Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / МАЈОР ДИМИТРИЈЕВИЋ: „НЕ ДАЈМО ИМ ДА ПОБЕГНУ! МОРА ИМ СЕ СУДИТИ У СРБИЈИ“
Фото: Б92

МАЈОР ДИМИТРИЈЕВИЋ: „НЕ ДАЈМО ИМ ДА ПОБЕГНУ! МОРА ИМ СЕ СУДИТИ У СРБИЈИ“

Објављујемо текст који је пре четрнаест месеци објавио Глобал Медиа Планет ИНФО. Он је и сада актуелан због побуна различитих групација становништва које прете да се претворе у општу побуну.

ДА ЛИ ВУЧИЋ ПРИПРЕМА БЕКСТВО ИЗ ЗЕМЉЕ?!

Глобал Медие Планет ИНФО преноси интегрални текст Мајора Димитријевића:

“ПАЖЊА !

Ноћас касно је одржан састанак врха полиције и служби безбедности у светлу синоћњих демонстрација широм Србије које су биле масовније него што је ико очекивао.

Извор који није желео да му се открива име је навео да је шеф БИА на састанку изнео процену ове службе да ће се протести у року од само неколико дана проширити на огроман део Србије и омасовити толико да више неће моћи бити контролисани.

Још је поменуо да је расположење међу припадницима полиције такво, да је најмање две трећине њих спремно да се у кључном тренутку прикључи демонстрантима, због поражавајућег стања у коме се налазе.

Због свега наведеног, преко кабинета премијера је са њим успостављен контакт и сугерисано му је да ХИТНО мора размотрити могућност да, ако ситуација измакне контроли, напусти земљу хеликоптером, који је за случај нужде већ припремљен на хелиодрому на Бањици.

Према извору, премијера је ухватила паника, почео је да му дрхти глас и наредио је да му, поред припремљеног хеликоптера буду припремљена још два као пратња.

На питање где жели да буде крајња дестинација бега, одговорио је: Бањалука !

Ово, према извору, говори да је већ детаљно испланирао све детаље бега и да је свестан целокупне ситуације.

На питање шефа БИА: “А, Андреј, шта ћемо са њим?” Вучић је одговорио: “Без бриге, он је већ у Бањалуци, ноћас је прешао Сремску Рачу, новац од дилова са странцима смо раније пребацили, он је на сигурном”.

Даље је, незванично, на састанку разматрана ситуација и извештаји са терена те је изнето да се већина функционера и локалних лидера СНС такође припрема за бекство, нарочито оних који су дебело уплетени у криминал. Они који нису, покушаће да пређу на страну нових власти по преузимању контроле над институцијама. Интересантан је посебно случај “Бабић” који је за нове власти припремио причу: “Натерали ме, имајте милости, ја сам само брбљао глупости, нисам крив.”, што је изазвало салве смеха на састанку и на кратко прекинуло мучну атмосферу.”

Мајор Димитријевић

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

Не ја нисам увео санкције…

Не не могу да поднесем срамоту и то да ме неко поистовећује са онима који …

3 коментара

  1. На опрез, не дати му да побегне а НАРОД ДА МУ СУДИ. СМРТНА КСЗНА МУ НЕГИНЕ !!

  2. Веће глупости нисам прочитао!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *