Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Вести / „САЊАО ДА БУДЕ ФУДБАЛЕР, А ЗАВРШИО У КОЛИЦИМА“ Малог Џејлана само 10.000 евра дели од излечења

„САЊАО ДА БУДЕ ФУДБАЛЕР, А ЗАВРШИО У КОЛИЦИМА“ Малог Џејлана само 10.000 евра дели од излечења

Џејлану Смајовићу, деветогодишњем дечаку из Новог Пазара, који се већ седам година бори са тешком болешћу дистрофије мишића, неопходно је 10.000 евра како би отишао на лечење у Аустрију, у клинику из које уверавају да за њега има лека.

За лечење Џејлана неопходно 10.000 евра, Foto: Facebook / Приватна архива

Овај малишан је рођен као здраво дете, али су први симптоми опаке болести почели да се јављају када је навршио две године када су почеле да му се деформишу ноге.

– Доктори су нам рекли да није ништа страшно, да ће нам син израсти у сјајног фудбалера, али је њему све било горе. Дистрофија мишића му је дијагностификована у Београду, где су нам лекари рекли да за њега нема лека – прича његов отац Алмир.

Џејлан је са годинама све теже ходао, мишићи на ногама су му бивали све тврђи, али његови родитељи нису одустајали. Водили су га на терапије како би успорили развијање болести што би на крају довело до тога да њихово дете заврши у инвалидским колицима.

– Пре пар месеци је супруга проследила сву медицинску документацију, са Џејлановом историјом болести, једној клиници у Аустрији и они су нам одговорили да постоји реална шанса да нам се син опорави. Међутим, за лечење је неопходно уплатити 10.000 евра, а то је новац који ми немамо. Апелујем на људе који су у могућности, да нам помогну – додаје Алмир.

Рачуни за уплату помоћи дечаку, Foto: Facebook / Приватна архива

Сви они који могу и желе да помогну могу се обратити Алмиру на број телефона 062/832-00-60 или новац уплатити на рачун 2650000005004348 у Раифајзен банци.

Извор: Блиц

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

За резолуцију о агресији на Украјину гласала је и Србија.

ЊУЈОРК – Генерална скупштина УН усвојила је резолуцију којом се изражава најдуље жаљење због агресије …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *