СРАМОТНА ГЛАСАЧКА МАШИНА КОЈА САТИРЕ СРБИЈУ ОПЕТ ЈЕ ПОКРЕНУТА

МАШИНА САЧИЊЕНА ОД ПОЛИТИЧАРА КРИМИНАЛНО ОРГАНИЗОВАНИХ У ПАРТОКРАТСКИ СИСТЕМ И НАЖАЛОСТ ОД ДЕЛА НАРОДА КОЈИ ПРИСТАЈЕ ДА САУЧЕСТВУЈЕ У САТИРАЊУ БУДУЋНОСТИ ЧАК И ВЛАСТИТОГ ПОТОМСТВА ЗАРАД ПРИЗЕМНИХ ЛИЧНИХ ИНТЕРЕСА.

-Подржавају и гласају БЕДНИЦИ који за пакет хране, једну црвену, литру уља или кило шећера дају свој глас непосредно пред изборе. Дужност ове категорије је да пруже доказ о датом гласу и саучесништву. Ово је најбеднија категорија која пристаје на лична тренутна задовољења, спремна да наредних 4 до 5 година трпи зарад пуног стомака у предизборним данима.

-Гласају и подржавају ПЕНЗИОНЕРИ. Овом категоријом је очигледно најлакше манипулисати. Категорија којој се узимало пуно а дато им мало а опет су увек ту да подрже власт. Категорија која је директно усмерена на медије и људе који вешто лажу и представљају им ситуацију у земљи НАПРЕДНОМ. Чудно је само то како им није јасно да је Србија у опасној кризи, обзиром  да од својих пензија некада издржавају и по две генерације иза себе. Чудно је и то што не размишљају о својој деци и унучићима после њихове смрти и о томе да ће подршком дати легитимитет и помоћи уништитељима Отаџбине. Људе из ове категорије врло је лако усмерити да буду маса на  предизборним скуповима јер им је досадно и бесплатна путовања на дестинације које за време радног века нису могли обићи добро им дођу. Такође СЕНДВИЧИ у предизборним камапањам пријају обзиром да су и пензије мале па док се поделе на незапослену децу и унуке не остане ни за СЕНДВИЧ. Такође обзиром да имају и превише слободног времена погодни су за дежурства на промотивним штандовима. Код ове категорије обзиром да је често запостављена и од својих најближих манипулатори најлакше створе пријатан осећај припадности па се они свим срцем боре за странку којој плаћају и чланарину.

-Подржавају и гласају МЛАДИ тек стасали за право гласа јер речено им је да је лојалност некој од партија на власти једини начин да се дође до посла у државним и јавним предузећима. До испуњења обећања и запошљења морају да учествују у акцијама лепљења плаката, промоције партије на штандовима, поделе предизборног материјала као и да пристају на сва друга понижења од стране предпостављених од странке којој припадају…такође морају учествовати на свим организованим предизборним скуповима на којима ће бити и нахрањени СЕНДВИЧЕМ и на крају добиће КВОТУ колико морају обезбедити сигурних гласова ако желе посао.

-Подржавају и гласају и они МАЛО СТАРИЈИ са завршеним вишим школама и факултетима, подржавају јер их је срамота што већ више од деценије немају посао и живе на грбачама својих ближњих. Обећања за тај дуго чекани посао дали су им управо они који су им уништили пљачкама могућност запослења одмах након школовања. Уништили продајом и сатирањем фабрика, пољупривредних газдинстава, рудника и осталих привредних субјеката који су Србију чинили богатом. Народ из ове категорије дужан је такође да пенџетира образ и својим интелектом лажно представља партију којој је одлучио припадати. По потребни и сви из ове категорије морају лепити плакате и на штандовима промовисати странку. Такође и ова категорија има обавезу одлазака на предизборне скупове где ће такође добити СЕНДВИЧ и сокић а они лојалнији можда се огребу и о неку пљеску у брзој храни….и ова категорија има КВОТУ, број сигурних гласова који мора скупити и стећи услов за добијање дугогодишње исчекиваног посла.

-Подржавају и галасају НЕРАДНИЦИ ово су они који су својом понижношћу и лојалношћу изборили за посао у неком јавном или друштвеном предузећу. На посао воле да дођу  када се наспавају и да оду кад хоће, они који неће да сносе одговорност за свој рад јер ништа и не раде.  Ова категорија људи крије се иза чланства, припадности партији и у то блато увлаче све ближње под изговором да им они морају помоћи да сачувају посао. Давањем гласа ова категорија обезбеђује себи амнестију у будућем периоду за НЕРАД. Ово су они који забушавају и за време изборне кампање на скупове, партиске састанке и акције иду само ако ће тамо бити виђени од стране оних који ће их у будућности штитити у нераду. И они често иду на предизборне скупове у току кампање добију слободан дан, обезбеђен им је  превоз и посета неком граду а и огребаће се за тај СЕНДВИЧ или два ако се путује на неку целодневну акцију.

-Подржавају и гласају и КАРИЈЕРИСТИ. Ово је категорија која припадањем некој од странака обезбеђује позицију у фирми у којој већ ради. Ово су људи спремни на све па и преко мртвих да газе да се домогну бољих позиција у фирми. Ово је категорија захвална за странку јер је врло подложна манипулацији због своје жеље и острашћености према управљачкој позицији. Они су дужни такође ићи на све предизборне скупове на којима морају помагати око организације истих, ова категорија је спремна да и своју рођену децу гура у промоцију партије којој припада. Врло често обавеза људи из овие и предходне категорије је да проценат од зараде одвајају за партију која их је запослила.

-Подржавају и гласају СТРАНАЧКИ ФУНКЦИОНЕРИ овде постоје две категорије они који су плаћени, запослени у странци којој припадају или они који на понижавања пристају због обећања да ће прећи у категорију плаћених или бити постављени на неку од државних функција. Људи из ове категорије у зависности од амбиција често се баве нечасним и прљавим послом залуђивања и притиска на ове предходне категорије да се што више народа увуче у ову ГЛАСАЧКУ МАШИНУ. Обавеза страначких функционера је да смишљају начине манпулације народом и да организују све оне који као и они зарад приземних личних интереса пристају да уништавају идентитет Србије и да сатиру будућност чак и властитог потомства. Људи из ове категорије дужни су такође да донесу нек сигурне гласове као и да сабирају и презентују водећим структурама број сигурних гласова из ових нижих категорија. Присутност ОВИХ на страначким и предизборним скуповима је обавезна.Они реторичнији потпуно заведени а острашћени и без трунке образа често  постану гласноговорници да у име своје партије лажу народ. Они најлојалнији из ове категорије добијају и део колача од организоване партократске ПЉАЧКЕ Србије.

-Подржавају и гласају ТАЈКУНИ, БИЗНИСМЕНИ. Ова категорија је ЗЛО то су људи који се баве дугогодишњим пљачкањем Србије и увек део тог опљачканог  новца улажу у партије које ће бити у власти. Улажу у скупе предизборне кампање и лидере странака. Често паралелно дају у више партија како би обезбедили несметану пљачку након избора. Након избора себи приписују заслуге за долазак или останак на власти па захтевају да им се гледа кроз прсте за кршења закона и неопходних процедура што дебело учествује на квалитет живота у свим сферама. Обавезе ових људи из ових категорија је да дају новац кад год лидер партије затражи како приватно тако и за странку. Такође обавеза ОВАКВИХ је да врше предизборне притиске на своје раднике претњама отказом ако случајно не гласају за партију коју власник заступа. Велика обавеза тајкуна је и да обезбеде новац за директну куповину гласова непосредно пред изборе. Често НЕЉУДИ из ове категорије буду паралелно  на страначким или  државним функцијама како би директно контролисали рад партије у коју су предизборно улагали.

-Подржавају и гласају КРИМИНАЛЦИ. Ова категорија подржава као и предходна  због заштите у својим прљавим пословима. Често због припадности некој од владајућих партија буду амнестирани наркодилери, разбојници, пљачкаши….па чак и убице. Људи из ове категорије имају обавезу да одвајају део прихода од криминалних послова за странке и појединце из странка како би ти исти по доласку на власт могли да их штите. Ослобађајуће пресуде за најтежа дела често се доносе само због лојалности некој од владајућих партија. Ревизијама судства и правосаудног система која се догађају након сваких избора на кључна места у систему правосуђа доводе се људи лојални партијама на власти а обавеза им је да штите партијаше и криминалце  без обзира на кривична дела. Обавеза људи из ове категорије је да обавља прљаве послове ван закона за партију којој припадају. Претње, уцене, пребијања, рушења па чак и убиства….. Однос криминалца и политичара је врло специфичан где криминалци често постану политичари постављени на високе државне функције а политичари често окорели криминалци.

-Подржавају и гласају ПОСТАВЉЕНИ директори јавних и државних  предузећа као и постављени на државним функцијама. Ово је категорија највернијих партији постављају се без обзира на стручност знање и школованост. Постављају се људи који су КРВАРИЛИ за своје партије и лидере а ГАЗИЛИ по свом народу и пљували по проливенох Српској крви и жртвама. Нестручни остају заувек и наносе огромну штету како држави тако и Српском народу. Дипломе им се купују како би се прикрили бар привидно глупост и незнање на положају и сектору који им је поверен. Обавезе људи из ове категорије су да се баве притисцима и спровођењем манипулативних акција на све друге категорије.

Све категорије као што сте приметили повезује саможивост и жеља за остварењем приземних личних интереса. Људи из ових категорија немају поштовања према ближњима, родбини, према жртвама које су дате за слободу у којој и они уживају, па чак ни према властитом потомству. Уопште их не занима то што својим деловањем, подржавањем, гласањем директно устичу на суноврат Србије.

ЈЕСТЕ СЕ ПРОНАШЛИ ПРИПАДАТЕ ЛИ НЕКОЈ ОД ОВИХ КАТЕГОРИЈА, ТУЖНО ЈЕ АЛИ АКО ПРИПАДАТЕ ВИ СТЕ ИЗДАЈНИК И УНИШТИТЕЉ ВЛАСТИТЕ ЗЕМЉЕ.

Фејсбук коментари
Подели објаву наShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Погледајте такође

ШЕШЕЉ НАУЧИО СИНОВЕ, НАЈБОЉИ БИЗНИС СУ ПАТРИОТИЗАМ И ПОЛИТИКА

Шешељ “јуниор”  ПОСТАО посланик. Александар Шешељ је студент, а рођен је 1993. године. Он је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *