Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Вести / ВЕЛИКИ ИНТЕРВЈУ СА ПРЕДСЕДНИКОМ УДРУЖЕЊА ГРАЂАНА ПРАВДА И ПРАВО Дејаном Вукићевић

ВЕЛИКИ ИНТЕРВЈУ СА ПРЕДСЕДНИКОМ УДРУЖЕЊА ГРАЂАНА ПРАВДА И ПРАВО Дејаном Вукићевић

Разговор  са Дејаном Вукићевић председником Удружења грађана ПРАВДА И ПРАВО.  

-Када  је настало Удружење и шта су разлози формирања Удружења грађана Правда и право

Идеја да се окупљамо ми којима су породица и Отаџбина на првом месту  животних приоритета настала је много раније, а Удружење је у АПР-у регистровано  03.03.2012. године. Разлози за наше окупљање као и циљеви Удружења су многобројни и сви су усмерени ка очувању традиције и идентитета Србије, повратку националног достојанства, до коначног уједињења грађана Србије за  бољу будућност Србије и опстанку српског народа.

Ближе о Удружењу грађана Правда и право можете се информисати на интернет страници  www.pravdaipravo.org или  преко друштвених мрежа на којима су ,,отаџбинци” свакодневно активни.

-Удружење постоји већ пет година колико се успевате изборити за циљеве које сте  статутом зацртали

Обзиром да се зло које је снашло Србију већ деценијама корени,  борба против партократског система биће дуга и тешка а састојаће  се првенствено од васпитавања деце освешћавања одраслих и на крају неопходног уједињења. Сви ми окупљени у овом удружењу свесни смо да морамо размонтирати партократију и поставити темеље неког новог систеама ако желимо боље за Србију. Деловање људи организованих у партократски систем  заснива се искључиво на одбрани пљачкашких позиција ради задовољења личних приземних потреба и користи чланова које сада већ  можемо назвати саставним делом криминалне организације. Организовани у ове криминалне групације спремни су на све како би дошли до остварења својих саможивих потреба, па у Удружењу грађана остају само они храбри и непоткупљиви са исправно поређаним животним приоритетима.

-На кога мислите када кажете саможиви и шта је то на шта су спремни да задрже позиције како кажете.

Мислим на све који су учествовали у формирању власти или очарано подржавају власт која нам већ више од две деценије сатире Отаџбину. На велику жалост народ је притиснут  моралним и економским и хронички лошим стањем у земљи постао  пасиван па су му општи и интереси ближњих и Отаџбине небитни. Појединци пристају да буду лојалани партократском систему јер на тај начин решевају своје егзистенцијалне а често и најобичније хедонистичке потребе,  пристају и поред тога што су свесни да уништавају будућност чак и властитом потомству.

Сигуран сам да неће бирати средства обзиром да сам то и на својој кожи осетио, тачније  на глави. На скупу на коме смо као активисти Удружења грађана Правда и право промовисали штетност партиског система пришла нам је група од пет шест верних чланова снс-а, кренули су са претњама а онда и физички насрнули. Један од тада кандидата за одборника из Удружења оборен је на земљу а мени је поломљена лобања и корен носа. Повреде су ми саниране на Кличком центру где је и извршена операција у трајању од 5 сати а трајно нећу осећати тај део главе. Богу хвала  остао сам жив  и даље се борим за отаџбину истим жаром и поред честих инсулација и претњи од стране партијаша који нажалост не могу схватити да су некада Срби за своју Отаџбину свесно давали и животе.

Па јел знате ко Вас је повредио јесу ли ухваћени и осуђени

Наравно да знам сви су истог дана приведени у полицијску станицу, где су  саслушани. Приликом саслушања, осумњичени су признали учињено дело, али обзиром да су то радили као активисти СНС-а и по наређењу функционера  из врха странке, уместо да одговарају пред Законом Републике Србије и сносе последице за учињено, признато дело  награђени су високим државим и страначким  функцијама у знак захвалности за лојалност напредној партији награђени  су слободно се може рећи  за покушај  убиства.

-Значи ли то да они постају недодирљиви па да чак и за дела која ето могу бити окарактерисана као покушај убиства не одговарају.

Видите постоји низ примера где су појединци због лојалности партијама били амнестирани чак и за смртни грех- убиство, а камоли за нека друга мања кривична дела. Партократија уствари окупља људе који немају морално врдносни капацитет  да на поштен и частан начин зарађују. Окупља људе који за своју верност очекују да буду заштићени од процесуирања за криминалне радње и корупцију.

-Па шта мислите о изборима у Србији

Изборни систем у Србији је накарадан и прављен да би се могло манипулисати народом. Неопходне су корените промене у изборном Закону Републике Србије, а онда и увођење обавезног изласка на биралишта, са казненим одредбама за оне који не гласају, јер обавеза изласка која важи само за чланове странака, дакле за њене политичке војнике који су део гласачке машине омогућава сигуран развој партократије која нас сатире већ деценијама.

-Кажете обавеза  изласка за чланове стрнака како њих успевају обавезати да гласају..

Постоје разне методе које се користе од уцена, преко претњи, давања обећања, трговине, подмићивања, амнестирања….

-Споменули сте и гласачку машину па нас занима ко су људи који чине гласачку машину

Да гласачку машину чине људи али не само људи, гласачка машина је читав систем који се вештачки одржава искључиво зарад задовољења личних и приземних интереса. Гласачку машину чине људи запослени у разним агенцијама где свесно примају плате за свој нерад, а заслужене искључиво благонаклоним односом према партијама на власти. Да тај народ је згазио достојанство и свесно саучествује у сатирању властите Отаџбине и будућности властитог потомства. Иначе да би боље разумели у Србији постоји више од 150 разних агенција а оне коштају народ  Србије више од милиона еура годишње. Ти људи или нељуди који су пристали, укаљали свој образ и осрамотили предке који су животе давали за Србију дужни су да пред изборе сакупе сигурне гласове за своју партију како би сачували место у некој од тих вештачких творевина или агенција. Сва јавна и државна предузећа имају људе који су задужени да врше притисак на запослене. Пред саме изборе ради се и директна куповина гласова од оних најмизернијих који свој глас и подршку дају за литар уља кило шећера,  једну црвену… Предпостаља се да гласачка машина ако има довољно оних са пенџетираним образом а који је чине може да достигне и до невероватних пола милиона гласова.

-Није ли мало превише мржње у овом излагању упућено према властитом народу обзиром да рекосте да се залажете за јединство тог народа.

Не знам тачно који део сте разумели као мржњу али морам рећи да то свакако није мржња према властитом народу.  Признајем да нисам толерантан према било коме ко је зарад личних приземних интереса и користи пљунуо на сву проливену српску крв на све жртве и према неком ко због задовољења својих интересних нагона пристаје да трпи понижење и уцене. Сигурни будите да ћу сваког ко учествује у сатирању Отаџбине и будућности моје деце окарактерисати као непријатеља, па на крају крајева дао сам неколико заклетви које ме обавезују да од таквих браним своју земљу.

-Како мислите неколико заклетви коме сте се то заклели

Видите од како знам за себе заклињем се својим предцима да ћу и животом чувати земљу за коју су они животе дали, постоји и војничка заклетва која је за мене такође врло обавезујућа, недавно сам се у цркви и прд Богом заклео и постао део козачког Удружења те ме та закелтва такође обавезује да браним православље и отаџбину, породицу и све ,,моје” козаке. Удружење грађана има своју заклетву и чланство у самом Удружењу условљено је потписивањем ове заклетве. На крају заклео сам се свој својој браћи која изгинуше бранећи вредности српства и Србију у последњих неколико деценија. Браћи по чијој проливеној крви данашњи политичари својим трговинама пљују, браћи која у ратовима страдаше а данас их држава тачније властодршци направише бедницима.

– Обзиром да споменусте и жртве и ратне ветеране поставља се питање шта ви мислите да је решење када је у питању Косово и Метохија

Да болно питање за све нас који волимо Србију изнад свега. Лично сам мишљења да је на Косову и Метохији као и у Хрватској почињен геноцид над Србима. Нажалост преговори и трговине са овим земљама које су извршиле тај геноцид су непоштовање властодржаца према жртвама и њиховим породицама.На жалост границе према Косову су уз благослов Српских власти већ постављене, народ остављен на милост и немилост шиптарима као и  свуда на народ на косову обрати се само пажња у трнутцима када треба да буду део гласачке машине. Србија у сарадњи са Тачијем прави раздор међу Србима на југу Србије како би имали што мањи отпор у сукцесивном продавању ове српске територије. Шиптарима.на велику жалост у ствара се погрешна атмосвера да су Срби са Косова побегли по својој жељи а ја ћу Вам рећи НЕ Срби са југа Србије беже јер немају подршку и заштиту од своје државе. такође на велику жалост саможивци са власти у Србији дозвољавају да шиптари управљају и деловима Србије ван већ постављених граница па тако у рецимо бујановцу шиптари воде главну реч и потискују Србе. Ми не смемо дозволити да Срби у властитој држави постану национална мањина.

-Кад већ споменусте националне мањине какво је ваше мишљење и какв однос држава треаб да заузме према националним мањинама

Врло је јасно свако ко живи у Србији мора се односити према њој као према својој Отаџбини, поштовати њене законе,устав, територију , језик, традицију, правила,  у супротном мора законски одговарати и мора бити протеран из Србије. Пуно је примера и погрешних компромиса прем националним мањинама како у свету тако и код нас па ето и сам југ Србије је класичан пример компромиса које су партократске власти због новца чиниле Албанцима

-Постали сте козак значи ли то да сте ви русофил..

А не никако ја сам Србофил.  Волим Руски православни народ, а ако морам да бирам коме бих се окренуо сигуран сам да би то пре била Русија него Европска унија која је свету и Србији донела само зло и поремећене људске и моралне вредности.

-Европску унију сматрате злом колико је у овом тренуткју популарно имати такав став

Очигледно да ми постављате питања по устаљеном шаблону за неке тамо политичаре. Ја ћу Вас подсетити, ја политичар нисам ја сам борац за идентитет своје земље, борац за повратак достојанства и поноса мом српском народу као и борац за очување породице као основе једног здравог друштва. Хоћу рећи да ја не радим популарне ствари, не манипулишем народом, радим аргументовано оно што мислим да је боље за Србију и Србски народ. Да тако је Европску унију сматрам злом, ставови и принциипи ове творевине су све испретурали, лаж је заменила истину, неправда правду, неморал морал, криминал право… па доживљавамо и то да се одобравањем болести попут хомосексуализма и одобравањем парада поноса  директно атакајује на продужетак врсте. Доживљавамо и то да силовања убиства педофилија скоро да се и не кажњавају због накарадних закона које нам намеће та иста Европска унија. И највећи монструми бивају заштићени уместо да буду укинути.

-Опет се морамо осврнути на непопуларно понашање где хомосексуалце називате болеснима и не одобравате параде поноса за које се залаже цео свет.

Опет вас морам исправити ја нисам политичар и не радим популарне ствари не продајем се такође није тачно да се за параде поноса залаже цео свет многе земље су их забраниле а сигуран сам  да сте чули и то да је Путин рецимо забранио да се наредних 99 година уопште расправља о одржавању ове накарадне манифестације. Удружења грађана правда и право је вероватно једино удружење које у свом статуту има тачку која нас све окупљене обавезује да се боримо против промоције сексуално девијантних особа, јер такве промоције сматрамо директним атаком на људску врсту уопште. Сви смо ми рођени због продужетка врсте на крају крајева болесне истополне љубави немају могућност репродукције па сматрамо да се свим расположивим средствима морамо борити против оваквих промоција.

-Употребили сте реч која нам је запарала уши а везано за монструме рекли сте да требају бити УКИНУТИ шта то тачно значи

Врло је једноставно колико год да то вама грубо звучи ми у Удружењу грађана правда и право борићемо се и за враћање смртне казне за монструозна, најтежа убиства и најтежа кривчна дела, сматрамо да се коров не сме гајити већ се мора сузбијати. Уопште казнена политика се мора мењати морају се процесуирати сви који то заслужују нико несме бити заклоњен страначком припадношћу или функцијом  о чему данас сведочимо.

-Опет сте се докачили оних који су заштићени због припадности странкама постоји ли по вама решење овог очигледно великог проблема.

Наравно да решење увек постоји. Примарна је  промена и развој свести појединца и исправно поређани животни приоритети. Такође, казнена политика за све оне који се баве политиком мора постати строжија како би се ослободили  највећих зла данашњице, а то су криминал и корупција.

-Да многи су покушали решити проблем корупције хвалили се стратегијама али се мало тога променило очигледно је да је корупција заступљена у баш великој мери

Проблем је опет у лошој намери људи који се баве политиком. Приче и жеља да се реше партократије су очигледне лажи. Многе стратегије су лажи као и програми странака рађени само у сврху предизборних манипулација народом. Кад буде постојала добра воља и довољно љубави према Отаџбини и свом народу у ономе ко Србију буде водио корупција ће се искоренити у року од месец дана.  Рецимо постоји једна законска мера коју би требало увести за државну корупцију, а то је условна смртна казна и повратак службеника или функционера на исто радно место. Ово је мало карикирање вероватно је тешко издејствовати закон у коме постоји и условна смртана казна али свакако се мора променити закон и пооштрити казне за ова дела. Мора се сваком ко нема аргумнте за стечено богатство исто консвисковати. Провера порекла имовине мора се применити и на најближе пријатеље и родбину па ако немају доказе о пореклу свеједно одузети.

-Какво је ваше мишљење о нотарима , извршитељима

О људима који чине ове системе не могу имати никако добро мишљење јер пристали су да у неуређениј држави где често грађани нису криви за настала дуговања отимају у корист државе и саможиваца на власти. Нотари су продукт опет владајуће коалиције која преко њих допуњује личне и страначке буџете и ово је део глобе на коју Српски народ није био спреман, нити ће икад, због стандарда који му нису обезбедили властодржци.

-Мислите ли да је формирање комуналне полиције оправдано

Мислим да је могло бити корисно ако би ти исти комунални полицајци тачно знали које су им ингеренције и ако би постојали строжији критеријуми за пријем. пош Знамо да је и овај систем  формиран од партиски лојалних чланова. Лојалност партији никако не може чинити стручним некога за овако озбиљан посао и контакт са народом . Па сетите се да се је постојао покушај формирања помоћне полиције који није успео али кланови постоје и најлојалнији врло уживају повластице спремни и на најпрљавије радње против свог народа како би сачували своје послодавце и своје повлашћене позиције.

-Причајући са вама стичемо утисак да сви  озбиљни системи у Србији не функционишу како треба.

На жалост тако је. Нема потребе да покушавате да ме уведете у причу како мени ништа не ваља и како сам негативан. Истина је да су српски народ разним системима увели у апатију и натерали у систем размишљања САД НЕЋУ НИ КАКО ЈА ХОЋУ, али ја врло реално расуђујем и пре него што донесем закључке преклапам информације и стављам се у кожу људи који воде системе. Хоћу рећи да како критикујем немам проблем ни да похвалим или се извиним ако сам донео закључак на основу дезинформације. На жалост тврдим да су на многим врло одговорним и битним местима нестручни и људи са купљеним дипломама, често са криминалном прошлошћу..

И на крају да Вас питамо шта је то што бисте мењали и постоји ли начин да се Србија спасе

Па видите из предходног разговора докачили смо се многих ствари које је неопходно мењати, али основа је да се сами мењамо и да на прво место животних приоиртета вратимо ПОРОДИЦУ И ОТАЏБИНУ. Када нам ове свете ствари постану животно најбитније и када повратимо достојанство бићемо спремни да правилно васпитавамо потомства и боримо се за идентитет и њихову будућност у Србији. Мени је просто невероватно да је постало нормално да се са децом унуцима и родбином комуницира преко скајпа да смо се разродили и да се изгубила жеља за топлим загрљајем и разговором очи у очи.

Морамо се борити да обезбедимо услове у Србији како би млади брачни парови победили страхове од немаштине, створили породице и испунили животне задатке због којих су рођени, а то је продужетак врсте.  До оживљавања привреде и система који ће младим брачним паровима обезбеђивати посао, држава мора помагати и подстицати популациону политику, рађања деце у Србији. Наравно још једном ћу се осврнути хитно се мора забранити промоција сексуално девијантних особа јер је њихово понашање је директан атак на породицу.

Морамо се борити да задржимо свако дете у Србији да му обезбедимо достојанствен посао којим ће моћи да створи породицу и осигура сигурност кроз егзистенцију. Мора престати лаж властодржаца и бројање одсељених и умрлих у запослене јер се они више не налазе на списковима у бироима. Хитно се морају оживети системи где ће се млади људи запослити.

Системе у смислу оживљавања привреде и извозних капацитета за произведено у Србији. Па знате ли да је 1981. године у Србији  произведено 41.590 трактора; 30 година касније, 2011, произведено их је 1.736. Те 1981. године, а данас нема производње,  произвели смо и 202 хиљаде бицикала и 1.843 вагона, а 2011. године, ниједан бицикл и ниједан вагон. Осам хиљада тона квасца произведено је 1981. а данас ниједан килограм.

Рецимо годишњи производни капацитети Фапа су око 15 000 возила. Укупно је произведено и велики део извезен око 150 000 возила Данас та фабрика не ради захваљујући партократији и директорима који су ову као и друге фабрике довели до банкрота  зарад личне и користи партија којима припадају.

Хитно је потрбна анализа пословања, имовинског стања и банковних рачуна како у земљи тако и у иностранству свих директора, државних и страначких функционера као и њихове родбине па све за шта немају покриће потребно је одузети и вратити у буџет Републике Србије, а починиоце пљачки адекватно казнити да им приседне уживање од украденог народу Србије.

Приватизације у Србији су уствари биле легализоване пљачке па се хитно морају ревидирати и држави вратити оно што јој припада.

Судство и правосуђе морају хитно постати независни органи који ће радити у корист народа, а не у корист странака, њихових лидера и чланова. Мора престати амнестирање свих оних блиских тренутној власти.

Хитно се мора урадити контрола приватних школа и факултета као и ревизија државних. Наравно мора се стати на крај омаловажавању судната и куповинама диплома. Ревизија у смислу предавача као и уџбеника у којима се често појављују лажи, текстови и лекције на штету српског народа. Школе морају постати места ученика, а не места на којима се богате професори, директори и њима блиски.  Морају се спречити малверзације са трговином уџбеника где се дешава да и два разреда у истој школи имају разлите уџбенике у зависности од понуђеног процената издавача. Фискултурне сале морају поново постати доступне свим ученицима, а не само статусно вишој класи јер чланства у клубовима који су закупили школске сале су баснословно скупа.

У Србији је рекох већ све невероватно унижно непрофесионалним филтером одабира руководећих кадровских функција. на која се да би дошло до бољитка  Србије морају  довести часни угледни домаћини неукаљаног образа. Домаћини који имају свести и љубави према Отаџбини, они који ће изгарати за Србију и бити спремни  да зрело и одговорно стану иза својих речи, као и својих обећаних и учињених дела.

 

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

„А ЗА ПРИЗРЕН КАД МЕ ПИТАШ – РАСТУЖИ СЕ СРЦЕ МОЈЕ..“

„Немој никад да ме пустиш да заборавим; Косово моје, Бистрицу, Шару, зар да изгубим? „ …

3 коментара

  1. U kojoj fioci je krivicna prijava protiv Dijane Hrkalovic koja je oranizovala i prisustvovala razbijanju tvoje lobanje? Kako ti ljudi spavaju,zar stvarno veruju da nece doci vreme da odgovaraju za zlo koje su napravili. Neka im je Bog u pomoci.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *