Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / ИЗ ТЕТКИНОГ СТАНА ПРАВО У ВИЛУ НА ДЕДИЊУ – МИНИСТАР ВУЛИН ВРЛО НАПРЕДНО,БРЗО И ЈАКО

ИЗ ТЕТКИНОГ СТАНА ПРАВО У ВИЛУ НА ДЕДИЊУ – МИНИСТАР ВУЛИН ВРЛО НАПРЕДНО,БРЗО И ЈАКО

Вулин сада живи у Улици Јеврема Грујића на Дедињу, у вили коју су користили и претходни министри одбране Братислав Гашић и Драган Шутановац. Нови дом министра одбране троструко је већи од стана у коме је до сада живео.

 

Министар одбране Александар Вулин иселио се из стана од 107 квадрата, који му је наводно купила „тетка из Канаде“. Он се недавно скућио у вили на Дедињу, која је намењена највишим државним функционерима, пише Блиц.

Стан на београдској општини Звездара, који је плаћен око 200.000 евра, Александар Вулин заменио је велелепним објектом у најелитнијем делу Београда. Вулин сада живи у Улици Јеврема Грујића на Дедињу, у вили коју су користили и претходни министри одбране Братислав Гашић и Драган Шутановац.Нови дом министра одбране троструко је већи од стана у коме је до сада живео. Простире се на око 310 квадрата, а има и гаражу од 59 квадрата. У овој вили постоје три спаваће собе, дневна соба, трпезарија, два купатила, тераса и подрумски простор, као и двориште.

Саграђена је деведесетих година прошлог века за потребе генерала Небојше Павковића, али се он тамо никад није уселио. Ни Борис Тадић, у време када је био министар одбране, такође није желео да живи у том објекту.

„Блиц“ је питао Вулина зашто је одлучио да напусти свој, без сумње, комотан стан и оде на Дедиње, на шта по функцији има право, али он није желео да одговори.

Занимљиво је да је селидба планирана баш у време када је избила афера „тетка“. Наиме, средином септембра су надлежни државни органи одобрили Вулину коришћење виле на Дедињу. Тада су, међутим, медији открили да је Агенција за борбу против корупције истраживала одакле му 244.000 евра, колико је платио стан на Звездари заједно са паркинг местом.

Покрет социјалиста је на Твитеру написао да је то стара вест објављена 17. 10. 2017. године и да се сад рециклира.

извор Блиц

 

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

Учешћем на олимписким играма у Токију Српски спортисти и политичари се у историју црвеним словима уписали као ИЗДАЈНИЦИ

  Спорт као сурогат за национално достојанство Спорт је за Српске политичаре и спортисте очигледно …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *