МИНИСТАР ВУКСАНОВИЋ БЕСКУЋНИК
Божија казна за злодела или……

Слободан Вуксановић, некадашњи министар просвете у влади Војислава Коштунице, живи као бескућник!

Божија казна или……

Бивши министар и политичар, сада професор Слободан Вуксановић кришом снимљен док је од непознатог мушкарца узимао свежањ новчаница

 

Овај некада високопозициони политичар и доктор наука, како сазнаје Курир, нашао се на улици после развода и губитка професорског посла.

Њега су замрзнутог и гладног недавно у парку на клупи, по пријави грађана, пронашли лекари из најближег дома здравља.

– Човек је био у једном београдском парку на великом минусу усред ноћи. Био је сав изнемогао, тресао се од хладноће, на себи је имао само танку јакну, а поред њега је био ранац. Један од пролазника је приметио човека како сатима седи на клупи и решио је да то пријави дежурној служби најближег дома здравља. Екипа је убрзо стигла, уверила се да није пијан, већ врло слаб и изнурен. Није уопште ни крио да је већ регистрован као бескућник, али му је био веома непријатно. Код себе није имао документа, али је рекао и како се зове и да је био министар и универзитетски професор. Испричао је да је скоро изгубио посао, да се у међувремену развео и да се иселио из заједничког стана – испричао је извор Курира.

Према наводима саговорника, лекари који су покушали да му помогну у парку су га тек тада препознали.

– Није личио на себе. Био је врло запуштен. Молио је да га не воде у прихватилиште за бескућнике у Кумодрашкој улици, где је могао да се окупа, угреје и једе. Одмахивао је руком и говорио да има пријатеља код којег може да преноћи. Дао је адресу. Међутим, кад су тамо стигли, затекли су готово страћару, али је он инсистирао да га ту оставе. Нису имали куд, па су се ту и растали – открио је саговорник Курира.

Курир – Ало

 

Фејсбук коментари
Подели објаву наShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Погледајте такође

ШЕШЕЉ НАУЧИО СИНОВЕ, НАЈБОЉИ БИЗНИС СУ ПАТРИОТИЗАМ И ПОЛИТИКА

Шешељ “јуниор”  ПОСТАО посланик. Александар Шешељ је студент, а рођен је 1993. године. Он је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *