Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / ДОКЛЕ БРЕ? СЕЧА ЗДРАВОГ ДРВЕЋА У НОВОМ САДУ
Нови Сад / фото: фацебок

ДОКЛЕ БРЕ? СЕЧА ЗДРАВОГ ДРВЕЋА У НОВОМ САДУ

Новосађанима наново скреће пажњу „Градско зеленило“, али не онако како би требало, стварањем нових зелених површина, већ оним чиме не сме да се бави, уништавањем. Због досадашњих и планираних сеча здравог дрвећа, „Градско зеленило“ са правом треба да промени име у „Дрвосече“.

На предстојећу сечу које треба да се догоди 26.04.2018. године, Соња Николић је реаговала:

„У Новом Саду на углу Војвођанске и улице Вере Павловић предстоји сеча здравог дрвећа у периоду вегетације. Ево је наредна жртва „брижног“ новосадског Зеленила (иронично… све га је мање!). Да ли је и ово дрво болесно или „подиже“ нешто? Докле, бре? Сваки план сече треба стављати на јавни увид да би се могле проверити тврдње и уложити жалбе…“

Нови Сад / фото: фацебок
Нови Сад / фото: фацебок

Нови Сад / фото: фацебок

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

Вучић је преко медија народу испрао мозак

Уништио је грађане и претворио већину Србије у масу коју његови медији обликују у складу …

Један коментар

  1. Све што може да послужи да смањи број људи биће примењено! То вам је основна ставка државне емричке (=жидовске) стратегије која је доступна на интернету, али кога брига, главу у песак! (нећу тешке теме, нећу да ме боли глава- резултат глава (главе) почињу да отпадају).
    Да ли у Зеленилу има паразита или „жутих“ није тема.
    Но сетите се како нас боду „зелени“ или пример: Јошка Фишер шеф зелених, по занимању жидов, а према србима нечовек. Удружење Греен Пис је чиста жидовија и ударају само по фирмама које нису жидовске и које треба уклонити, остале балаалбааал.
    Поздрав добрим и обавештеним!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *