Почетна / Uncategorized / ХИСТЕРИЈА ВЕЛИКИХ БОГИЊА: ОТВОРЕНО ПИСМО ДОКТОРА МЕДИЦИНЕ ГЕРХАРДА БУХВАЛДА
Фото: Ваццинатион Информатион Нетвворк

ХИСТЕРИЈА ВЕЛИКИХ БОГИЊА: ОТВОРЕНО ПИСМО ДОКТОРА МЕДИЦИНЕ ГЕРХАРДА БУХВАЛДА

20. јануара 2003. године, чувени Немачки критичар вакцина, доктор медицине Герхард Бухвалд, написао је ОТВОРЕНО ПИСМО Немачкој министарки здравља Ули Шмит. Наиме, она је објавила да се у Немачкој, због терористичке претње, размишља о присилној вакцинацији против великих богиња. У писму које следи, овај доктор је упозорио о могућим последицама и образложио због чега вакцина против великих богиња не само да није сврсисходна већ и опасна:

Поштована госпођо Министарко,

Вакцине са вакцинацијским материјалом који се састоји од Вацциниа вируса, не дају, као што су то показале епидемије великих богиња у периоду од 1947. до 1974. године, никакву заштиту од инфекције коју изазива вирус вариоле. При томе су вакцине након избијања епидемије великих богиња посебно опасне.

Доказ број 1:

Наша званична статистика о великим богињама тврди да је у горепоменутом периоду забележено укупно десет смртних случајава од великих богиња. То је нетачно. Од ових 10 случајева, потребно је најпре искључити 4.
У питању су старији људи, који су се налазили у терминалном стадијуму неког од облика канцера, који су лежали у болницама и који су НАКНАДНО добили неколико пустула на телу. Они су подлегли због канцера. Затим, ту је и пет жена које су након избијања епидемије великих богиња вакцинисане (тзв. инкубационе вакцине). Оне су јадне искрвариле из свих могућих телесних отвора, а да им на телу није пронађена ниједна пустула од великих богиња (госпођа Шницлер из Моншауа, сестра Елизабет и сестра Марта из Дизелдорфа, госпођа Ајхолц из Ансбаха и ученица медицинске школе Барбара Бернд из Меншедеа).
Оне нису умрле од великих богиња већ од вакцине. Лекари који су их вакцинисали су њихове убице.
Преостаје: једини смртни случај од великих богиња – докторка Мариа Некас из Хајделберга. С обзиром да је укупно било 95 оболелих (а сви су били вакцинисани са Вацциниа-садржајем), као и један прави смртни случај, онда бисмо према овој стопи морталитета, у данашњим условима могли да рачунамо са око 1%.

Доказ број 2:

У случајевима избијања великих богиња у Нордхајм-Вестфалену (Дизелдорф 1961./62., Моншау 1962. и Меншеде 1970. године) пронађено је укупно 1183 „контактних особа 1. степена“. Дакле, људи који су, сликовито речено, „погледали у зеницу оболелог од великих богиња“.

Од ових особа које су биле у директном контакту, њих 474 (из ко зна ког разлога) није смело да буде вакцинисано. Међу овим „јадним људима, који нису могли да уживају у благодетима вакцине, и који су тако незаштићени морали да буду препуштени својој судбини“, ниједна особа нити је оболела нити преминула од великих богиња! Од 709 особа које су биле у директном контакту, и које су могле да профитирају од „благодети“ вакцине, њих 58 је оболело и седморо је преминуло. Да нису вакцинисани, не би ни оболели ни умрли.

Доказ број 3:

Југословенски „гастарбајтер“ Е. Хоџа, отпутовао је у марту 1972. године у своју домовину, на подручје Косова како би учествовао у слављу које се у његовом селу приређује повратницима са хаџилука из Меке. Тамо је било многобројног љубљења и додирања образа са светим људима, који су се сада могли назвати Хаџијама. Један од њих је имао црвене печате по лицу. Када се Хоџа вратио у Немачку, приметио је и код себе истоветне црвене печате који су се умножавали. Потражио је помоћ код неколико лекара, дуго времена је седео у пуним чекаоницама. Али нико није могао да постави праву дијагнозу.

Како је још био и без посла, путовао је често како би посетио своје пријатеље и рођаке. Био је у многим домовима, тамо се су се изнова поздрављали и љубили, образ уз образ. Црвени печати су се множили и сада се већ лоше осећао. Поново је потражио лекара, поново дуго седео у чекаоници. А онда су га у једно недељно вече, упутили на једну клинику за кожне болести у Хановеру. Тамо су били само дежурни лекари, а веома активни Е.Х. је шетао кроз целу болницу, посећивао друге пацијенте и истраживао целу зграду.
Када је у понедељак дошао на испитивања, изражена је сумња да су у питању велике богиње, и та сумња је потврђена. Он је у међувремену имао око 800 пустула на телу.

Тада је започела највећа потрага, у историји послератне Немачке, за контактним особама. То је било време Ускршњих празника, а Немци су отпутовали за празнике, као обично од Северног мора до Сицилије. Е.Хoџа је у периоду од 17. до 28. марта био у директном контакту са неколико хиљада људи. Нажалост, пронађено је само 678 особа које су стављене у карантин.

Пошто су се опаметили након догађаја у Нордхајн-Вестфалији, ови људи НИСУ вакцинисани. Нити је било новооболелих нити смртних случајева. Оног дана када су их отпустили, када је било потврђено да се нису инфицирали, тада су их вакцинисали и отпустили кућама. Мера предострожности који се може описати само као „бесмислена“.

Поштована госпођо Министарко,

Ваше најављене мере су у целој Немачкој изазвале страх и ужас (али можда је управо то оно што су Ваши саветници желели!). Уколико будете успоставили присилну вакцинацију, а не бих желео да се нађем у Вашој кожи, тада преузимате на себе велику одговорност. Оно што сам Вам овде описао, познато је већини народа. То стоји и у мојој књизи „Вакцинација, посао са страхом“. Продата је у неколико хиљада примерака. Народ ће Вас окривити за сваки случај обољевања и за сваки смртни случај као последицу ове вакцинације са вакцинацијским материјалом, који је направљен од вируса који не постоји као слободан у природи, и самим тиме и не може да заштити.

Лично се надам, да је ваша акција ширења страха само један део пропагандног добошарења, које су иницирали Американци са циљем да „Сатану“ Садама Хусеина натерају да напусти земљу и да се упути у егзил.
За господина Буша би у том случају био отворен пут ка највећим резервама нафте на свету.

С поштовањем,
Др. Бухвалд

Превела Драгана Тимотић

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

ЋУТИШ?ГДЕ ОНОЈ ФУКАРИ ОД ЂУКАНОВИЋА ДА СЕ ЗАМЕРИШ.ЗАДУЖИО ТЕ

Знаш ли, Александре Вучићу, државниче јада да је о Дану државности Србије у Русији служена …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *