Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / РЕПУБЛИКА СРБСКА БОМБАРДОВАНА ЗБОГ ЗАХТЕВА НЕМАЧКОЈ ЗА РАТНУ ОДШТЕТУ ЗА ОБА СВЕТСКА РАТА – ДР. ДУШАН ДУНЂЕР (ВИДЕО)
Фото: СРБски ФБРепортер

РЕПУБЛИКА СРБСКА БОМБАРДОВАНА ЗБОГ ЗАХТЕВА НЕМАЧКОЈ ЗА РАТНУ ОДШТЕТУ ЗА ОБА СВЕТСКА РАТА – ДР. ДУШАН ДУНЂЕР (ВИДЕО)

Стручним круговима у земљи и иностранству познато је ко је др Душан Дунђер. За оне који не знају, ево неколико реченица из његове биографије… Др Душан Дунђер је доктор наука, међународни експерт за тероризам и безбедност. У Србији је познат као предлагач Закона о безбедности неколико пута (који наравно нису прошли јер не одговарају одређеним западним круговима, јер би то значило стварање службе која би штитила интересе Србије). У иностранству др Дунђер врши одговорне функције, нарочито у Русији где је једини странац подпреседник Асоцијације приватних предузећа за безбедност и једини је странац који је члан руског Министарског савета центра Службе безбедности. Учесник је многих мировних мисија…  (Извор: СРБски ФБРепортер)

Др. Душан Дунђер се видео снимцима обраћа јавности и износи истине које се од народа крију. У снимку „ДА ЛИ СЕ ПОШТУЈЕ УСТАВ СРБИЈЕ“ говори о захтеву за исплату ратне одштете за Први и Други светски рат од Немачке, и да је потом, као опомена Србском народу и Милошевићу, НАТО бомбардовао Републику Србску. Немачка је касније понудила ратну одштету само за Други светски рат. О томе можете више сазнати у снимку који следи. 

 

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

Не ја нисам увео санкције…

Не не могу да поднесем срамоту и то да ме неко поистовећује са онима који …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *