Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / ВИШЕ НЕМА БИЛО КАКВЕ СУМЊЕ, ВУЧИЋ ЈЕ ШИПТАРСКИ ПЛАЋЕНИК!
Фото: Србија данас

ВИШЕ НЕМА БИЛО КАКВЕ СУМЊЕ, ВУЧИЋ ЈЕ ШИПТАРСКИ ПЛАЋЕНИК!

Ако је ико и до сада само сумњао да је Александар Вучић шиптарски плаћеник и имплант у српски државни врх у то више после протекле недеље нема више било какве сумње. Једини прави и конкретни резултат његове шестогодишње владавине је шиптарско Косово пред вратима УН-а. Од Вучићевог доласка на власт 2012. године до данас он је највише урадио како би данас имали то тзв. Косово тамо где је. Сви тзв. преговори о будућем статусу Косова и Метохије који се воде од његовог доласка на власт имали су само тај један циљ. Да са што мање буке и проблема то тзв. Косово буде угурано у УН и ништа више. Од потписивања Бриселског споразума прошло је готово пет година и српска држава на простору Косова и Метохије не постоји. Управо захваљујући том споразуму којег су потписали прво Ивица Дачић па Александар Вучић из Београда је на простору Косова и Метохије ликвидирана српска држава.

Косовско-метохијски Срби су буквално батинама од стране званичног Београда гурани у ту НАТО Франкештајн државу постајући тако Косовари. Они су преко ноћи постали људи без своје државе јер су представници те државе одлучили да исту укину на простору Косова и Метохије а да заузврат буквално нису добили ништа. Тако данас имамо ситуацију да Милорад Додик има српски пасош док га Србин из Грачанице нема нити га може имати. Имамо и тотално сулуду ситуацију да се косметским шииптарима масовно издају српска путна документа док Србима са Косова и Метохије то по Бриселском споразуму није дозвољено. Вучић је на Косову и Метохији ликвидирао српско правосуђе, систем и службе безбедности, здравство, енергетику, телекомуникације… Укинуо је и ликвидирао све што је српско. Али баш све. Комплетну државну имовину баснословне вредности предао је у руке шиптарских терориста и то за џабе. 

Не само да је одиграо главну улогу у довођену тог шипарског Косова пред врата УН-а већ је толико далеко отишао да је прошле године учествовао у формирању владе шипатрских терориста коју је политички свим могућим и доступним средствима помогао и учествовао у њеном формирању. Председник државе помаже сепартистичку терористичку банду која покушава да насилним путем отцепи 18% територије државе којој је он председник. То није забележено нигде у целокупној светској историји.

Ових дана смо имали прилике да видимо и конкретне резултате његових тајних преговора које је водио читаве прошле недеље са врхушком те шиптарске пропале државе. Прво је са њима покушао да се сретне у Паризу па пошто је ту изваљен без икакве пратње и обезбеђења и тотално мимо било каквих важећих протокола одлази у Њујорк где наставља да се договора са врхушком шиптарске терористичке творевине. По изналажењу некакве версте договора опет са шиптарима одлази у Брисел у прошли петак где заједно глуматају у представи „нема видљивог напретка“. Те преговоре са шиптарским терористима Александар Вучић води на своју руку и тајно што је иначе противно Уставу, важећим законима и службеним овлашћењима које он као председник Србије има. Нико не зна шта је на тим тајним преговорима договорено осим оних који су учествовали у њима.

Међутим, велеиздајник Вучић је прилично брзо отворио своје карте и већ у понедељак кренуо у спровођење онога што је током протекле недеље договорио са шиптарима на њиховим тајним и полутајним састанцима. Дошло је до кратког сукоба ниског интезитета у Косовској Митровици где је председник косовско-метохијске државне канцеларије Марко Ђурић „брутално“ приведен од стране шиптарске башибозук полиције. Он је иначе брже пуштен него што је приведен и осим његог претрпљеног страха није имао било каквих других пследица. Није на себи после читаве те епизоде имао чак ни једну огреботину па су му наврат нанос ставили завоје на зглобове руку иако га шиптарска башибозук полиција уопште није држала за зглобове током привођења. Више снимака и читава да ситуација која је од стране државних медија предстваљена прилично драматично више је него очигледно унапред договорена и била је оно што се у жаргону зове „лажна застава“. У јавност су доспели видео снимцигде се веома добро и јасно види да је читава та акција привођења Ђурића унапред договорена и одрађена и то у заједничком садејству са шиптарским терористима.

Циљ свега тога је било да се крене у формирање ЗСО како је то велеиздајник Вучић и договорио Бриселским споразумом са једном веома битном разликом. Уместо формирања ЗСО од стране шиптара што је била и њихова уговорна обавеза по Бриселском споразумуму ЗСО ће сада формирати Вучић са истуреним одељењем СНС познатијим као Српска листа. По формирању те ЗСО које је планирано за 20. април велеиздајник Вучић уклониће задњу препреку шиптарском Косову да уђе у УН и да он тако де факто и де јуре призна независност те НАТО Франкштајн државе  и територије која је од Србије отата насилним путем. Док се то не деси он ће глумити великог патриоту који брани Косово и Метохији и преостали српски живаљ од злог запада и шиптара иако је све радио и ради да од тог шиптарског тзв. Косова створи независну државу. 

Очигледно је да газде и они за које он ради за њега још имају некакве планове када је Србија у питању па тако покушавају да њему и његовом велеиздајничком режиму доделе некаква ореол националних бораца и бранилаца Косова како би их тако што дуже одржали на власти у Србији и после признања шипатарског Косова и њиховог уласка у УН. Више је него очигледно да је Александар Вучић чврсто у рукама шипатра и да је он само слепи и послушни извршилац њихове воље и интереса. Прилично је ирелевантно због чега је и како до тога дошло. Да ли су га уценили њиховом разгранатом и разноврсном криминалном сарадњом или имају рецимо доказе да су Вучић и његови најближи сарадници директно умешани у убиство Оливера Ивановића није више толико ни битно.

Свима треба да буде јасно да је Александар Вучић шиптарски човек, лобиста и шпијун који је инсталиран у сам врх српске државе коју одтале веома педантно и предано уништава већ шест година. Давно сам написао да највећа опасност по српску државу и народ долази из Немањине 11. Те тврдње су протекли догађаји само потврдили.

 

Милинко Милинчић

Извор: Србија данас

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

НИКАНОР ЈЕДИНИ ДОСТОЈАН ПАСТИР

Владика Никанор се црвеним словима уписао у историју Србије. Његово Преосвештенство Епископ банатски Г.Никанор је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *