Почетна / Вести / ПОЛИТИКА / JEZIVE INFORMACIJE!Tehnike za menjanje svesti SRBA!

JEZIVE INFORMACIJE!Tehnike za menjanje svesti SRBA!

Gost „Duhovne trpeze“ produkcije HelmCast bio je saradnik „Fonda strateške kulture“ i urednik CEOPOM – a (Centra za Otkrivanje Političkih Manipulacija) Dragan Milašinović.

U razgovoru sa urednikom i voditeljem emisije, Žanom Živaljević, Milašinović je otkrio metode promene svesti korišćene nad srpskim narodom kako bi se kod njega promenila percepcija o evrointegracijama, učlanjenju Srbije u NATO, Rusiji i, konačno, i najteže, o statusu okupirane južne srpske pokrajine, Kosova i Metohije.

Milašinović je opširno i do detalja opisao brojne metode i način na koji se Overtonovim prozorom kontroliše svaki od šest koraka koji vode do konačnog cilja – većinskog mišljenja u skladu sa ostvarenjem životnog cilja, sprovođenim u Srbiji od 2000-e godine do danas, kad predstoji završni čin.

„Sve srpske vlasti savršeno su znale šta čine i bile samo marionete u rukama onih čije su rđave namere sprovodili na štetu svoga naroda i države, kako Koštunica, tako i Tadić, a korak od sedam milja učinili su naprednjaci“ – izjavio je na TV HelmCast analitičar uglednog „Fonda strateške kulture“ Dragan Milašinović.

Milašinović tvrdi da se oko srpskih vlasti koncentrisala grupa najozloglašenijih savetnika i da je Srbija u ovoj fazi u petom koraku „Overtonovog prozora“.

„Toliko se odmaklo u izdaji, urušavanju tradicije, nametanju stranih i tuđih vrednosti, da se ovaj narod teško može uporediti sa svojim precima. Zavladao je muk, strah i ćutanje, nema bunta. Vlast je za ostvarenje tuđih ciljeva nagrađena odrešenim rukama, da ovde, unutra radi šta hoće, bogati se, pljačka i osiromašuje svoj narod, trajno ga vodeći u propast i beznađe“ – tvrdi Milašinović.

Koliko je pozicija Srbije teška, govori to što nema zdravih snaga da je mobilišu da ne padne u ponor izdaje svetog Kosova i Metohije, niti joj se to dozvoljava.

„Oči mnogih u Srbiji uprte su u majčicu Rusiju. Putin je video na stadionu kakav mu je doček priredio narod prilikom posete Srbiji, ali razgovara sa verolomnim vlastima“ – sagovornik u emisiji TV HelmCast ipak veruje da će narod izbeći zamku pada u potpunu propast, zasnivajući je na analizama međunarodnih odnosa.

Izvor: Pravda/HelmCast

Информације о Vesna Krstic

Погледајте такође

ОРБАН:МАЂАРСКА И МАЂАРСКИ НАРОД НЕ ПРИХВАТА УЦЕНЕ И ИЗНУДЕ ЕУ И БРАНИЋЕ СВОЈЕ ГРАНИЦЕ ОД МИГРАНАТА

„Не прихватам да снаге у Европском парламенту које подржавају имиграцију и мигранте прете, уцењују и неистинитим …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *