Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Вести / СЕНИОРСКА КАРТА ИЛИ ПАРТИСКА ЧЛАНСКА ПОЧЕЛО ПРЕДИЗБОРНО ОБМАЊИВАЊЕ

СЕНИОРСКА КАРТА ИЛИ ПАРТИСКА ЧЛАНСКА ПОЧЕЛО ПРЕДИЗБОРНО ОБМАЊИВАЊЕ

МАНИПУЛАЦИЈА СРБСКИМ НАРОДОМ СЕ НАСТАВЉА

Док чекају 6. новембар и једнократну уплату од 5.000 динара, пензионери већ могу да се пријаве за картицу која ће им обезбедити различите попусте.

Картице би требало да прораде већ данас а у појединим београдским општинама се од јутрос већ створио ред пензионера који желе да се информишу.

Сениор картице важиће у продавницама, појединим задравственим установама а могу да се користе у спортским центрима, позориштима и библиотекама. Попусти су различити, а сваки корисник ће добити списак места на којима може да их користи.

„Све општине које желе, могу да учествују у овом пројекту а у оним општинама које не желе да се укључе ми ћемо у нашим клубовима омогућити свим заинтересованим пензионерима да преузму картице“, рекао је градоначелник Београда Синиша Мали.

Пензионери верују да ће уз ове попусте моћи доста да уштеде а највише их интерсују попусти у прехрамбеним продавницама.

У почетку пензионерима ће бити дељене привремене картице. У току је израда електронске базе након чега ће бити расписан тендер за израду картица. Када тендер буде завршен пензионери ће добити трајне картице, кажу надлежни.

Висина пензије није услов за добијање сениор картице и свих 406.000 београдских пензионера моћи ће да се пријаве за ове картице. План је да у наредном периоду овакве картице добију и пензионери у другим градовима у Србије, а пре свега у Нишу и Новом Саду.

Избор РТС

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

Хапшен за корупцију прошле године а ове му држава дала 5,1 милион

Фонд за иновациону делатност доделио је 5,1 милиона динара (више од 43 хиљаде евра) фирми …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *