Почетна / ИСТОРИЈА / Jugoslav Petrusic na kosovu

Jugoslav Petrusic na kosovu

Jugoslav Petrušić bio je pripadnik više obaveštajnih službi, čovek sa 4 pasoša koji kaže da nikad ni sam ne bi poverovao u ovu priču što ćete čuti, da mu se sve nije dogodilo kako se dogodilo, i da ne poseduje dokumenta o tome, koja je podelio mnogim ambasadama, uključujući svim zemljama bivše Jugoslavije, no niko ga ne poziva na sud da ga ispituje o ovome što priča, a čovek prosto traži i moli da ga pozovu i izprocesuiraju. Radi se o Raspadu SFRJ i svim oružanim sukobima tokom građanskog rata 1991-1995. Petrušić poseduje dokaze ko stvarno stoji iza svih krvavih zločina, na svim stranama.

Dosta toga je pričao Petrušić, prepun je informacija i to ne samo o ovim našim Balkanskim problemima, bezumljima i ostalim glupostima u koje smo se uvalili već i o globalnim dešavanjima, kretanjima i smerovima u koje svet gura tzv. ‘Elita’ Novog Svetskog Poretka …

Za raspad Juoslavije kaže da se planirao davno pre početka sukoba. Realizacija tog plana kreće posle rušenja berlinskog zida, sve te tajne obaveštajne službe koje su 40 godina vodile hladni rat istok-zapad, nisu mogle da nestanu, da ispare, njihov rad se preusmerio oko nove preraspodele snaga i zone uticaja na svetskoj sceni, po meri svetskih moćnika. Na meti je bio Balkan i rušenje SFRJ. Četrdesetak šefova tajnih službi preselilo se 1990-te u Beograd, koji je bio centar njihovog rada.

Inače, informacije radi, Petrušić kaže da je u rušenju Čaušeska najviše imala udela srpska tajna služba, i srušila ga je. Znači, ovde vidimo da pravi kreatori svetskih događaja nisu ljudi poput Miloševića, Tuđmana, Alije Izetbegovića, već razne tajne obaveštajne službe, civilne, vojne, jer zašto bi jedan komunistički režim rušio drugi.

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

КАРАЂОРЂЕВИЋИ НАС ПРОДАВАЛИ ВАТИКАНУ

За време владавине Карађорђевића дошло је до договарања и потписивања Конкордата са Светом столицом (Ватиканом), …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *