски народе, колеге полицијски службеници, пријатељи војници, ратни ветерани и све организације „СРБИЈА, КОСОВО И МЕТОХИЈА, НАША ДЕЦА И УСТАВ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ“ се не брани само у рату већ и у миру те из тог разлога вас позивамо да сви заједно 28.06.2108. године у 18:00 часова у Београду одбранимо наше светиње и покажемо свима шта српски народ мисли.

НА ВИДОВДАН 28.06.2018. ГОДИНЕ ПОКАЖИМО СВЕТУ ДА ЈЕ ВРЕМЕ ДА СЕ СРБИ СЛОЖЕ, ПОКАЖИМО ДА ТАЈ ДАН НЕМА ЛИДЕРА И ВОЂЕ, ДА ЈЕ ТАЈ ДАН У БЕОГРАДУ ЛИДЕР И ВОЂА СРПСКИ НАРОД.

 

 ДР. ЈОВАНА СТОЈКОВИЋ СЕ ОБРАТИЛА НАРОДУ СА МОЛБОМ ЗА ПОДРШКУ

 „Тако да бих позвала сву ту нашу браћу која ето само једноставно нису пробуђена. Не бих судила ником, заиста. Нисмо ми овде бољи од њих, нисмо ми овде мање грешни од њих, нисмо ми овде неки свеци, нисмо ни јунаци каквим нас називају и то је оно што ми велику муку ствара. Кажу људи Јованка Орлеанка, ма где могу то моја мала плећа да изнесу? Не да нисам него сам далеко од Јованке Орлеанке. Ал’ то је један део нашег народа, онај инфатилни, који очекује, који пројектује архетип спасиоца у неког вођу. Који очекује да га спаси нека Јована или неки Антоније …. То тако не бива браћо. Ми за то нити имамо снаге нити је то могуће. Свако од нас је спасилац сам себе и своје деце. И док ту снагу коју имамо и веру у Бога, не преузимамо у своје руке и не иступимо лично никаква Јована нити Антоније нити било ко нас неће моћи спасити“

Обавештења везана за протест се могу наћи на страници др. Јоване Стојковић овде.

••••••••

„Влада застрашивањем је очајно и последње царство у рукама немоћних управитеља једне земље… Застрашивањем владају они који су сами застрашени, као плашљиве и неразумне овце… Завршетак тих застрашивача, као што знате, био је исто онако страшан као што је њихов живот био смешан…“ (Владика Николај Велимировић)

„Кепеци који се играју диктатуре над већим и бољим од себе морају, на крају крајева, скупо платити своју глупу шалу…“ (Владика Николај Велимировић)

 

 

 

 

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

Кад колега инспектор гради

Градимир Дикић из Прокупља започео је штрајк глађу у среду испред зграде Председништва Србије, јер …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *