Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Вести / ХИТНО СРБИЈА ЗОВЕ СВЕ ЧАСНЕ И ПОШТЕНЕ ДА СЕ САБОРУЈУ

ХИТНО СРБИЈА ЗОВЕ СВЕ ЧАСНЕ И ПОШТЕНЕ ДА СЕ САБОРУЈУ

Удружењу грађана ПРАВДА И ПРАВО потребни су савесни, часни не укаљаног образа

који ће се борити за ИДЕНТИТЕТ СРБИЈЕ И БУДУЋНОСТ ПОТОМСТАВА.

Ако сте успели личне приземне жеље и интересе потиснути и спремни сте се борити за Србију јавите се 

– ФОРМИРАМО РЕАЛНУ МРЕЖУ ОТАЏБИНАЦА НА ТЕРИТОРИЈИ ЦЕЛЕ СРБИЈЕ КАО И НА СВИМ ДРУГИМ ТЕРИТОРИЈАМА ГДЕ ЖИВЕ СРБИ
Јавите нам се са предлозима и идејама ко су часни људи домаћини који могу предводити вашу зграду, улицу, село, град….Проверите који одбор вам је најближи да ли је већ формиран или је у процесу стварања.

-НА ИНТЕРНЕТ ИЗДАЊА УДРУЖЕЊА ГРАЂАНА ПРАВДА И ПРАВО НЕ ДОЛАЗИТЕ ДА УБИЈАТЕ ВРЕМЕ – одвојте мало времена на нету да помогнете неопходно нам јединство.
Јавите нам се ако знате или имате жељу да постанете модератор на некој од интернет група, страница…  као и то како да упутите позивнице СВИМ својим пријатељима да нам се прикључе да их молимо да на прва места животних приоритета врате ПОРОДИЦУ И ОТАЏБИНУ.

-АКО СТЕ СПРЕМНИ ОРГАНИЗОВАТИ ХУМАНИТАРНЕ И ДРУГЕ АКЦИЈЕ КАКО ВИРТУАЛНО ТАКО И У РЕАЛНОСТИ И АКО СТЕ ЛИЧНЕ ИНТЕРЕСЕ УСПЕЛИ СТАВИТИ ИЗА ОНИХ ОПШТИХ ЈАВИТЕ НАМ СЕ ДА ПОВРАТИМО ДОСТОЈАНСТВО И САЧУВАМО ИДЕНТИТЕТ СРБИЈЕ.

Време је србски народе да се САБОРУЈЕМО ми који свим срцем волимо Србију да је одбранимо од саможиваца који је глођу већ деценијама.

На pipsrbija@gmail.com пошаљите нам васу или биографију не укаљаног домаћина кога сматрате достојним да поведе српски народ

На следећем лину наћи ће те образац који можете попунити, прикључити се и показати жељу да се борите. У напомену обавезно напишите област коју познајете у којој највише можете помоћи.

ПРИКЉУЧИ СЕ

ЗАКЛЕТВА ЗА СВЕ НОВЕ ЧЛАНОВЕ И ПРЕДСТАВНИКЕ

 УДРУЖЕЊА ГРАЂАНА ПРАВДА И ПРАВО

 У часу када ступам међу родољубе удружења грађана Правда и право ЗАКЛИЊЕМ СЕ да ћу и свој живот ставити у службу очувања  Србије и Српске територије.

 

ЧАСТ МИ ЈЕ ДА СЕ ЈАВНО И СВЕЧАНО ЗАКУНЕМ У СВЕ СВЕТО И ДРАГОЦЕНО У СВРХУ ОДАНОСТИ ОТАЏБИНИ  И СВОМ НАРОДУ КОЈЕ ЋУ ВЕЧНО ПОШТОВАТИ И СЛУЖИТИ.

ЗАКЛИЊЕМ СЕ да ће ми ПОРОДИЦА и ОТАЏБИНА бити главни животни приоритети и да нећу дозволити да ми се часно семе сатре.

ЗАКЛИЊЕМ СЕ да се никада нећу одрећи истине, вере, историје и традиције и да ћу савесно и одговорно тежити ка очувању идентитета, достојанства и блаогстања народа Србије.

ЗАКЛИЊЕМ СЕ да ћу тежити ка јединству Српског народа  како би уједињени побољшали квалитет живота  и повратили  углед Србије.

ЗАКЛИЊЕМ СЕ да ћу поштовати све народе који Србију цене и гледају као своју земљу и сваког ко брани ставове и интересе Србије и Српског народа

ЗАКЛИЊЕМ СЕ  да ћу народ свој поштовати и називати га браћом и сестрама, да ћу бити хуман и да ћу се наћи у невољи  ближњем свом.

ЗАКЛИЊЕМ СЕ да ћу се борити против свакога ко покуша на било који начин делити Србију и народ  који у Србији живи и да ће ми непријатељ бити свак ко се радује пропасти Србије и ко на било који начин учествује у уништавању наше Отаџбине.

ЗАКЛИЊЕМ СЕ да ћу се борити против владавине политичке елите организоване у партократски систем јер су они свесно из приземних саможивих побуда довели Србију на ивицу амбиса.

ЗАКЛИЊЕМ СЕ да нећу дозволити да ико икада блати  кости дедова наших, да ћу се сећати и Српске јунаке и великане славити.

ЗАКЛИЊЕМ СЕ да  нећу дозволити да ико у Србији буде дискриминисан због пола, година, расе, брачног статуса, трудноће, вере, етничког или социјалног порекла и статуса.

ЗАКЛИЊЕМ СЕ да ћу поштовати и бранити све борце и мученике који су се борили, крварили и дали животе за  нашу Отаџбину

 

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

Не ја нисам увео санкције…

Не не могу да поднесем срамоту и то да ме неко поистовећује са онима који …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *