НИКОЛИЋУ ЈОШ СИ ПРЕДСЕДНИК, УВЕДИ ВАНРЕДНО СТАЊЕ И ПОХАПСИ БАГРУ КОЈА НАМ ПЉАЧКА И САТИРЕ ОТАЏБИНУ

Похапси издајнике да те потомства памте…

Покај се Николићу не тргуј са багром, потисни личне приземне интересе у други план, уведи ванредно стање и ухапси Вучића, Дачића, Вулина, Илића, Динкића, Зорану… и сав други саможиви олош који је учествовао у суноврату Србије. 

Центар за људска права и демографију ЦЛАМП Ниш урадио је ово саопштење .

ТЕКСТ ПРЕНОСИМО У ЦЕЛОСТИ

Председник Томислав Николић најзад је одиграо један велемајсторски политички потез. Чекао је спортски речено, зауставно време, да види ко це се све дичи против њега и посути га блатом. Политички син Брут и његов мафијашки картел истрчали су се и изофирати, и забо им ГОООЛЛЧИНУ у последњим секундама, зауставног времена. Вучић плаче и хистерично цмиздри, као девојчица. Изгубиће и ове треће личне изборе.Ко и претходна два, за градоначелника. Тома их је у духу своје бивше професије, СВЕ ПОКОПАО, спустио у раку, одржао им опело, прву суботу, 40.дана.Све о ИСТОМ ТРОШКУ и ИСТОМ ДАНУ.Чекао их је на зицер и набоо. Грабеж за заоставштином, породичном сребрнином“уцвељене породице“око поделе плена и имовине бице крвав. Као Мирко у Маратонцима „који је мој део“. Тако ће да заврши врх СНС секте, као главни актери Топаловићи.

Тома је Били..“ ископаће тебе Били“…радио, марљиво, предано, а они би да га изиграју, да му узму део профита, власти, сласти. Намонтирају афере и сместе на робију под старе дане и седу косу. Уз прогон зене му Драгице и синова. Та лукава је стара кука српска из Крагујевца. Мудри старац, великог искуства, неће да дозволи….

подсетивши да је Николић током обележавања Дана државности, изјавио да Србија „нема права одрећи се давно наслеђених вредности“ и истакао да „нема узмицања ни повлачења чак и када ветрови хоће да вас сломе“.

Картел је славио код криминалца Палме, никад осуђеног за слање паравојних формација, убиства на ратиштима и мафијашким обрачунима, пљачку имовине са ратног подручја, криминал са угљем, машинама из Колубаре, које раде 25х на дан. Пљачком свих фондова из Јагодине. Јагодина има константан пад рођених задњих 5 година, а енормни пораст умрлих и одсељених. Јагодина је модерно Потемкиново нашминкано село“. Једном речју, град мртвац, пред апокалипсом, са дивљег запада.

Такав „домаћин и народни политичар“ приређује баханалије и оргије за свиту лешинара, хоштаплера и криминалаца из целе Србије, своје рекеташе и саборце. Банкет за 1.000 људи који кошта мин.50.000 еура, док народ нема леба да једе.

Ту је досао сав политичко-привредни олош од 90.их. „Усрећитељи“, „месије“ и „нове снаге које ће нас водити у светлу“ будућност. Ка ЕУ тј. 4 Рајху и злочиначком НАТО пакту. Па не сипа се у тракторе ……рече једном један умни трокрилни шифоњер од 200 кгр. ЖИВЕ ВАГЕ.

Елем, ту се пило, јело, преждравало, падала су обећања, здравице, заклињања у политичку верност и дуговечност уништивачко-деструктивне коалиције на власти. Црвено-црне коалиције за уништење, геноцид и ЗАТИРАЊЕ Србије и Срба.

Политички слепци и аналфабете нису схватиле суштину поруке Трампа од 08.02.2017, Путина лична честитка пре 5 дана, и као окидач лична порука кинеског председника Сија. Прерано су отворили шампањац, почели прославу. Шизофрени психопата је чак гостовао на РТС-у. Похвалио Тому „волим га“.
Како сада да га лично облати и демонизује, када га „воли као оца“. Забио је сам себи аутогол, у својој нарцисоидности, сујети и умишљеној величини Фирера. Мораће сада његови медијски кербери да раде.

Томислав Николић Србин из Шумадије, је све то гутао, трпео и спремао хладну освету, да их много заболи. Па неће им ваљда допустити да потомци аустро-словена, чији су прадедови и дедови убијали по Србији 1914 / 18 и репризи оргија и бестијалности са капларем Титом 1944/9 стрељања иза ИИ ww и Голог отока, поново завладају. Зна он да су зликовца бравара довеле комунистичке звери, аутошовинисти, аустро-словени, из разних личких, банијских, кордунашких ударних бригада. Потпомогнутим криминалцима и терористима из забрањене КПЈ из ЦГ. Обогаћени отпадом предака вУЧКа, YУлина, Зоране, и друге гамади. Који на леђима Србије, као крпељи, најгори паразити живе већ 70 год. Пијући нам крв на сламчицу, понижавају нам веру, културу, традицију, разграђују морал и породичне вредности.

Председник Николић за све њих има тајни план, који ће брзо обзнанити. Прво увести ВАНРЕДНО СТАЊЕ као врховни командант. Спискови за први налет хапшења од 50 највећих главешина (политичких, медијских, обавештајних, привредних, културно-спортских) био би сок, од које криминална хоботница не би могла да се опорави. Ови из нижих ешалона, сами би се ДОБРОВОЉНО пријављивали за СВЕДОКЕ САРАДНИКЕ (уз заштиту личну и имовине). Тако би се пирамида зла урушила врло брзо. Багра похапсила, процесуирала, уз измену кривичног закона, увела СМРТНА КАЗНА, и извршила на најодговорнијим главешинама, пропасти Србије.

Похапсити издајничку багру, због против уставног Бриселског споразума. Издаје земље и народа. Библијске пљачке око Београда на води ( уз УБИСТВО ) ноћног чувара, на градилишту, који је препознао, под фантомкама браћу Вучић и Синишу Малог (на терену ).

Отварање свих већих коруптивних афера Зоране Михајловић и Душана Вујевића, економских убица и разоритеља свега у Србији. Издају Зоране и Јадранке, које су једине гласале да су Срби геноцидаши.
Набацујући нам жиг и јарам, те могућу планетарну стигматизацију и срамоту, уз плаћање енормне материјалне штете.

Председник Николић је искористио тактику Кутузова против Наполеона, непрестано се повлачећи, пред дивљом и разулареном напредњачком хордом из медија, аналитичара, политичких послушника. Чекајући да се сви изређају, да им види карте. Они су на њега кидисали као дивље звери, служећи се Фабијанском тактиком. Коју су осмислили Вучићеви ментори и газде из Лондона. Стално нападан,малим, неприметним угризима, кидан од дивљих звери, медијски сатанизован. Напади који су постали све јачи. Као сто је Фабије нагризао војску Ханибала, који је кренуо, да освоји и покори Рим.

И ако, политички, ништа у изборној трци не уради, овим светим чином и гестом, спасио је своју душу, част и образ. У мојим очима је порастао до врхова Олимпа. Испунио је своју животну и политичку мисију. Направио је странку, коју су му украли и од ње направили мастодона за политички криминал и издајнички брлог. Септичку јаму, јавни wц, где најгори олош и шљам уринира. Треба све те политичке пијавице и крпеље убацити у шољу. И више да та политичко-привредна каста-секта, буде развлашћена и демонтирана.
Деложирана са свих положаја, утицаја и моћи. Послата на робију по најгорим затворима, део пред СТРЕЉАЧКИ СТРОЈ.

И пустити воду, да ГОВНА ОДУ, у Саву, Дунав, Црно море.

Драган Крстић

У Нишу,
16.02.2017. Центар за људска права и демографију „ЦЛАМП“ Ниш.

Фејсбук коментари
Подели објаву наShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Погледајте такође

ШЕШЕЉ НАУЧИО СИНОВЕ, НАЈБОЉИ БИЗНИС СУ ПАТРИОТИЗАМ И ПОЛИТИКА

Шешељ “јуниор”  ПОСТАО посланик. Александар Шешељ је студент, а рођен је 1993. године. Он је …

2 коментара

  1. Pa zato to i neradi jer riba smrdi od glave!

  2. Мирјана Јаниш

    Да се искупи пред прошлошћу,једини начин;док је Шешељ био у Хагу,направи нову странку.Нема снаге јер је крив,али покајање би помогло да се и сам очисти, и очисти Србију од гамади.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *