Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / ЗАШТО ЈЕ ЗАБРАЊЕНО ТЕСЛИНО ГЕНИЈАЛНО ОТКРИЋЕ?

ЗАШТО ЈЕ ЗАБРАЊЕНО ТЕСЛИНО ГЕНИЈАЛНО ОТКРИЋЕ?

Почетак ере енергетике без горива веже се за 1903. годину, када је Никола Тесла пронашао резонантни трансформатор, и добио на излазу енергију која је много пута већа од улазне. Помоћу само једне турбине, нијагарске електране и састава за пренос енергије без водича, Тесла је снабдео електричном енергијом целу државу.

Новинар је питао Теслу: “Од куда се узима енергија?”

Тесла је једноставно одговорио: “Енергија се узима из етера, ја хладим етер и претварам га у електричну енергију.”

Након што су новинари проширили вијест о томе да се из пространства може узети било која количина енергије и да се може преносити без водича на било којем растојању, при томе се не користи ни угљен, ни нафта, ни плин, одржано је хитна седница владе САД- а.

Седница владе САД била је заједно с банкарима. Разговор који је тамо био, забележен је у књигама. Тамо се наводи чињеница како се млади банкар Бернард Баруцх обраћа великом Моргану и говори следеће: “Новине пишу о неком Тесли, који жели продавати практично бесплатно енергију. Ако се ствари тако буду одвијале, ми ћемо изгубити монопол.”

После тога је донета одлука о забрани Теслине технологије. Теслини патенти почели су се повлачити из књижница, а његово име је ишчезло из штампе. Банкари су такође без одлагања наредили: Не прихватати ни разматрати никакаве проналаске Перпетуум мобила.

Новцем Ротхсцхилда и Роцкефеллера при академијама наука разних држава била су створена поверенства за “борбу с псеудо науком” која још увиек ометају развој и увођење технологије без горива. Покушаји научника да продуже рад у том правцу, прекидали су се брзо и жестоко.

Што је вредно стотина чудних смрти познатих физичара међу којима је и сам Поинцарé? Убијени су и талентирани руски истраживачи Филипов и Пилчиков.

На крају је донешен план за уклањање из физике самог појма “етера”.
За ово је створен пројект под називом: “специјална теорија релативности”. Одлучено је да се повуче из физике сам појам “етер”. Они су почели тражити физичара, који би пристао одрадити тај посао. Нашли су га преко свог рођака Оппенхеимера, банкара Оппенхеимера. Мајка Алберта Еинстеина у то вријеме је радила као дадиља у породици банкара Оппенхеимера, који је одлично знао да се њен син бави физиком.

У књигама о Еинстеиновој мајци је речено много, она се бринула о знанственој каријери свог сина и покушавала га је усмерити, наћи му посао. И нашла му је такав посао, који је он успешно одрадио. Специјална операција за увођење у знаност Еинстеинове теорије релативности успешно је реализирана.

Помешани су неспојиви појмови, као простор и вриеме, што је у старту најгрубља филозофска грешка. Опус примене Теорије релативности је једна тачка када нема брзине, тада она стварно ради. То је теорија за једну тачку, када је брзина једнака нули. При томе су је уопштили за било коју брзину, тј. опет је направљена грешка.

Већ постоје докази да брзина светлости није највећа, постоје честице које се крећу брже од брзине светлости, то су већ научници доказали. То слама теорију релативности у корену. И у извесној мери потврђује верзију о томе да је теорија релативности била свесно уведена и промовисана, како би се физика усмерила на погрешан пут.

Теорија релативности је наручена теорија и главни циљ те теорије није истина већ покушај да се у физици забрани појам етера. Да се не би дала могућност да се развија технологија која би користила Теслине изуме. Јер било која земља која има довољно бесплатне енергије ће бити истински независна, и група банкара који стреме новом светском поретку ће изгубити власт. Заједно с власти они би изгубили део своје моћи, јер су нафта и плин, пре свега моћ. Новац за њих има секундарни значај јер они владају Федералним резервама и могу исписивати новца колико желе.

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

НАЈГОРА ЈЕ БОЛЕСТ ОСТАТИ БЕЗ ДОДИРА

 Ево, болест поново и незадрживо надолази са свих страна. Епидемија нигде није одлазила одавде, постала …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *